طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده دختران را سرخورده می کند

Maryam.A

Well-known member
منم با این طرح موافقم
یکم به درو برتون نگاه کنید تو بیشتر خانواده ها
آقایون بیکار و خانوماشون شاغل هستن
این خیلی بده
کار کردن تو خانواده وظیفه ی مرد خانوادس
بیشتریاشونم متأسفانه تحصیلات دارن
منطقی باشید خواهشأ!

simin69

New member
منم با این طرح موافقم
این خیلی بده
منطقی باشید خواهشأ!

اگر شما می خواهید با منطق پیش بروید لطفا به سوالات کامنت بالا منطقی جواب دهید

ROJO

New member
منم با این طرح موافقم
این خیلی بده
منطقی باشید خواهشأ!
اون مرد بیکار بخاطر چیزای دیگه بیکاره نه اینکه یه خانوم رفته جاشو گرفته، حالا خوبه همیشه واسه استخدامیا اولویت به مردا دادن ولی واقعا ببینید با این همه ساپورتی که میشن به جایی غیر از هدف گرفتن حقوق خانوما نرسیدن.
کار کردن که فقط پول در اوردن نیست واسه من یکی کار کردن ارامش و خیلی چیزای دیگه هم هستش، وای به حال اون کشوری که زنانش افسرده ان و احساس ناکامی میکنن...

thickety

New member

ببینید دوست عزیز اگر شما کامنت های این تاپیک مخصوصا کامنت های من را خوانده باشید مسلما اگر منطقی و بدون در نظر گرفتن منافع آقایان به این مسئله نگاه کنید ایراداتی که به این مسئله وارد شده بسیار بیشتر از نفع های عوام فریبانه آن می باشد.شما که از نظرتان این قانون درست است زنان خود سرپرست باید در کدام قسمت این طبقه بندی جای داده شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوشحال می شوم این را بدانم
مسئله بعدی این است که چگونه می توان همه دختران را به ازدواج مجبور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا امکانات ازدواج برای همه دختران این مرز و بوم و جود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما تا چه مدت یک پدر می تواند عهده دار زندگی یک دختر شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟مخصوصا پدرانی که بیمه هم ندارند!!!!!!!برادر ها که خیلی هنر کنند گلیم خود و خانواده شان را از آب در بیاورند!!!!!
وآیا وظیفه و توان یک دختر فقط فرزند آوری و پخت و پز است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا نمی تواند از هوش و قوه فکر خود برای تعالی خود و میهنش استفاده کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسئله بعدی نرخ اشتغال زنان در کامنت های قبلی بین 15 تا 20 درصد است که هم اکنون نیز از مردان کمتر است با این وجود بخش اعظم این نیرو در بیمارستان ها و مدارس و دانشگاه هاست که نیاز به نیروی زن زیاد می باشد و شما فکر می کنید اگر از اشتغال زنان به نفع مردان در در دانشگاه ها و موسسات علمی پژوهشی چشم پوشی شود مشکل آقایان حل می شود؟؟؟؟؟؟یعنی در حال حاضر 20 درصد از آقایان بیکار هستند؟؟؟؟؟؟؟؟
مورد بعدی اینکه اگر در نت کمی پیرامون این موضوع سرچ کرده باشید احتمالا به این عنوان اختصاص بودجه 1500 میلیارد تومانی به طرح جامع جمعیت برخورد کرده اید به نظر شما بهتر نیست به جای اینکه این میزان پول را در راه افزایش وام های دانشجویی و مسکن و دادن کالا برگ به ازای هر فرزند در راه کارآفرینی خرج کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و در آخر همانطور که شما درس خوانده اید و زحمت کشیده اید دختران در جامعه ایران به مراتب بیشتر زحمت کشیده اند تا به این 20 درصد رسیده اند مطمئنا کسی هم که این قدر زحمت کشیده حتما به شغل و پول نیاز دارد و اگر غیر از این بود بسیاری از سال های عمرش را با هزینه گزاف خرج دانشگاه و مدرسه نمی کرد همون 10-12 سالگی مطابق خواسته سیاستمداران کنونی فقط شوهر می کرد تا بقای نسل یابد

کمتر کسی رو دیدم که در این مورد با چنین منطق معقولی حرف بزنه
امیدوارم منطقتون پاینده باشه...

mikhak s

New member
از اول خوندم همه میگن با منطق داریم نظر میدیم ولی اکثرتون دارید براساس جنسیتی جواب میدید واین توی قشر تحصیل کرده خیلی زشته که نتونیم احساساتمونو از عقلمون جدا کنیم. جنسیتو توی این طرح بیخیال میشیم این طرح مشکل داره چون به استعدادو توانایی آدما نگاه نمیکنه و این یعنی توهین به شعور همه ی ما.فقط به این نگاه میکنه ازدواج کرده باشی و مهم تراز همه بچه هم داشته باشی. این یعنی چی؟ یعنی آقا پسر اگه کار میخوای برو ازدواج کن خودتو زنتو بدبخت کردی هیچ یه بچه بیچاره هم بیار بعد بیا تا بهت کار بدم. آقایونی که همتون دفاع کردیدو میگید ما منطقی داریم به این قضیه نگاه میکنیم به این فکر کردید که این طرح داره مجبورتون میکنه به ازدواج و بچه دار شدن؟ یعنی اختیارو ازتون گرفتن خودتون اختیاری ندارید. این قانون فقط برای اینه که امار ازدواجو بچه دار شدنو بیشتر کنن.

mikhak s

New member
توی بعضی از پستا خوندم که آقا بیکاره خانم سرکار. خوب عزیزه من این فقط و فقط بی عرضگی اون مردو نشون میده.(چرا هنوز کار نداری میری ازدواج میکنی؟) خانمی که درس خونده و براساس مدرکش استعدادش پشتکارش و... داره کار میکنه چرا مرد نباید اینطوری باشه؟ یه چیزی هم هست خداییش اکثر پسرا انتظار دارن بشینن خونه تا کار بیاد سراغشون. یه پسری از رئیس یکی از ارگانای دولتی دولتی پرسید چرا خانمها توی کارشون سریع پیشرفت می کنن یا سریع میرن سرکارو ... اون آقا هم گفت برای اینکه خانم ها اکثرشون با وجدانشون کار می کنن کارو تمیز تحویلت میدن ولی آقایون بیشتر از سر تکلیف کار میکنن. (این خطاب به کسایی بود که فکر میکنن استخدام خانمها فقط براساس جنسیتشونه)

mikhak s

New member
منم با این طرح موافقم
این خیلی بده
منطقی باشید خواهشأ!

آقایی که با اعتماد به نفس بدون داشتن شغلی میره با خانمی ازدواج میکنه که کار داره به این دیگه نمی شه گفت مرد زندگی . آقایی که خودشو مرد میدونه حاظر دست به هر کاری بزنه حتی اگه از تحصیلاتش پایین تر باشه فقط برای اینکه ثابت کنه مرد خونه است و نان آوره به این میگن مرد، نه اونی که نشسته تو خونه و شکایت داره که خانمم سرکاره ولی من نیستم . یه زن برای اینکه خرج خانوادشو در بیاره حاظر سخت ترین کارها رو انجام بده حتی بره عسلویه براش مهم نیست بقیه چی در موردش فکر میکنن مهم خنده و رضایت خانوادشه . چرا آقایون با این مخالفن؟ چون خودتون نمی تونید مثل این خانم باشید؟

Maryam.A

Well-known member
اولأ اینکه بدلیل حقوق و مزایای کمی که به خانوم ها تعلق می گیره
این اتفاق نخواهد افتاد!!!!
چون کارفرما میتونه با 30 تا 40درصد حقوق کمتر
حذف مزایا مثل بیمه و هزارتا چیز دیگه جای 1 آقا 2تا خانوم
استخدام کنه(بازهم به نفع کارفرما)
ثانیأ این حرف و نزنید که اون آقا توانایی شو نداشته
اگر خبر ندارید بذارید براتون بگم که
اکثر کارخانه ها بدلیل یکسری مسائل کارکنان خودشونو اخراج
کردن
تو این اخراج کردن ها بیشتر خانوم هارو نگه داشتن
چون به حقوق کم راضی هستن
پس اون آقا که اول کار داشته الان اخراج شده
چی بگه؟ چی کار کنه؟
بیشتر دعوای خانوادگی سر اشتغال و حقوق آقایونه
به ذاته بشر برای آرامشه که زندگی می کنه و
خانواده تشکیل میده
کسی با کسه دیگه دعوا نداره
یه خانواده ای که مرد خانواده بیکاره
به نظرتون اون آرامش دیده میشه توشون؟
شرایط فعلی کشور ما این رو ایجاب می کنه
بله من همیشه گفتم خانوما بیشترین قبولیه کنکورو دارن
اما کدوم دانشگاه ؟ کدومشون واقعأ درس خوندن؟
کدومشون واقعأ لیاقت کار کردن و دارن؟
خیلی از نخبه های ما بیکارن این مشکله !!!
حالا کاری به مرد و زنشون نداریم
مسلمأ کارهای مختص زنان بی سرپیرست هست
ومنم مثل شما همه اینارو درک می کنم و حمایت ازشون قبول دارم
یه آقا با مدرک لیسانس نسبت به خانومی با مدرک فوق لیسانس
حقوق 2برار دریافت می کنه
کدومشون بیکار باشن ضرر کمتر میشه؟؟؟؟

ZIYA1366

New member
خدا به دادمون برسه بعدم میگن چرا ایران عقب مونده خو آدم چی بگه به این بشر! ببین استدلالاتشو تو رو خدا هووووووووق:smiliess (5)::smiliess (5):یعنی این تاپیک اگه هیچ عایدی هم نداشته باشه باز خوبه فهمیدیم با کیا هموطنیم!

:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ZIYA1366

New member

ببینید دوست عزیز اگر شما کامنت های این تاپیک مخصوصا کامنت های من را خوانده باشید مسلما اگر منطقی و بدون در نظر گرفتن منافع آقایان به این مسئله نگاه کنید ایراداتی که به این مسئله وارد شده بسیار بیشتر از نفع های عوام فریبانه آن می باشد.شما که از نظرتان این قانون درست است زنان خود سرپرست باید در کدام قسمت این طبقه بندی جای داده شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوشحال می شوم این را بدانم
مسئله بعدی این است که چگونه می توان همه دختران را به ازدواج مجبور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا امکانات ازدواج برای همه دختران این مرز و بوم و جود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما تا چه مدت یک پدر می تواند عهده دار زندگی یک دختر شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟مخصوصا پدرانی که بیمه هم ندارند!!!!!!!برادر ها که خیلی هنر کنند گلیم خود و خانواده شان را از آب در بیاورند!!!!!
وآیا وظیفه و توان یک دختر فقط فرزند آوری و پخت و پز است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا نمی تواند از هوش و قوه فکر خود برای تعالی خود و میهنش استفاده کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسئله بعدی نرخ اشتغال زنان در کامنت های قبلی بین 15 تا 20 درصد است که هم اکنون نیز از مردان کمتر است با این وجود بخش اعظم این نیرو در بیمارستان ها و مدارس و دانشگاه هاست که نیاز به نیروی زن زیاد می باشد و شما فکر می کنید اگر از اشتغال زنان به نفع مردان در در دانشگاه ها و موسسات علمی پژوهشی چشم پوشی شود مشکل آقایان حل می شود؟؟؟؟؟؟یعنی در حال حاضر 20 درصد از آقایان بیکار هستند؟؟؟؟؟؟؟؟
مورد بعدی اینکه اگر در نت کمی پیرامون این موضوع سرچ کرده باشید احتمالا به این عنوان اختصاص بودجه 1500 میلیارد تومانی به طرح جامع جمعیت برخورد کرده اید به نظر شما بهتر نیست به جای اینکه این میزان پول را در راه افزایش وام های دانشجویی و مسکن و دادن کالا برگ به ازای هر فرزند در راه کارآفرینی خرج کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و در آخر همانطور که شما درس خوانده اید و زحمت کشیده اید دختران در جامعه ایران به مراتب بیشتر زحمت کشیده اند تا به این 20 درصد رسیده اند مطمئنا کسی هم که این قدر زحمت کشیده حتما به شغل و پول نیاز دارد و اگر غیر از این بود بسیاری از سال های عمرش را با هزینه گزاف خرج دانشگاه و مدرسه نمی کرد همون 10-12 سالگی مطابق خواسته سیاستمداران کنونی فقط شوهر می کرد تا بقای نسل یابد

ببينيد دوست عزيز من همون اول كفتم كه اين طرح شامل ايرادات زيادي هست، يه جنتاش هم اينايي ك شما اشاره كردي،ما توي ايران تا زماني ك سياستمدارانمون معتقدند كه جرخ را بايد ايراني اسﻻمي اختراع كرد(باتوجه به اختراع جندصدساله جرخ) همينه كه هست،با يكسري اهداف مسخره فقط واسه اينكه نشون بدن توي مذهب شيعه آزادي زن بيشتر از سني ها و كشورهاي عرب حوزه خليج فارس هست زن جامعه ايراني رو به دانشكاهها وسطح شهر سرازير كردن اونوقت ديدن كه زنها باتوجه با ارزان بودن نيروي كاريشون جوﻻن ميدن و ديكه كسي رغبت نميكنه به يه مرد كار بده و آمار ازدواج و بجه داري كم شده دست به دامنه همجين طرحي شدن،
خانوماي محترم زن بودنتون رو حفظ كنين، اكه شغل براساس استعداد هست بزاريد يكم رك بكم جرا هرخانمي كه زيباروتره منهاي سواد كاريش زودتر استخدام ميشه ؟ جرا هرخانومي كه اندام زيبا تري داره زودتر داره استخدام ميشه ؟ اينا يني ارزش زن بودن اﻵن ايران ما داره به سمت غرب بيش ميره بطور خواسته يا ناخواسته .

mikhak s

New member
اولأ اینکه بدلیل حقوق و مزایای کمی که به خانوم ها تعلق می گیره
این اتفاق نخواهد افتاد!!!!
چون کارفرما میتونه با 30 تا 40درصد حقوق کمتر
حذف مزایا مثل بیمه و هزارتا چیز دیگه جای 1 آقا 2تا خانوم
استخدام کنه(بازهم به نفع کارفرما)
ثانیأ این حرف و نزنید که اون آقا توانایی شو نداشته
اگر خبر ندارید بذارید براتون بگم که
اکثر کارخانه ها بدلیل یکسری مسائل کارکنان خودشونو اخراج
کردن
تو این اخراج کردن ها بیشتر خانوم هارو نگه داشتن
چون به حقوق کم راضی هستن

پس اون آقا که اول کار داشته الان اخراج شده
چی بگه؟ چی کار کنه؟
بیشتر دعوای خانوادگی سر اشتغال و حقوق آقایونه
به ذاته بشر برای آرامشه که زندگی می کنه و
خانواده تشکیل میده
کسی با کسه دیگه دعوا نداره
یه خانواده ای که مرد خانواده بیکاره
به نظرتون اون آرامش دیده میشه توشون؟

شرایط فعلی کشور ما این رو ایجاب می کنه
بله من همیشه گفتم خانوما بیشترین قبولیه کنکورو دارن
اما کدوم دانشگاه ؟ کدومشون واقعأ درس خوندن؟
کدومشون واقعأ لیاقت کار کردن و دارن؟

خیلی از نخبه های ما بیکارن این مشکله !!!
حالا کاری به مرد و زنشون نداریم
مسلمأ کارهای مختص زنان بی سرپیرست هست
ومنم مثل شما همه اینارو درک می کنم و حمایت ازشون قبول دارم
یه آقا با مدرک لیسانس نسبت به خانومی با مدرک فوق لیسانس
حقوق 2برار دریافت می کنه
کدومشون بیکار باشن ضرر کمتر میشه؟؟؟؟

چرا اون خانم ها به حقوق کم راضی شدن؟ چون آب باریکه رو به خشکی ترجیح دادن. چون گفتن اگه چند روز یه بارم خانوادم غذای خوب بخورن بهتر از اینه که اصلا غذا نخورن. خوب کار کدومشون بهتره؟این یا اون مردی که بره خونه بگه از کار بیکارم کردنو گرسنگی خانوادشو ببینه؟اگه از اول بیکار بوده که نمیشه گفت بهش مرد زندگی اگه بعد مدتی بیکار شده خوب این دیگه به خانم بودن و کارش ربط نداره . خواهش می کنم مسائل رو باهم قاطی نکنید .

کدومشون واقعا درس خوندن؟
:smiliess (15): شما از کجا میدونی که واقعا درس خوندن یا نه؟
smiliess%20%2815%29.gif
این دو طرفه است از کجا معلوم اون آقا هم لیاقت کارو سمتشو داره؟ یا واقعا درس خونده؟؟؟؟ خوب این نخبه هم میتونه آقا باشه هم خانم. حرفی بزنید که یه طرفه نباشه به قول خودتون منطقی صحبت کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis

mikhak s

New member
ببينيد دوست عزيز من همون اول كفتم كه اين طرح شامل ايرادات زيادي هست، يه جنتاش هم اينايي ك شما اشاره كردي،ما توي ايران تا زماني ك سياستمدارانمون معتقدند كه جرخ را بايد ايراني اسﻻمي اختراع كرد(باتوجه به اختراع جندصدساله جرخ) همينه كه هست،با يكسري اهداف مسخره فقط واسه اينكه نشون بدن توي مذهب شيعه آزادي زن بيشتر از سني ها و كشورهاي عرب حوزه خليج فارس هست زن جامعه ايراني رو به دانشكاهها وسطح شهر سرازير كردن اونوقت ديدن كه زنها باتوجه با ارزان بودن نيروي كاريشون جوﻻن ميدن و ديكه كسي رغبت نميكنه به يه مرد كار بده و آمار ازدواج و بجه داري كم شده دست به دامنه همجين طرحي شدن،
خانوماي محترم زن بودنتون رو حفظ كنين، اكه شغل براساس استعداد هست بزاريد يكم رك بكم جرا هرخانمي كه زيباروتره منهاي سواد كاريش زودتر استخدام ميشه ؟ جرا هرخانومي كه اندام زيبا تري داره زودتر داره استخدام ميشه ؟ اينا يني ارزش زن بودن اﻵن ايران ما داره به سمت غرب بيش ميره بطور خواسته يا ناخواسته .

شماهم داری مطلق صحبت میکنی. چون همه جا اینطوری نیست. بله قبول دارم یه جاهایی اینطوری استخدام می کنن ولی نه همه جا.وبیشتر شرکتای خصوصی که به منشی بازار یاب و... احتیاج دارن. لطفا با مطلق نگریتون ارزش یه زن رو زیر سوال نبرید. بحث چیزی دیگه است

ZIYA1366

New member
متأسفانه يا خوشبختانه زن ايران اسﻻمي به دنبال هويت ميكرده ، هويتي كه توي 300-400 سال اخير زندكيش ازش كرفتن يا يجورايي سرخوردش كردن ، از زمان قاجار به اينور رو ميكم، حاﻻ توي انقﻻب اسﻻمي يه موقعيت كيرش اومده كه بهش احترام بذارن كه بهش بكن خانم مهندس يا همين كه ميره كارمند يه جايي ميشه و صبح جند نفر همكار بهش سﻻم ميكنن و جند نفر ارباب رجوع بااحترام باهاش رفتار ميكنن ، خانوم جه بدت بياد جه خوشت بياد تو دنبال اين كونه موارد هستي ، البته روي سخن من با اون خانوميه كه كرسنكي رو نكشيده و اﻵن واسش مهم ني كه 100 ت حقوقشه يا 1000000ت و فقط حس مفيد بودن رو ميخاد .

mikhak s

New member
متأسفانه يا خوشبختانه زن ايران اسﻻمي به دنبال هويت ميكرده ، هويتي كه توي 300-400 سال اخير زندكيش ازش كرفتن يا يجورايي سرخوردش كردن ، از زمان قاجار به اينور رو ميكم، حاﻻ توي انقﻻب اسﻻمي يه موقعيت كيرش اومده كه بهش احترام بذارن كه بهش بكن خانم مهندس يا همين كه ميره كارمند يه جايي ميشه و صبح جند نفر همكار بهش سﻻم ميكنن و جند نفر ارباب رجوع بااحترام باهاش رفتار ميكنن ، خانوم جه بدت بياد جه خوشت بياد تو دنبال اين كونه موارد هستي ، البته روي سخن من با اون خانوميه كه كرسنكي رو نكشيده و اﻵن واسش مهم ني كه 100 ت حقوقشه يا 1000000ت و فقط حس مفيد بودن رو ميخاد .

متاسفانه اصلا نمی تونید منطقی صحبت کنید. کاملا مشخصه دلتون از یه چایی پره. منم با آدمایی که مطلق نگرن بحثی نمی کنم. خجالت آوره که خیلی راحت قضاوت کنیدو در مورد بقیه نظر بدید

ROJO

New member
جماعتی که نظر را حرام می‌گویند،،،،،
نظر حرام بکردند و خون خلق حلال

شما چرا مغلطه میکنی و تحریف و سیاه نمایی، اگه خوب نگاه کنی میبینی که نوشته استخدام ننوشته که یه شرکت خصوصی میخواد منشی بگیره حالا نگاه میکنه به برو رو. والا ما تا جایی که دیدیم توی استخدامیا میچسبن به مسائل اعتقادی تا اون چیزایی که شما گفتی و خجالت آور بود و ربطی به موضوع تاپیک نداشت

مورد بعدی کی گفته مثلا علوم آز رشته ی مردونس، حالا خوبه من خودم آز خوندم وضعیت این رشترو خوب میدونم.مرد هم اگه بخوای بر اساس قبل از قاجار بگی کارش کار یدی بوده حال بیا به یه مرد بگو برو کار یدی انجام بده اگه رفت تازه شاکیم میشه انگار فحش داده باشی .پس بحث ایام قدیم مطرح نکن اصلا قابل قیاس نیست با زمان حال

اخر اینکه ما خودمون بهتر میدونیم چه وظایفی داریم شما بجای تشریح وظایف خانوما بهتره به امورات خودت برسی. هرکس احساس کنه کارش به خانوادش ذره ای لطمه میزنه خودش تعادل میده و منج میکنه، نمیاد در حق خانوادش ستم کنه که.

• Like

ZIYA1366

New member
اكه قراره يكي توي اين بحث عقب بكشه جداي از حرف درست يا نادرست زدنش ، بذارين من عقب بكشم ، متوجه حرفاي من نشدين ، شما ميتونيد يكي 2تا كتاب در باب زنان ايران در زمانهاي قاجار و بهلوي و انقﻻب اسﻻمي بخونين،متوجه ميشين من جي ميكفتم .

ZIYA1366

New member
متوجه نميشين من جي ميكم يا فقط ميخاين حرفتونو بقبولونين بمن؟
توي دين مبين اسﻻم يه سري كار هست كه مكروه اعﻻم شدن، اون يه سري كارا به يه دﻻيل خاصي مكروه شدن كه ميشه فلسفشونو بيرون آورد، مثﻻ نكاه كردن به جيز جندش آور يا استشمام بوي بد اينا مكروه هستن،علم بزشكي ثابت كرده كه اين 2 مورد روي روحيه و روان آدمي تأثير مستقيم و دراز مدتي داره .
اين ك من ميكم بعضي از كارا رو نبايد به خانوما داد بر همين اساسه .
حاﻻ شما بيا بكو صﻻح خودتو بيشتر ميدوني و من به امورات خودم برسم ...
اميدوارم روزي برسه كه دختران ايران اسﻻمي اينقده شاد باشن و سرشار از انرزي جون اينا كه شاد باشن معموﻻ خونوادشون هم شادن .
ولي تعداد زيادي از خانوماي شاغل خدايي نه حس همسر بودن نه حس مادر بودن و نه ... رو اونطور كه بايد و شايد حس نميكنن .

simin69

New member
با سلام خدمت همگی
خوشحالم که در نبود من هم شما به بحث پرداخته اید ولی خواهشا توهین نکنید به هم چون از این کار هیچ فایده و ربطی به تاپیک ندارد.
هدف از ایجاد این تاپیک صرفا یافتن موافق و مخالف نیست!!!!!!!!هدف این تاپیک یافتن اهداف نهادینه شده در این ماده و ارائه پیشنهاد برای اصلاح این ماده می باشد لطفا بر اساس اهداف ایجاد شده تاپیک پیش بروید.

simin69

New member
این تاپیک خواه ناخواه نگاه جنسیتی دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت همیشه اگر می خواهید چیزی را تغییر دهید بدون جانبداری از آن انتقاد کنید و برای رفع مشکلاتی که قید کرده اید راهکار ارائه دهید در آن صورت است که نقد شما مورد قبول واقع خواهد شد.خوشحال می شوم اگر بدانم چند نفر چه مخالف چه موافق چگونه نظرش را محترمانه و بدون تعصب بیان می کند. من در این تاپیک کامنت هایی نظیر نظرات جامعه شناسان و معاون امور خانواده اسامی امضا کنندگان این طرح که سه نفر از آن ها خانم هستند با سایز متغیر
نرخ اشتغال خانم ها را با اهداف زیادی گذاشتم ولی متاسفانه کسی چه موافق چه مخالف هیچ نقدی در رابطه با آن ها انجام نداد.ببینید ما نمی توانیم داشتن توانایی را به جنسیت محدود کنیم از طرفی نمی توان همه شغل ها را هم چه برای زن و چه برای مرد مناسب دانست.مثلا یک خانم برود جوشکاری کند!!!!!مطمئنا هیچ خانم ایرانی هم حاضر نمی شود این کار را انجام دهد.ولی بحث این جاست مثلا این قانون برای کار در بیمارستان بخش اورژانس یا دانشگاه ها که محیط های مناسبی برای فعالیت زنان هستند بدون در نظر گرفتن توانایی آن ها را در آخر قرا داده این قانون نگفته کار در کارخانه و شرکت های غیر علمی و خصوصی برای خانم ها ممنوع است فقط در دانشگاه ها وموسسات علمی و پژوهشی ومدارس در تمام مقاطع ممنوع است!!البته اگر کسی بخواهد بگوید این قانون کفته مجردها نه فقط دختران باید بگویم فقط به خاطر این است که خیلی به این قانون اعتراض نشود و با توجه به این قانون در صورت انتخاب بین دختر و پسر مجرد مطمئنا پسر را انتخاب خواهد کرد چون می خواهد خانواده تشکیل دهد.و مشکل اساسی این قانون این هست که قصد دارد آمار ازدواج را بالا ببرد مستقیم دارد آن را پایین می آورد چرا چون پسر مجرد آخر قرار گرفته چند نفر از پسران با وضعیت اقتصادی کنونی اول ازدواج می کنند بعد بچه می آورند بعد برای استخدام شدن اقدام می کنند تا باز هم شاید استخدام شوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس این قانون شاید ظاهر شکیلی به نفع آقایان داشته باشد ولی در باطن کار خاصی را برای آن ها انجام نمی دهد.در مسائل قبلی گفتم که حتی اگر بخواهند این قانون را تصویب هم کنند دردی از بیکاری کم نمی کند مشکل بیکاری خودش دارای ریشه ای بس محکم و قوی است که واقعا دل شیرو مغز پر می خواهد ریشه کن کردنش
در آخر منتظر دیدگاه هایتان هستم و همین طور که پیش می روید خوشحال می شوم پیشنهاداتتان را برای اصلاح این قانون بدانم
با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
بالا