دل قوی دار سحر نزدیک است البته فقط به امید نشستن خیر بلکه اقداماتی باید صورت بگیره چه از طرف کاربران و چه از طرف تیم مدیریتی.- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بنظرت شفق میاد و تو صندلیت شرکت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ههههههههههههه
فک نکنم حالا به چه دلایلی من نمیدونم حسم اینو میگه شایدم اشتباه بگه
اما حرفایی زدم که یکم قلقلکش بده و بیاد
خیلی وقته با هم صحبتی نداشتیم میتونه بیاد و بدور از تعصبات و همراه با منطق و آرامش و البته محبت، صحبت کنیم و درد دل. اگر هم نیامدن، بنده در قبال دو کاربری که اسمشون آورده شده احساس مسئولیت میکنم و اگر ازم بخوان در موردش صحبت خواهم کرد ولی قسمت مدیریتی رو بیخیال میشم اگر خواست بهش یادآوری میکنم و آدرس میدم همین.
حالا مسایل مدیریتی که در مورد مدیریت بنده هم صحبتش شد + کاربرا و... همونطور که عرض کردم اولاً جاش اینجا نبود حداقل با این لحن نه؛ نکات مدیریتی زیر پا گذاشته شد ثانیاً حالا که عنوان شده کامل میبایستی عنوان میشد (در قیاس مثل مقایسه یه عکس با یه فیلم بود حالا اون یه عکسه هم خوب نیفتاده بود گویا در تاریکی و بدون نور کافی بوده )ثالثاً به دور از گمانه زنی میبود
و در آخر من به دو مورد ایراد داشتم(گزارش دادن و نحوه ی برخورد با کاربرا...) چرا ایشون مثلا وقتی متهم به خوندن پیام خصوصی شدن این موضوع رو ارتباط دادن به عرایض بنده؟
شاید از نظر ایشون بنده یه الگوی خوب مدیریتی محسوب میشم اگرهم نه شاید میخواسته کاربران و مدیرانی که سنگ بنده رو به سینه میزدن ساکت کنه
در هر صورت صرف عنوان کردن این حرفا به این صورت کار خوبی نبود.
اونجا به دو کار اشاره شده:
1. آن بن کردن یکی از کاربران
2. پیشنهاد کنترل کردن پ.خ یکی از کاربران
این دو مورد رو بله بنده انجام دادم ولی دلیل داره و طبق گفته ها نیست.
ازاده از این وضعیت انجمن راضی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راضی نبودم، سعی در بهبودش کردیم داشتیم موفق میشدیم که یهو همه چی عوض شد.
برات چقدر اهمیت داشت که دیگه مدیر نیستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر درجه و مقام هیچی ولی از نظر موثر بودن درش چرا اهمیت داشت.
بنظرت روزی میرسه که انجمن سابق بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادمه سر کلـــــــاس یکی از اساتید عزیز تو دانشگاه(شاید 5-6 سال پیش) ایشون داشتن در مورد یه سری موضوعات صحبت میکردن، یکی از دانشجوها برگشت گفت پایان شب سیه سپید است ایشون هم گفتن نه همیشه. پشت بندش این توضیح رو دادن که اگر در یک موردی شما سعی بر حفظ اون نداشته باشید اون رفته رفته نزول میکنه مگر اینکه با صرف انرژی بالاش نگه دارین.
به همین ترتیب سحر نزدیک است اگر خواستن و اراده ای در کار باشه در غیر اینصورت خیر.
آخرین ویرایش توسط مدیر: