سلام ملت
خوبین؟
اگه خبر دارین که خب دارین اگرم ندارین پس عارضم خدمتتون:
به دلایلی بنده از انجمن خدافظی کردم و گفتم دیگه پامو انجمن نمیذارم ولی یادم افتاد به مهسابانو قول یه صندلی داغ رو داده بودم بنابراین پیش خودم گفتم نامردیه قولم رو زیر پا بذارم پس:
دوستان و هم انجمنی های گرامی
67 اعلام آمادگی میکنه برای صندلی داغ البته مدیر مهسابانو رفتن و الان حضور ندارن اگر صلاح دید ایشون قرار بگیره این صندلی داغ به عنوان آخرین نوشته های بنده در این انجمن برگزار بشه.
پ.ن:
ملت هر سوالی داشتید بپرسید منتها بعضی سوالا... غیرتی نکنین خلاصه ههههههههه
با تشکر
67
سلام به همه دوستایه انجمنی
خوب همه میدونید مهمون این برنامه کی هست
کسی که من تغریبا یکساله منتظرم بشینه رو صندلی
a-67عزیز
اما قوانین
یسری قوانین در تاپیک فراخوان صندلی داغ اومده که حتما مطاله شود
1-سوال کننده محترم لطفا تو حریم خصوصی طرف مقابل پا برهنه نپرید
2-بچه هایی که قصد پرسیدن سوال رو دارید لطفا یه نگاه به سوالات بندازید تا سوال تکراری نپرسید
3-مهمون گرام از پاسخ های کوتاه و اجمالی ( صرفا جهت پیچوندن ) حتی الامکان بپرهیزید!
4-عزیزی که جلوس میکنه روی صندلی داغ حتما در آخر در تاپیک دلنوشته داغ یه یادگاری حالا هرچیزی یه نوشته یا یه عکس بذاره لطفا
من دوست دارم بچه ها تو سوال پرسیدن ازاد باشن ولی یادتون نره به قانون شماره 1 باید توجه کنید
مشترک مورد نظر در پایان ذوب شدنتون لطفا دلنوشته داغ فراموش نشه
مرسی که نکات ایمنی رو یادتون نمیره
خوب همه میدونید مهمون این برنامه کی هست
کسی که من تغریبا یکساله منتظرم بشینه رو صندلی
a-67عزیز
اما قوانین
یسری قوانین در تاپیک فراخوان صندلی داغ اومده که حتما مطاله شود
1-سوال کننده محترم لطفا تو حریم خصوصی طرف مقابل پا برهنه نپرید
2-بچه هایی که قصد پرسیدن سوال رو دارید لطفا یه نگاه به سوالات بندازید تا سوال تکراری نپرسید
3-مهمون گرام از پاسخ های کوتاه و اجمالی ( صرفا جهت پیچوندن ) حتی الامکان بپرهیزید!
4-عزیزی که جلوس میکنه روی صندلی داغ حتما در آخر در تاپیک دلنوشته داغ یه یادگاری حالا هرچیزی یه نوشته یا یه عکس بذاره لطفا
من دوست دارم بچه ها تو سوال پرسیدن ازاد باشن ولی یادتون نره به قانون شماره 1 باید توجه کنید
مشترک مورد نظر در پایان ذوب شدنتون لطفا دلنوشته داغ فراموش نشه
مرسی که نکات ایمنی رو یادتون نمیره
آخرین ویرایش توسط مدیر: