ولی چون نمیخوام فرداتو خیلی هم تلف شه اگر دوس داشتین لغت های کنکور امسال چه تو متن و چه تو لغات در بیارین... یا مثلا بشینین داروهای کاپلان 2 رو دسته بندی کنین... یا همه گیر شناسیشو.. میتونین مقیاسای وکسلر(فقط مقیاسای کلی) یا مینه سوتا رو کلی بخونین... یا مثلا....:idea_majidonline:
فردا امتحانی بشینین یکم تست آمار و یکم زبان و یه فصل از هررررررکتابی دوس داشتین بخونین.... برنامه هاتونم یادتون باشه... آخه ممکنه روال کاریتون اشکال داشته باشه.... مخصوصا خوااااااااب....
فردا دوساعت یا سه ساعت نهاااااایتا بخونین... بعد بگین چیا باعث حواسپرتیتون میشه.... یا چی شد فلان برنامه رو عملی نکردین...
- - - Updated - - -
باشه فدا.... منم به نظرم بزاریم برا فردا شب که همه ببینیم چجوری میخونیم...
شب خوش دوستااااااااااااان
فردا هروقت خواستین پست بزارین... اصن ایمیل بدین بهم جواب بدم..
maria667710@yahoo.com
مررررررسی گلم اتفاقا الان داشتم هم اونجا رو می دیدم هم اینجا رو :riz304:
راوی انقد نیا اینجا برو یکم زبان بخون...:mad_majidonline:
بچه ها شماها فارغ تحصیلین؟؟؟؟؟؟؟؟
چون یکم برنامه برا محصل ها فرق میکنه ها... مخصوصا اگر پایان نامه داشته باشین...
- - - Updated - - -
سلام ماریا جون
واااااااااااااای گفتی من که درسام زیادن و تا تیر دانشجوام
من کاپلان 2 فیست و کری رو هم دوست دارمخب من خودم عشق کاپلان 2 بودم...
حالا از اینا کدوم؟
رشد؟ هیلگارد؟کرامر؟
فدا عین منی.... منم رشد برام یه قووووولی بود.... ولی نگران نباش... خوردش میکنیم....
بچه ها میخواین برنامه اینا رو بزاریم برا بعد من بیشتر ارجع بهش فکر کنم...
فقط همینجا چند سوال رو رک و راست جواب بدین....
وجدانا الان چقدر در روز میتونی درس بخونین؟
چه تفریحایی برا خودتون گنجوندین تو هفته؟
روال خوابتون چجوریه؟
بچه ها شماها فارغ تحصیلین؟؟؟؟؟؟؟؟
چون یکم برنامه برا محصل ها فرق میکنه ها... مخصوصا اگر پایان نامه داشته باشین...
- - - Updated - - -
سلام ماریا جون
واااااااااااااای گفتی من که درسام زیادن و تا تیر دانشجوام
ترنم خوابگاهی هستی؟ پایان نامه داری؟ چون خود من همین شرایطو داشتم و البته 7 ترمه تموم کردم.... از شدن که میشه... پانته آ احدیان و مریم سجادیان ... اینا کسایی بودن که شرایط تو رو داشتن با ابن حال جفتشون هم دانشگاه تهران رو آوردن هم انستیتو قبول شدن.... الانم انستیتو هستن.. ولی میدونم که خییییییلی تلاش کردن... مریم سجادیان که معروف بود به پرکاری... ولی نتیجشم دید... تازه خوابگاهی هم بود...
میخوای برا علوم هم بخونی؟ اگر منابع دقیقو میدونی بخون براش وگرنه ریسک نکن... دوستم با وجود تلاش زیاد نتونست بیاره چون منابع اشتباه خونده بود..
حالا برا برنامت یه فکر میکنم...
بله عزیزم خوابگاهیم این ترم نه اما ترم بعد یعنی بهمن پایان نامه دارم فکرررررررر علوم رو هم نمیکنم فقط بهداشتترنم خوابگاهی هستی؟ پایان نامه داری؟ چون خود من همین شرایطو داشتم و البته 7 ترمه تموم کردم.... از شدن که میشه... پانته آ احدیان و مریم سجادیان ... اینا کسایی بودن که شرایط تو رو داشتن با ابن حال جفتشون هم دانشگاه تهران رو آوردن هم انستیتو قبول شدن.... الانم انستیتو هستن.. ولی میدونم که خییییییلی تلاش کردن... مریم سجادیان که معروف بود به پرکاری... ولی نتیجشم دید... تازه خوابگاهی هم بود...
میخوای برا علوم هم بخونی؟ اگر منابع دقیقو میدونی بخون براش وگرنه ریسک نکن... دوستم با وجود تلاش زیاد نتونست بیاره چون منابع اشتباه خونده بود..
حالا برا برنامت یه فکر میکنم...