سلام راوی جون من شخصیت رومث فایل نکات خوندم نظریه های مختلف روبصورت جدول درآورده بودم ومثلانوشتم این نظریه پردازبه انسان خوشبین بودیانه بعدستون بعدکلمات کلیدی نظریه رواسم نظریه وخلاصه چیزایی که مشابه بودن وقاطی میکردم البته من شولتزروخوندم فیست رونخوندم حالاوقتی فیست روخوندم ونکاتشودرآوردم براتون میفرستمماریا جان یه دنیا ممنون به خاطر همه ی راهنماییات و فایل هایی که زحمت کشیدی و فرستادی
من امروز یک ساعت زبان خوندم و یه نگاه گذرا به کتاب دانیل انداختم بیشتر جهت برنامه ریزی
وای فایل نکات چقدر عااااااااالیه عزیزم, از همه چی مهمتر ایده شه که خیلی به کارم میاد :thanks::thanks::thanks:
سلام ماااااااااااریا جون فوقولاده بود
فقط امار بخش دوم برای من باز نمیشههههههه چرا؟
كلم اسم كتاب تست امار همون كه 2 تا دانشحو نوشتنش جيه?بچه ها منم برای کتاب کمکی کتاب مرضی مدرسان رو بهتون توصیه میکنم... واسه دوره و خلاصه نکات کاپلان خیلی خوبه.. البته نه الانا.... واسه اردیبهشت به بعد... بلکه خرداد به بعد... وااااااااااای به حالتون کتاب اصلیو رها کنین برین فقط خلاصه بخونین...:New (6): البته به جز مارنات... که میتونین از پوران یا مرضی مدرسان هم دربیارین
کتاب تست خوب آمارزیتس هم تو بازار هست.. یکی هست جلدش سبزه و دوتا دانشجو نوشتنشن... حتما بگیرینش... من پشیمون شدم نگرفتمش....
كلم اسم كتاب تست امار همون كه 2 تا دانشحو نوشتنش جيه?
بچه ها یکی از چیزایی که خیلی کمکم کرد خوندن سوال و جواب تستا بود... چندتا فایل تست دارم هرکی میخواد بهم میل بزنه بهش بدم.... حتما پاسخنامه ها رو مخصوصا جوابای غلطو بخونین و دوره کنین....
بچه ها یکی از چیزایی که خیلی کمکم کرد خوندن سوال و جواب تستا بود... چندتا فایل تست دارم هرکی میخواد بهم میل بزنه بهش بدم.... حتما پاسخنامه ها رو مخصوصا جوابای غلطو بخونین و دوره کنین....
بخدا یادم نیست.. ولی مال همون انتشاراتیه که لز گی هم منتشر شده
بجه ها جونم هركس ميدونه كدوم كتاب بهتره لطفا راهنمايي كنه،ماریا جان درمورد کتابی که من لینکش رو گذاشتم چیزی نگفتین که منظور شمام همون بوده یا خیر؟
من رفتم اون کتاب رو تهیه کنم اصلا نبود تو انقلاب چاپ تمومه گویا
یه جا پیداش کردم که هم اون رو داشت هم کتاب مرور جامع آمار زیستی رو
کدومش مد نظر شما هست؟ البته فکر می کنم اولی باشه که دوتا رتبه 1 و 3 ارشد نوشتنش
این دومی رو دوتا دکتر نوشتن, من بعد از کلی تردید فرااااااااووووون این دومی رو گرفتم چون به نظرم توضیحاتش بیشتر و کاملتر بود, شما اطلاع دارید کدوم بهتره؟؟؟
راوي جان اين كتابي كه شما كرفتيد تست+ توضيحه يا فقط تسته?مال جه انتشاراتيه? مولف?ماریا جان درمورد کتابی که من لینکش رو گذاشتم چیزی نگفتین که منظور شمام همون بوده یا خیر؟
این دومی رو دوتا دکتر نوشتن, من بعد از کلی تردید فرااااااااووووون این دومی رو گرفتم چون به نظرم توضیحاتش بیشتر و کاملتر بود, شما اطلاع دارید کدوم بهتره؟؟؟
بجه ها جونم هركس ميدونه كدوم كتاب بهتره لطفا راهنمايي كنه،
راوي جان شما از اين كتابي كه كرفتيد راضي هستيد?
ماریا جان درمورد کتابی که من لینکش رو گذاشتم چیزی نگفتین که منظور شمام همون بوده یا خیر؟
سلام ماریا خانم، من خیلی دوس دارم ارشد بهداشت شرکت کنم ولی چون تهران نیستم و اینکه شاغل هستم و شنیدم که کلاسای بهداشت تو هفته زیاده نمی تونم بهداشتو شرکت کنم با اینکه می دونم بهداشت خیلی بهتره مهمترین دلیلشم منابع دقیقیه که داره البته امسال شرکت کردم آزمون بهداشتو ولی قبول نشدم، می خواستم ببینم میشه به منم تو برنامه ریزی برای ارشد علوم کمک کنید؟؟پستای قبلی رو که نوشتید خیلی خوب برنامه داده بودید، ممنون میشم جوابتونو بدونم؟؟؟[/QUOTE
سامی جان من خیلی دلم میخواد کمکت کنم.... ولی باید اول بدونی میخوای علوم قبول شی یا بهداشت... خیلی برام عجیبه که انقدر کار برات مهمه.... مگه کارت چیه؟ متاهلی؟ من خودمم هم بیام تهران بلافاصله دنبال کار میگردم... و همه بهم میگن حتما کار خوب گیرت میاد... برا درس خوندن که نگران نباش... خیلی از قبول شده ها شاغل بودن....
برنامه درس خوندنت که تقریبا مشابهه... ولی برای منابع علوم حتما مطمئن شو که کدوم کتابا مهمترن.. من متاسفانه کنکور علومو حتی مجاز هم نشدم... چون اصلا حیفم میومد براش بخونم.... به هرحال فکراتو بکن