شیوه صحیح مطالعه برای آزمون ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

maria667710

New member
سلام ماریا جون ممنون بابت راهنمایی هاتون، من امسال کنکور دادم اما متاسفانه قبول نشدم و دلیل قبول نشدنمم این بود که زبان و آمار رو خیلی خیلی خیلی کم زدم، البته زبان رو درست و حسابی نخونده بودم اما آمار رو با وجود اینکه خیلی خوب خونده بودم اما خیلی کم زدم، دیگه واقعا کلافه شدم و نمی دونم چطور باید بخونم که نتیجه بگیرم؟؟؟؟؟

زهرا منم به دلیل مشکلات آلزایمری و کمبود توجه با وجود خوندن آمار سر جلسه نتونستم خوب جواب بدم با اینکه بلد بودم... هیچی به اندازه تمرین مکرر کمک نمیکنه... زبان هم خوب ندادم فکر کنم نهاااااااایت 20 درصد زده باشم... رمز موفقیت من فیست و کری و متوسط به بالای درسای دیگه بود... سعی کن لااقل از اونا چیزی کم نیاری و تلاش کن درحد لااقل 90 بخونیشون.... چون قبلا آمار خوندی امسال دیگه خیییییییلی برات بهتره...

maria667710

New member
واقعا شفیع درست میگه.... من هم اصن در جایگاهی نیستم با کسی برنامه مشخص تعیین کنم....
ترنم خیلی هم شرایطت بد نیس... چون برا بهداشت میخونی وقت کم نمیاری... از الان رو آمار و زبان خوب خوب کار کن و جزو برنامه اصلیت باشن.... بقیه رو هم به همون روشی که گفتم یعنی مرور صحیح ٍ خوندن دقیق و بعد پرسش و پاسخ و مرور.... هر کدوم از این مراحل واسه یه روز باشه... متوجه شدی؟

ramesh

New member
ماریا جون احتمالا قبل از اینکه همه مطالب رو بخونم سوال مطرح کردم :dadad4:من از دوستای راویم اون خوب به این اخلاقم آشناست در مجموع ممنون.ماریاجون تو درس آمار احتمالات مبحثی که توش تسلط ندارم با کتاب دلاور هم نمیتونم ارتباط بگیرم به نظرت چه کنم؟

maria667710

New member
ماریا جون احتمالا قبل از اینکه همه مطالب رو بخونم سوال مطرح کردم :dadad4:من از دوستای راویم اون خوب به این اخلاقم آشناست در مجموع ممنون.ماریاجون تو درس آمار احتمالات مبحثی که توش تسلط ندارم با کتاب دلاور هم نمیتونم ارتباط بگیرم به نظرت چه کنم؟

رامش ایمیلی که برات فرستادم یکیش مال آمار توصیفیه... احتمالش خوبه... ازش خوب یاد گرفتم.. ولی اگر میتونی کتاب دانیل یا لااقل کاظم محمدو بگیر و بخون...

fada19990

New member
بجه ها ميشه يه نفر نظرش رو راجع به هاي ج زوه هاي س ن ا بكيد?

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
ماریا جون من ایمیلمو براتون خصوصی فرستادم بی زحمت برای من هم فایلارو میفرستی.................

maria667710

New member
فدا من آ زمو ن شرکت کردم... خیلی خوب بود... به شما هم پیشنهاد میدم ثبت نام کنین.... قراره ج زو ه فیست و کری رو من خودم ویرایش کنم... هنوز آمادش نکردم... سعی میکنم خلاصه ترش کنم.. چون اونا فقط برای دورس نه خوندن واقعی کنکوری... اول کتاب... اونا رو طوری ویرایش میکنم که به درد دوره بخوره...

- - - Updated - - -

برای همه خصوصی ها ایمل فرستادم.... چک کنین نبود بهم بگین... شاید اگر جیمیل دادین ارسال نشده

fada19990

New member
فدا من آ زمو ن شرکت کردم... خیلی خوب بود... به شما هم پیشنهاد میدم ثبت نام کنین.... قراره ج زو ه فیست و کری رو من خودم ویرایش کنم... هنوز آمادش نکردم... سعی میکنم خلاصه ترش کنم.. چون اونا فقط برای دورس نه خوندن واقعی کنکوری... اول کتاب... اونا رو طوری ویرایش میکنم که به درد دوره بخوره...

- - - Updated - - -

برای همه خصوصی ها ایمل فرستادم.... چک کنین نبود بهم بگین... شاید اگر جیمیل دادین ارسال نشده
من كفتم فقط ا ز م و ن هاي جامعشو شركت كنم.بس بنظر شما اكه ج ز و هاشو بكيرم خوبه?

آخرین ویرایش:

maria667710

New member
من همشو شرکت کردم... اینترنتی... ارزون بود .. میصرفید.... تقسیم بندیهای مرحله ای تو ماه آخر کمکم کرد خورد خورد دوره کنم و آزمونشو دوباره بزنم... میتونی جامع هم شرکت کنی و هم سنا تا با همه جور سوال آشنا شی..

- - - Updated - - -

والا ج ز وه فیست و کری که اففففتضااااااح بود... ینی اصن خلاصه نبود.. از کتاب مفصل تره... باید خلاصه تر مینوشتنش که دانشجو وقتش گرفته نشه

fada19990

New member
من همشو شرکت کردم... اینترنتی... ارزون بود .. میصرفید.... تقسیم بندیهای مرحله ای تو ماه آخر کمکم کرد خورد خورد دوره کنم و آزمونشو دوباره بزنم... میتونی جامع هم شرکت کنی و هم سنا تا با همه جور سوال آشنا شی..

- - - Updated - - -

والا ج ز وه فیست و کری که اففففتضااااااح بود... ینی اصن خلاصه نبود.. از کتاب مفصل تره... باید خلاصه تر مینوشتنش که دانشجو وقتش گرفته نشه
امارش جي? كفتم امار رو بكيرم.فيست وكري رو هر وقت شما زحمتشو كشيدي ميكيرم

maria667710

New member
والا فدا ازبقیش خبر ندارم...
زهرا مطمئنم فرستادم... ولی چون جیمیل دادی نیومده.... ببین آیلین میتونه برات ارسال کنه؟ اون جیمیل داره....
راستی از زهرا خبری ندارم... از بین بچه ها فقط 4تا قبولی داشتیم...

maria667710

New member
بچه ها همتون روشنین هااااااااا
یکم برید درس بخونین... تاشب ساعت 12لااقل 2تا 45 دقیقه درس بخونین....

taranom92

New member
بچها اينم يادتون باشه هركسي روش خاص خودشو براي مطالعه داره نميشه يه نسخه رو واسه همه پيچيدا

سلام درسته ولی بازم تجربه هاشون خیلی کمک کننده میتونه باش دراصل خودآدم بااون زمانی که داره برنامه ریزی میکنه آگاه بودن ازبرنامه ی آدمای موفق خیلی کمک کننده اس

taranom92

New member
ماریاجان سلام میشه لطف کنیدبگیدرمزموفقیتتون چی بود؟بعدفیزولوژی روهیچ وقت دوست نداشتم کدوم مباحث مهمتره؟هیلگاردزیاده شایدنشه بخونمش جایگزین خلاصه چی پیشنهادمیکنی؟

ramesh

New member
سلام عزیزم آره یه کم خجالت می کشیدم :tonguesmiley:
نه عزیزم چرا مایل نباشم تو که یه آسمون ماهی بقیه دوستان هم خیلی خوب هستند:heart::heart:

بالا