حالا تو ببین زن میدن بعد دنبال زشت و خوشگلش باش خخخخخخخخخخ:25r30wi:
تو این شرایط زن گرفتن واسه من بی عقلیه چ هلو چه گلابی باشه...به موقش خدا بزرگه
حالا تو ببین زن میدن بعد دنبال زشت و خوشگلش باش خخخخخخخخخخ:25r30wi:
تو این شرایط زن گرفتن واسه من بی عقلیه چ هلو چه گلابی باشه...به موقش خدا بزرگه![]()
آره دادا، بزار بزرگ شی بعد
- - - Updated - - -
راستی گفتم کرهانی یعنی پسر هانی
تا بزرگی رو در چی ببینی...اگر زن میگرفتم الان بچه هام اندازه شماها بودن![]()
کاخ رویاهام خراب میشد، دیگه هیچ حسی بهش نداشتم:25r30wi:
اووووووف قربان کاخ رویاهات ورم عزیزم.نبینم خراب وشه:thumbsupsmileyanim:
مردو چه ب ویژگیای زنونه.خوشگلی چیه باوو افت داره :\ مرد باید ابهت داشته باشه که اونو دارم![]()
احسنت اما نگفتن زنو ببینه رم کنه ها....اینطوری ک بوش میاد ی شتر بیندازیم اینجا رم ک هیچ خودکشی هم میکنه اللخصوص سارا رو ببینه :دی
تو این شرایط زن گرفتن واسه من بی عقلیه چ هلو چه گلابی باشه...به موقش خدا بزرگه![]()
احسنت اما نگفتن زنو ببینه رم کنه ها....اینطوری ک بوش میاد ی شتر بیندازیم اینجا رم ک هیچ خودکشی هم میکنه اللخصوص سارا رو ببینه :دی
آره،شترا هنوز اینقد پیشرفته نشدن که بتونند مردای امروزی رو از زن تشخیص بدن
:25r30wi:
ینی باز یکی میگه چرا به این حرف میزنی
خو اصن میشه این حرف بزنه من کاریش نداشته باشم ؟نه ه میشه اصن
خو بوگو کی اصن بهت زن میده اخه چه برسه اونم هلو تازه گلابی گرونتره اون که عمرا گیرت بیاد
مردو چه ب ویژگیای زنونه.خوشگلی چیه باوو افت داره :\ مرد باید ابهت داشته باشه که اونو دارم![]()
خخخخخخخخ ینی نگین گوشای محسن مخملیه مال ما که نیست دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اینجا چ خبره!!!!!!!!!!
شوهر میدن ؟!!!!!!!
بچه ها سارا جون و محسن جون بذارین من میانجیگری کنم خوب نیس دوتا آدم عاقل اوجوری با هم بحرفن
قابل توجه سارا و محسن
اگه میخواید بدونیم حق با کیه و شتر با دیدن کی رم میکنه لطفا دوتا عکس از خوتون بذارین تا ملت مقایسه کنن
![]()
تو جوش منو نزن ی فکری ب حال خودت کن انجمن بو ترشی برداشته :| این ناصر چیکا میکنه پ؟ :دی
ببخشيد ولي اگه شما ابهت مردانه داشتي اونجوري به عكس كارت ملي دخترا بي احترامي نمي كردين.!
خخخخخخخخخخخخخ
اینجا چ خبره!!!!!!!!!!
شوهر میدن ؟!!!!!!!
بچه ها سارا جون و محسن جون بذارین من میانجیگری کنم خوب نیس دوتا آدم عاقل اوجوری با هم بحرفن
قابل توجه سارا و محسن
اگه میخواید بدونیم حق با کیه و شتر با دیدن کی رم میکنه لطفا دوتا عکس از خوتون بذارین تا ملت مقایسه کنن
![]()
کلکلاتون شیرینه خوشم اومد
ولی تو همه جا خوب وبد هست قرار نیست همه مثل هم باشن
با حرف آقا محسن موافقم واقعا موجودات عجیبی هستیم شناخت ما خودش یه علمه