sara77
New member
تو نمیخواد شکلک در بیاری ..معمولی وایسی پسره میره
نه اخه من شکلک در بیارم همچین جذاب تر میشم واسه همین میگم که مشکلم حاده ینی راهی برا ما دخیا نمونده ها که از شر پسرا هم راحت یم با شکلکم جذبه داریم لامصب
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
تو نمیخواد شکلک در بیاری ..معمولی وایسی پسره میره
ا دست پسرا؟ اونایی که میبینی پسر نسیتن پسر نما هستن...قضیه اینه که در بیابان لنگه کفشم غنیمته...تو لنگه کفشه ای که متاسفانه اعتماد ب سقفت سقف اتاقمو خراب کرده
نه اخه من شکلک در بیارم همچین جذاب تر میشم واسه همین میگم که مشکلم حاده ینی راهی برا ما دخیا نمونده ها که از شر پسرا هم راحت یم با شکلکم جذبه داریم لامصب
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
به پسره دقت کنید اونم موهای پیشونی خودشو بزنه کنار ، همه افراد دور و ور ازش فرار میکنند .
ا دست پسرا؟ اونایی که میبینی پسر نسیتن پسر نما هستن...قضیه اینه که در بیابان لنگه کفشم غنیمته...تو لنگه کفشه ای که متاسفانه اعتماد ب سقفت سقف اتاقمو خراب کرده
به پسره دقت کنید اونم موهای پیشونی خودشو بزنه کنار ، همه افراد دور و ور ازش فرار میکنند .
مثل ماها دورو برت نمیبینیههههههههههه اره منم همینو میگم که یه دو ستا پسر مث تو بودن دیگه نمیدونم شاید پسرنما بودن تو بهتر دوستاتو میشناسی
اگه ون ادما شماها باشین ا خداشم هس :\
- - - updated - - -
مثل ماها دورو برت نمیبینی![]()
دیشب تو اورژانس یکی فوت کرد...پسره دماغشو گرفته بود ک بلند گریه نکنه فقط اشک میریخت اومد تو سالن به خونوادش گفت همه با هم گریه میکردن ب پسره حسودیم شد...وقتی بابام فوت کرد ی بارم نشد گریه کنم هیچ وقت تنها نشدم همش کنار خونوادم بودم...[/size]
پس خداروشکر که نمیبینم ووووووووووووییییییییی بلا به دور
دیشب تو اورژانس یکی فوت کرد...پسره دماغشو گرفته بود ک بلند گریه نکنه فقط اشک میریخت اومد تو سالن به خونوادش گفت همه با هم گریه میکردن ب پسره حسودیم شد...وقتی بابام فوت کرد ی بارم نشد گریه کنم هیچ وقت تنها نشدم همش کنار خونوادم بودم...
به دخترا اخه چی میاد؟ فقط لوازم ارایش...خدایی عکسای کات ملی تونو نگاه کنین مثل قورباغه له شدس :\
به دخترا اخه چی میاد؟ فقط لوازم ارایش...خدایی عکسای کات ملی تونو نگاه کنین مثل قورباغه له شدس :\
تو این دوره زمونه پسرام پا به پای دخترا آرایش میکنن ولی خب متاسفانه آرایشم بهشون نمیاد:25r30wi:
این جملرو ی بار دیگم گفتم اونا پسر نما هستن :\
باشه قبول میکنم ولی همه ی دخترام شبیه بهم نیستم آقا محسن شمام قبول کن
حالا من یه پا بیام تو صورتت؟ :\ چرا واسه پسر مردم کامنت میزاری ؟:\دقیقا
مشخصه پسره عاقلی هستین و ازونا ک ابرو برنمیدارنو .......
خداروشکر کمو بیش دوربرمون مرد میبینیم
توبعضی از جاها ک نمیشه گفت آدم ی چیزایی میبینه ک فقط تاسف میخوره واسه پسره کامنت گذاشتم بعد برمیگرده بهم میگه :مرسی عسیسم
همونجا خاستم جفت پا برم تو دهنش ولی نمیشد که!!!!!