شما بودین چه حسی داشتید؟

sara77

New member
تو نمیخواد شکلک در بیاری ..معمولی وایسی پسره میره

نه اخه من شکلک در بیارم همچین جذاب تر میشم واسه همین میگم که مشکلم حاده ینی راهی برا ما دخیا نمونده ها که از شر پسرا هم راحت یم با شکلکم جذبه داریم لامصب
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

محسن ن ک

New member

نه اخه من شکلک در بیارم همچین جذاب تر میشم واسه همین میگم که مشکلم حاده ینی راهی برا ما دخیا نمونده ها که از شر پسرا هم راحت یم با شکلکم جذبه داریم لامصب
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ا دست پسرا؟ اونایی که میبینی پسر نسیتن پسر نما هستن...قضیه اینه که در بیابان لنگه کفشم غنیمته...تو لنگه کفشه ای که متاسفانه اعتماد ب سقفت سقف اتاقمو خراب کرده

mw.ashel

New member
به پسره دقت کنید اونم موهای پیشونی خودشو بزنه کنار ، همه افراد دور و ور ازش فرار میکنند .

sara77

New member
به پسره دقت کنید اونم موهای پیشونی خودشو بزنه کنار ، همه افراد دور و ور ازش فرار میکنند .

خخخخخخخخ لامصب به چه نکته ی اشاره کرده بود ها خخخ
پسره همون چشو ابروش ادمو میترسونه چه برسه موهاشم بزنه بالا وووووووووووووووویی ینی میشه --------

sara77

New member
ا دست پسرا؟ اونایی که میبینی پسر نسیتن پسر نما هستن...قضیه اینه که در بیابان لنگه کفشم غنیمته...تو لنگه کفشه ای که متاسفانه اعتماد ب سقفت سقف اتاقمو خراب کرده

ههههههههههه اره منم همینو میگم که یه دو ستا پسر مث تو بودن دیگه نمیدونم شاید پسرنما بودن تو بهتر دوستاتو میشناسی

محسن ن ک

New member

اگه ون ادما شماها باشین ا خداشم هس :\

- - - Updated - - -

ههههههههههه اره منم همینو میگم که یه دو ستا پسر مث تو بودن دیگه نمیدونم شاید پسرنما بودن تو بهتر دوستاتو میشناسی
مثل ماها دورو برت نمیبینی :)

محسن ن ک

New member
[/size]
پس خداروشکر که نمیبینم ووووووووووووییییییییی بلا به دور
دیشب تو اورژانس یکی فوت کرد...پسره دماغشو گرفته بود ک بلند گریه نکنه فقط اشک میریخت اومد تو سالن به خونوادش گفت همه با هم گریه میکردن ب پسره حسودیم شد...وقتی بابام فوت کرد ی بارم نشد گریه کنم هیچ وقت تنها نشدم همش کنار خونوادم بودم...

محسن ن ک

New member
اینو نگفتم دلت بوسوزه ..اینو گفتم که بدونی هر چی بگی که هیچ هر کاری کنی ککمم نمیگزه...فکر م ی جا دیگس ...کامپیوترو خاموش کنم ب سرعت باد از ذهنم خارج میشه

کرهانی

New member
دیشب تو اورژانس یکی فوت کرد...پسره دماغشو گرفته بود ک بلند گریه نکنه فقط اشک میریخت اومد تو سالن به خونوادش گفت همه با هم گریه میکردن ب پسره حسودیم شد...وقتی بابام فوت کرد ی بارم نشد گریه کنم هیچ وقت تنها نشدم همش کنار خونوادم بودم...

منم بابام فوت کرد زیاد گریه نکردم فقط آخرشبا

asal 92

New member
آخی ...
واقعا قیافه اینقد واسه آقایون مهمه !
آخه این کادو بود که بهش داد حقش بود ....:thanks:

negin ka

New member
محسن عزیز وکرهانی جان واقعا متاثر شدم
ایشالا روح پدراتون شاد باشه :sadsmiley::tsimuzpzwoap1t9y3o7

این کلیپو من خیلی وقت پیشا دیدم و ازش خوشم اومد چون یجورایی ظاهربینی پسره و دورویی دختره رو نشون میده ک عیب ب اون بزرگیو از پسره بیچاره قایم کرده خدا خیلی پسره رو دوسش داشته ک بعداز ازدواج به این مهم پی نبرده!!!!!

negin ka

New member
دقیقا
مشخصه پسره عاقلی هستین و ازونا ک ابرو برنمیدارنو .......
خداروشکر کمو بیش دوربرمون مرد میبینیم
توبعضی از جاها ک نمیشه گفت آدم ی چیزایی میبینه ک فقط تاسف میخوره واسه پسره کامنت گذاشتم بعد برمیگرده بهم میگه :مرسی عسیسم
همونجا خاستم جفت پا برم تو دهنش ولی نمیشد که!!!!!

محسن ن ک

New member
دقیقا
مشخصه پسره عاقلی هستین و ازونا ک ابرو برنمیدارنو .......
خداروشکر کمو بیش دوربرمون مرد میبینیم
توبعضی از جاها ک نمیشه گفت آدم ی چیزایی میبینه ک فقط تاسف میخوره واسه پسره کامنت گذاشتم بعد برمیگرده بهم میگه :مرسی عسیسم
همونجا خاستم جفت پا برم تو دهنش ولی نمیشد که!!!!!
حالا من یه پا بیام تو صورتت؟ :\ چرا واسه پسر مردم کامنت میزاری ؟:\

negin ka

New member
ای بابا
نه برادر اینکارا واسه چیه؟!!!
بابا تو ... ی مطلب زده بود منم ی کامنت گذاشتم بجون خودم بعدا پشیمون شدم حالا فکر بد نکن دیگـــــــــه اومدیم صداقت بخرج بدیما!!!:sadsmiley:

بالا