شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zy zy

New member
منم شهرای دور رو نمیتونم بزنم مثلا کرمان و مشهد ، اولیشم تهرانه چون نسبت به بقیه نزدیکتره ، به نظر شما بین ساری و اهواز کدومش بهتره (فقط از نظر خود شهرش نه سطح دانشگاش)

ROJO

New member
اهواز افتضاحه عزیزم برای شما ک سم میخواید ;) دیدم ک میگم

همون ساری رو بزنید:riz304:

zy zy

New member
احساس خود را به این تصویر در یک جمله بیان کنید!!!! :thumbsupsmileyanim:

7c442fa772834f5fb47a3167aa618f6f.jpg

ROJO

New member
احساس من : اوه چ صندلیاش بده :)))

...........

برو ب این لینک یکی از دوستان توضیح داده شاید بدردت خورد، ولی من از اساتیدم پرسیدم گفتن دانشگاههای علوم پزشکی بهتره
کلا هرچی میپرسیدم سریع توضیح میدادن ب مدرس ک میرسیدم سکوت معناداری میکردن...

http://olumpezeshki.ir/thread12871.html

Soroush Star

New member
چرا اکثرا تربیت مدرس رو جزو آخرین اولویت ها میذارن ؟ میشه یکم راجع بهش اطلاعات بدین :21:

1 دلیل قانع کننده :
چون دانشگاه تربیت مدرس فقط در دوره کارشناسی ارشد زیر نظر وزارت بهداشته و دیگه در دوره دکترا زیر نظر وزارت علوم میشه ( البته فعلاً اینجوره و از آینده خبری نیست شاید دکترا در آینده زیر نظر وزارت بهداشت بشه )

حالا چرا اصلاً تربیت مدرس رو انتخاب میکنن ، به 3 علت مهم :
البته ترتیب نداره

1. چون بالاخره تهران هست و امکانات پایتخت بودنو داره ( هرچی اولین بار وارد دانشگاههای تهران میشه )

2. برای دکترا ( توی وزارت علوم 70% مصاحبه و 30% کتبی تاثیر داره ، برعکسه دکترای وزارت بهداشت ) و واسه همین معمولاً برای دکترا دانشگاه تربیت مدرس دانشجویان دوره ارشد خودشو جذب میکنه ( منظورم سهم بیشترشه )

3. برای جذب هیات علمی شدن ، دانشگاه تربیت مدرس از دیدگاهی مهم میشه ( ولی زیاد ربطی نداره ، شاید خوده دانشگاه تهران و ایران و شهید بهشتی ارجح تر باشن )

اما از دیدگاهی یه سری فرقها با وزارت بهداشت داره ( البته در دوره دکترا )

- به دانشجوهاش حقوق ماهانه نمیده ( اگرم بده کمتر از وزارت بهداشته )
- دانشجوهاش تعهد طرح ندارن و اینکه نمیتونن آزمایشگاه تاسیس کنن ( البته شاید تا حدودی حرفم درست باشه )

Soroush Star

New member
احساس خود را به این تصویر در یک جمله بیان کنید!!!! :thumbsupsmileyanim:

مشاهده فایل‌پیوست 5696

احساس خوبیه ولی منصفانه نیست ، در مورد خودم احتمالاً 3 مرتبه دیگه حسش میکنم

1. کنکور دکترای امسال ( آبان 93 ) بطور آزمایشی
2. کنکور دکترای وزارت علوم ( تربیت مدرس - اسفند 93 ) بطور اصلی
3. کنکور دکترای وزارت بهداشت ( آبان 94 ) بطور اصلی
تازه ترم 2 کارشناسی ارشد رو به اتمامه

یه جورایی روز کنکور پارسال 9 خرداد با همون درس اول استرس گرفتم ( تنها دلیلش توقع زیادی از خودم بود در حده فراتر از ذهن )
سوالات کرم شناسی (35 تای اول ) خیلی سخت بود ، قبلش رفته بودم بالای 90% بزنم و این یعنی حداکثر از دست دادن 3 تست از 35 تست ممکن
ولی توی 10 تای اول 3 تاشو نزدم و تمرکزم بهم ریخت ولی خودمو کنترل کردم دوباره مرور کردم و یکی از اون 3تارو دور دوم زدم و درکل 68% شد.

میخوام بگم ، توی همه رشته ها ( بجز موارد استثنا ) سختترین سوالات مربوط به درس اصلی هست ، و اینو در نظر بگیرین که اکثر داوطلبها در یه سطحن ، پس تمرکز حفظ کنین ...

ضمن اینکه برای پارسال کنکور آزمایشی شرکت نکردم و این وضعیتو روز کنکور تجربه کردم ... اکثرتون همزمان درسهای آخرین ترم رو دارین ، منم آخرین روز دانشگام 20 خرداد پارسال بود و توی جریان کارآموزی ( کنکور شرکت کردم )

Soroush Star

New member
منم شهرای دور رو نمیتونم بزنم مثلا کرمان و مشهد ، اولیشم تهرانه چون نسبت به بقیه نزدیکتره ، به نظر شما بین ساری و اهواز کدومش بهتره (فقط از نظر خود شهرش نه سطح دانشگاش)

دانشگاههای تهران ارجحیت دارن

در مورد ساری و اهواز ( از 2 نظر باید بهش نگاه کرد : فاصله شهری و سطح دانشگاه در اون رشته )

به نظرم در مورد سم شناسی ساری سطحش بالاتر از اهوازه و قوی هست ( اینو از این نظر نمیگم که چون خودم شمالی : ساروی هستم ) باید موارد مهم درنظر گرفته بشه

احتمالاً از همین امسال دکترای سم شناسی پزشکی به مجموعه وزارت بهداشت ( منظورم کنکور آبان 93 ) اضافه میشه و دیگه جدای از کنکور زیرمجموعه داروسازی هست

کلاسهای دوره کارشناسی ارشد 2-3 روز در هفته هست ( دانشگاههای نزدیک و شهر خودتونو انتخاب کنین )

اگر زمان برمیگشت (
دانشگاه ساری رو جلوتر از اصفهان ) انتخاب میکردم که شهر خودم بود ، گذشته ها گذشته ( 1 سال رفت و 1 سال مونده ) دیگه واسه دکترا تجربه شد ....

Ana67

Well-known member
من اولویت اولم اصفهانه
ولی همه شهرا رو انتخاب میکنم

mw.ashel

New member
c49d71f5ec8f7f981.jpg

zy zy

New member

دانشگاههای تهران ارجحیت دارن

در مورد ساری و اهواز ( از 2 نظر باید بهش نگاه کرد : فاصله شهری و سطح دانشگاه در اون رشته )

به نظرم در مورد سم شناسی ساری سطحش بالاتر از اهوازه و قوی هست ( اینو از این نظر نمیگم که چون خودم شمالی : ساروی هستم ) باید موارد مهم درنظر گرفته بشه

احتمالاً از همین امسال دکترای سم شناسی پزشکی به مجموعه وزارت بهداشت ( منظورم کنکور آبان 93 ) اضافه میشه و دیگه جدای از کنکور زیرمجموعه داروسازی هست

کلاسهای دوره کارشناسی ارشد 2-3 روز در هفته هست ( دانشگاههای نزدیک و شهر خودتونو انتخاب کنین )

اگر زمان برمیگشت (
دانشگاه ساری رو جلوتر از اصفهان ) انتخاب میکردم که شهر خودم بود ، گذشته ها گذشته ( 1 سال رفت و 1 سال مونده ) دیگه واسه دکترا تجربه شد ....

مرسی از راهنماییاتون ، اتفاقا خودمم کارشناسیمو ساری بودم خیلیم هم شهرشو هم دانشگاشو دوس دارم ولی یه خورده مسیر رفت و آمدش برام سخته، اهواز به ما نزدیک تره ولی فکر نمیکنم بتونم اونجا دوام بیارم

zy zy

New member
احساس من : اوه چ صندلیاش بده :)))

...........

برو ب این لینک یکی از دوستان توضیح داده شاید بدردت خورد، ولی من از اساتیدم پرسیدم گفتن دانشگاههای علوم پزشکی بهتره
کلا هرچی میپرسیدم سریع توضیح میدادن ب مدرس ک میرسیدم سکوت معناداری میکردن...

http://olumpezeshki.ir/thread12871.html

مرسی روجو جان :rose::rose:

Soroush Star

New member
ای کاش رشته ی ما هم شمال بر می داشت :sad:

خوب رشتتونو تغییر بدین ( شوخی کردم جدی نگیرین )

شاید قسمت یا حکمت اینجوری بوده شایدم از امسال اضافه بشه ...

مهم علاقه به رشته هست و مطمئناً با علاقه به این رشته وارد شدین و قصد ادامه تحصیل دارین

- - - Updated - - -

ای کاش رشته ی ما هم شمال بر می داشت :sad:

خوب رشتتونو تغییر بدین ( شوخی کردم جدی نگیرین )

شاید قسمت یا حکمت اینجوری بوده شایدم از امسال اضافه بشه ...

مهم علاقه به رشته هست و مطمئناً با علاقه به این رشته وارد شدین و قصد ادامه تحصیل دارین

Soroush Star

New member
مرسی از راهنماییاتون ، اتفاقا خودمم کارشناسیمو ساری بودم خیلیم هم شهرشو هم دانشگاشو دوس دارم ولی یه خورده مسیر رفت و آمدش برام سخته، اهواز به ما نزدیک تره ولی فکر نمیکنم بتونم اونجا دوام بیارم

خواهش میکنم ، من کارشناسیمو مشهد و حالا ارشد اصفهانم و فعلاً قسمت نشده شهر خودم باشم البته خودم اینو نخواستم و یجورایی این بخشو اشتباه کردم ( شهر خودم قبول بودم ) البته اصفهانم خوبه ...
نظر لطفتونه

- - - Updated - - -

خواهش میکنم ، من کارشناسیمو مشهد و حالا ارشد اصفهانم و فعلاً قسمت نشده شهر خودم باشم البته خودم اینو نخواستم و یجورایی این بخشو اشتباه کردم ( شهر خودم قبول بودم ) البته اصفهانم خوبه ...
نظر لطفتونه

yas.m

New member
دوستای گلم امیدوارم همه تون تو بهترین دانشگاها کشور قبول شین.. هرچند من کنکور نمیدم اما احساسی ک الان دارینو میفهمم..واسه تک تک تون آرزوی توفیق دارم:riz304: ان شالله نتایج خوبی بدس میارین..

fatemeh.rgh

New member
بچه ها من از زبانم اصلا راضى نيستم.همش کم ميزنم.اعصابم داغونه.چيکار کنم؟??????

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا