تربیت مدرس چی؟ اوضاش چطوره؟اهواز افتضاحه عزیزم برای شما ک سم میخوایددیدم ک میگم
همون ساری رو بزنید:riz304:
چرا اکثرا تربیت مدرس رو جزو آخرین اولویت ها میذارن ؟ میشه یکم راجع بهش اطلاعات بدین :21:
منم شهرای دور رو نمیتونم بزنم مثلا کرمان و مشهد ، اولیشم تهرانه چون نسبت به بقیه نزدیکتره ، به نظر شما بین ساری و اهواز کدومش بهتره (فقط از نظر خود شهرش نه سطح دانشگاش)
دانشگاههای تهران ارجحیت دارن
در مورد ساری و اهواز ( از 2 نظر باید بهش نگاه کرد : فاصله شهری و سطح دانشگاه در اون رشته )
به نظرم در مورد سم شناسی ساری سطحش بالاتر از اهوازه و قوی هست ( اینو از این نظر نمیگم که چون خودم شمالی : ساروی هستم ) باید موارد مهم درنظر گرفته بشه
احتمالاً از همین امسال دکترای سم شناسی پزشکی به مجموعه وزارت بهداشت ( منظورم کنکور آبان 93 ) اضافه میشه و دیگه جدای از کنکور زیرمجموعه داروسازی هست
کلاسهای دوره کارشناسی ارشد 2-3 روز در هفته هست ( دانشگاههای نزدیک و شهر خودتونو انتخاب کنین )
اگر زمان برمیگشت ( دانشگاه ساری رو جلوتر از اصفهان ) انتخاب میکردم که شهر خودم بود ، گذشته ها گذشته ( 1 سال رفت و 1 سال مونده ) دیگه واسه دکترا تجربه شد ....
احساس من : اوه چ صندلیاش بده))
...........
برو ب این لینک یکی از دوستان توضیح داده شاید بدردت خورد، ولی من از اساتیدم پرسیدم گفتن دانشگاههای علوم پزشکی بهتره
کلا هرچی میپرسیدم سریع توضیح میدادن ب مدرس ک میرسیدم سکوت معناداری میکردن...
http://olumpezeshki.ir/thread12871.html
ای کاش رشته ی ما هم شمال بر می داشت :sad:
ای کاش رشته ی ما هم شمال بر می داشت :sad:
مرسی از راهنماییاتون ، اتفاقا خودمم کارشناسیمو ساری بودم خیلیم هم شهرشو هم دانشگاشو دوس دارم ولی یه خورده مسیر رفت و آمدش برام سخته، اهواز به ما نزدیک تره ولی فکر نمیکنم بتونم اونجا دوام بیارم
مرسی از راهنماییاتون ، اتفاقا خودمم کارشناسیمو ساری بودم خیلیم هم شهرشو هم دانشگاشو دوس دارم ولی یه خورده مسیر رفت و آمدش برام سخته، اهواز به ما نزدیک تره ولی فکر نمیکنم بتونم اونجا دوام بیارم