yazdan
New member
کتاب حجیمیه آیا میرسید بخونید . آیا درسهای دیگه فدا نمیشه ؟
موقعیتها برابرند فقط برخورد آدما متفاوته.راهی بجز خوندن وجود نداره پس بجای فکر کردن به مشکلات بهتره تنها راه حل رو یعنی خوندن رو درپیش بگیریم.:a2d3:
کتاب حجیمیه آیا میرسید بخونید . آیا درسهای دیگه فدا نمیشه ؟
بچه ها حالا که منابع عوض شده به نظرتون کتاب لزگی کیفیت قبل رو داره واسه ازمون؟؟؟
تو سایت علوم پزشکی نوشته خلاصه ی کل منابع اعلام شده در حال بسته شدنه به زودی میاد تو بازار ... من موندم چی کار کنم
دوستای گلم استقبالتون خیلی خوب بود فعلا طبق نظر سنجی هفته ای یک مهارت بخونیم اگر تونستیم به هفته ای 2 مهارت می رسونیم. اما به نظرم هفته ای یک مهارت عالیه. سوالای آخرش رو هم نزدیک کنکور واسه دوره کار میکنیم همین جا. از 17 اسفند شروع کنیم تا همه بچه ها آمادگی داشته باشن که میشه شنبه آخر هر هفته یعنی جمعه ها گزارش بدیم و رفع اشکال کنیم.
برنامه درسی این تاپیک
2 هفته آخر اسفند هر هفته 1 مهارت : مهارت 1 + 2
کل فروردین هر هفته 2 مهارت : مهارت 3 و 4 + 5 و 6 + 7 و 8 + 9 و 10
هفته اول اردیبهشت : مهارت 11 و 12
هفته دوم و سوم اردیبهشت : مبحث سوالات متفرقه از منابع ذکر نشده که 54 تا ریدینگ داره
هفته چهارم اردیبهشت و 2 هفته اول خرداد : مجموعه سوالات 10 سال گذشته که تو آخر کتابه :4d564ad6:
دوستان میشه اینو معنی کنید؟
see this approach as being complementary to other medical treatments such as prescription of drugs rather than as a replacement for other treatments
ببخشید میشه بگید چرا rather than رو نه بعنوان معنی کردین؟ مگه نمیشه نسبتا؟:21:این روش را به عنوان مکمل به دیگر درمان های پزشکی از جمله نسخه ای از داروها و نه به عنوان جایگزینی برای درمانهای دیگر
ببخشید میشه بگید چرا rather than رو نه بعنوان معنی کردین؟ مگه نمیشه نسبتا؟:21:
سلام کیانا خانم.خسته نباشین
من ترجمه هایی که گذاشته بودینو نگا کردم .کتاب من لزگی جلدشم سفید مثلا مهارت 2 کلی متن هست که من تو ترجمه اصلا ترجمه اون متنا رو ندیدم.کتابای شما مهارت 2 متن نداره؟
ممنون کیانا جان .موفق باشین.دوست عزیز ترجمه ها رو یکی از دوستان آماده کرده بعضی بخش ها ترجمه نشده و این ترجمه ها فقط برای سهولت کار دوستانی که استفاده میکنن آماده شده و به نظرم زیاد روی این ترجمه ها تکیه نکنید و فقط بخش هایی رو که واقعا متوجه نمیشید از رو ترجمه ها بخونید این طوری مهارتتون تو درک مطلب بالاتر میره. باز هم اگر بخش خاصی بود که نیاز به کمک داشتید من در خدمتم.