شروع کتاب لزگی از 17 اسفند (هر کس تا حالا شروع نکرده بیاد)

آیا هر هفته 1 مهارت بخونیم ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Haydi

New member

سلام هایدی جان خوبیییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید یک سوال داشتم........اگه کسی کتاب لزگی رو همه لغاتشو خوب بخونه چند درصد میتونه زبان بزنه تو ارشد؟؟؟
منظورم اینه که دیگه کتاب دیگه ای نخونه........
مرررررررسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییی

سلام عزیزم..ممنون
اصلا نمی تونم به این سوالت جواب بدم.. :(50):چون تو کنکور هیچی معلوم نیست:ph34r-smiley:
اما همین قدر میدونم که قسمت لغات کنکور هم از لزگی اومده بود هم از لغات ضروری تافل..

nafasn

New member
سلام به همگی
بچه ها من یه مشکلی دارم :
متن ها رو میخونم .وبعضی از جملاتشو که معنی میکنم متوجه نمیشم چی میگن ؟یا بعضی وقتها متن هایی رو که میخونم و کاملا متوجه میشم اما نمیتونم سوالاتشونو جواب بدم :sadsmiley:
مثلا متن های 1 و 3 سنوات گذشته مهارت 2 با این که متن رو متوجه شدم ولی سوالاتشو هر کدومو فقط یکی درست جواب دادم:sadsmiley:
خواهش میکنم بگین چیکار کنم؟چون دیگه دارم ناامید میشم؟

آخرین ویرایش:

matin

New member
سلام سال نو مبارک بچه ها کسی لغات کنکورهای سال های قبل رو داره ؟ من نمیرسه زبان بخونم لااقل لغات سال قبل رو بخونم
ممنون میشم

mt.moosavi

New member
سلام دوستان عزیز،
من تازه میخوام زبانو شروع کنم ، به نظرتون امیدی هست یا به کل بذارمش کنار و فقط لغت حفظ کنم؟
ضمن اینکه زبانم به شدت ضعیفه و پارسال هم از زبان ضربه خوردم، ولی امسالم به علت یه سری مشکلات تا الان نتونستم بخونم
ممنون میشم راهنماییم کنین
..خدا قوت
موفق باشین ان شاء الله

rojiin

New member
سلام به همگی
متن ها رو میخونم .وبعضی از جملاتشو که معنی میکنم متوجه نمیشم چی میگن ؟یا بعضی وقتها متن هایی رو که میخونم و کاملا متوجه میشم اما نمیتونم سوالاتشونو جواب بدم :sadsmiley:
مثلا متن های 1 و 2 سنوات گذشته مهارت 2 با این که متن رو متوجه شدم ولی سوالاتشو هر کدومو فقط یکی درست جواب دادم:sadsmiley:

منم همینجوری بودم قبلا واسه متن ها.الان هم بعضی وقتها سوال ها رو اینجوری اشتباه جواب میدم اما فکر کنم تنها راه حلش تمرین تمرین و تمرینه.حالا هم واسه تست های لغت اینجوریم.که بچه ها بهم میگن باید تمرین کنم.:smilies-azardl (181

rojiin

New member
مهارت ۳ خیلیییییییییییییییی زیاده.هرچی میخونم تموم نمیشه

nafasn

New member
ممنون رژین جون
من تقریبا زبان رو هر روز میخونم ولی هیچ پیشرفتی تو کارم نمیبینم.اشتباهاتم پابرجاست .:65d6a5d6s:

nafasn

New member
میشه یکی از دوستان لطفف کنه بگه چطوری باید متن های زبان رو معنی کرد و سوالاتشو جواب داد؟

maryam1368

New member
bacheha cheghadr maharate 3sakht va ziadeeeeeeeeeeee.baeidmidoonam betoonam hafte ei 2maharat bekhoonam emrooz koli tool keshid faghat loghathaye maharate3 dar avordam gheide hal kardane testa va darke matlabasho zadam goftam hadeaghal loghatasho ka
mel manishoono darbiaram hefz konam.faghat zaban ke nist darsaye dige ham daram mikhoonaam.koli depress shodam emrooz.kheili negarane zabanam

IL-2

Well-known member
سلام به همگی
مثلا متن های 1 و 3 سنوات گذشته مهارت 2 با این که متن رو متوجه شدم ولی سوالاتشو هر کدومو فقط یکی درست جواب دادم:sadsmiley:

سلااام ...
میگن بهتره اول یه نگاه سطحی به سوالات بندازی بعد بری متن رو بخونی ...اینجوری وقتی داری متن رو میخونی حواست هست که به کجای متن باید بیشتر توجه کنی ...

nafasn

New member
دوستان میشه اینو معنی کنید؟
see this approach as being complementary to other medical treatments such as prescriptio of drugs rather than as a replacement for other treatments

nafasn

New member
مرسی عزیزم
ولی من که تو کنکور آن چنان وقتی ندارم که بخوام به هر 5 تا متن به سوالاش نگاه کنم.اونجوری خیلی وقتم میره؟

kiana

New member
سلام به همگی دوستان عزیز مهارت 3 و 4 تموم شد. مهارت 3 رو 43 درصد و مهارت 4 رو 45 درصد زدم.

آخرین ویرایش:

rojiin

New member
ععععععععععععع کیانا جان!این هفته باید دو تا مهارت بخونیم؟!

yazdan

New member
دوستان میشه اینو معنی کنید؟
see this approach as being complementary to other medical treatments such as prescriptio of drugs rather than as a replacement for other treatments

سلام
من از امروز شروع به خوندن لزگی کردم.میشه متنیو که اینو ازش درآوردی بگی؟؟بلکه اونجابشه معنیش کرد.

تقریبآ میشه اینطور معنیش کرد: این رویکرد با دیگر درمانهای پزشکی مانند نسخه های دارویی سریعتر تکمیل میشود و بعنوان جانشینیست برای دیگر درمانها(البته این فقط نظرمه و اگه جای شما بودم به نظر کسی مثل خودم اصلآ اکتفا نمیکردم)

yazdan

New member
مرسی عزیزم
ولی من که تو کنکور آن چنان وقتی ندارم که بخوام به هر 5 تا متن به سوالاش نگاه کنم.اونجوری خیلی وقتم میره؟

بقول فامیل دور من کوچیکتر ازونم که بخوام نظر بدم:smiliess (3): اما ازونجاکه برای پاسخگویی به هر متن درنهایت باید سوالاتشو بخونیم بنظرم اگه راهی باشه(که متخصصین میگن هست) که بتونیم از طریق سوالات جواب رو از متن بیرون بکشیم خیلی بهتر از خوندن متنه.

yazdan

New member
دوستان عزیزم که تا حالا کتاب لزگی رو شروع نکردید بیاید اینجا با هم برنامه ریزی کنیم هفته به هفته تا این کتاب زیبا رو تموم کنیم. :riz304:

کتاب زیبا(این عبارت سرشار از انرژی مثبته) آدم هوس میکنه لزگی قورت بده

بالا