شده تا حالا...؟؟؟

antenyus

Active member
شده تا حالا صبح از خواب بلند بشی و ببینی همه جا سکوته . بعد بری پرده رو بزنی کنار و ببینی برف همه جا رو پوشونده و ذوق مرگ بشی ؟

امسال تابستوم یه روز صبح رفتم داداشمو از خواب بیدار کنم پرده های اتاقو جمع کردم و گفتم ااااه ه ه برف اومده ..... یهو داداشم بلند شد با چشای گرد شده و بیرون زده یه چند دقیقه ای منو نگاه کرد بعد گفت خیلی ........ دوباره خوابید...

najma

New member
شده تا حالا توی خیابون یا مترو یا اتوبوس یاد یه خاطره خنده دار بیافتی و هرهر بخندی بعد ببینی مردم دارن با تعجب نگات میکنن ؟

najma

New member
امسال تابستوم یه روز صبح رفتم داداشمو از خواب بیدار کنم پرده های اتاقو جمع کردم و گفتم ااااه ه ه برف اومده ..... یهو داداشم بلند شد با چشای گرد شده و بیرون زده یه چند دقیقه ای منو نگاه کرد بعد گفت خیلی ........ دوباره خوابید...

یعنی توهم زده بودی یا سر کارش گذاشته بودی ؟

najma

New member
شده تا حالا وقتی یکی از بچه های انجمن با واژه ی دوست عزیز خطابت میکنه ، حس کنی داره فوشت میده رسما :bunnyearsmiley:

najma

New member
شده تا حالا توی رختخواب باشی و هنوز خوابت بیاد و درسات مونده باشه ، ساعتو دو سه باری میزاری روی اسنوز ، آخرش میگی : اه ... ! گور بابای درس و ساعتو خاموش کنی و بگیری تخت بخوابی ...

najma

New member
شده تا حالا بخوای غمت و گریه هاتو از همه پنهان کنی ، بری سرت رو محکم روی بالش فشار بدی و های های بیصدا گریه کنی ....

najma

New member
شده تا حالا به یک نفرکه دوسش داری ، انواع و اقسام محبت ها رو بکنی و اون متوجه نشه ؟
بعد با خودت بگی : واقعا نمیفهمه یا خودشو به نفهمی زده ؟

cheshmak

New member
شده تا حالا یکی یه چیز بدمزه بهت تعارف کرده باشه و تو مجبور باشی بخوریش و به روی خودت نیاری ؟

من یادمه اون لحظه فقط چشمام قرمز شده بودن و پر ازاشک بعد سعی میکردم اونو زنده زنده قورت بدم:(50):

najma

New member
دختر خانوما : شده تا حالا از زیرزیرکی نگاه کردن های آقایون به ستوه بیاین و طرف کلا فقط دائم نگاهتون کنه و این نگاه کردناش براتون بشه معما ؟!!!

najma

New member
شده تا حالا به هوای بچه گی هات بیخیال لینا و چیطوز و مارکای جدید بشی و بری پفک نمکی مینو بخری ....
شده تا حالا دلت هوس شیرکاکائوی شیشه ای پاک با کیک پرتقالی لی لی پوت بکنه ؟

بانو

New member
تا حالا شده آرزو کنی کاش ی بچه دهاتی بودم تو ی جای دور و بی هیچ تکنولوژی...؟

mahnam

New member
شده تا حالا به یک نفرکه دوسش داری ، انواع و اقسام محبت ها رو بکنی و اون متوجه نشه ؟
بعد با خودت بگی : واقعا نمیفهمه یا خودشو به نفهمی زده ؟

خودشو به نفهمی زده نجما جون! شک نکن

mahsa.

New member
شده تا حالا شماره یه نفرو ازگوشیت پاک کنی که دیگه بهش اس و میس ندی بعد ببینی شمارشو از حفظی.

mw.ashel

New member
شده تا حالا سالها انتظار اومدن کسی یا اتفاق افتادن چیزی رو داشته باشی و اون واست یه موقعی اتفاق بیفته که اصلا انتظارشو نداشتی و بهش فکر نمیکردی؟

mw.ashel

New member
شده تا حالا اونقدری نا امید بشی و یهویی یه جرقه ای تو زندگیت زده بشه و کلا از نا امیدی در بیای؟

nusha

New member
شده تا حالا ... مدت ها انتظار چیزی رو کشیده باشی .... و اون چیز وقتی اتفاق بیوفته ک دیگه خیلی دیر شده .....

بالا