شانس يا تقدير؟

parnian24

New member
ميدوني اينا درست كه خدا خواسته اما ايا خدا به والدينشون عقلي نداده كه مدرسه خوبي رو انتخاب كنن؟

فرض کن اون بهترین مدرسه بین بقیه مدرسه ها بوده.و تو هم اگه تو اون شهر زندگی میکردی بین جاهای دیگه اونجا زو برای بچه ات انتخاب میکردی

thickety

New member
یه کودک دبستانی معصوم انتخاب کرده چی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تقدیریه کخدا براش خواسته اکر خدا میخواست اون روز سرما میخورد نمیرفت مدرسه تقدیر اراده خداونده واین یعنی توحید

ببین من اصلا قصد ندارم اراده ی خدا رو زیر سوال ببرم.و حتی به این موضوع فکر هم نمیکنم
اون کودک بنا به خواست پدر و مادری به دنیا اومده.و تا زمانی که خودش بتونه از خودش مراقبت کنه وظیفه ی مراقبتش با پدر و مادری هست که اونو وارد این دنیا کردن.اینطوری بگم، تا قبل از زمانی که بتونه تصمیم مستقلی بگیره پدر و مادرش براش انتخاب مبکنن.و اونها بودن که اون مدرسه رو براش انتخاب کردن...

شفيع

Well-known member
شاید من توان مالی داشتن خونه ای با این ایمنی رو ندارم ودولتم به فکر نبوده عایا من مقصرم در ایران به دنیا اومدم؟؟؟؟؟؟؟؟

نه نميگم مقصري در ايران به دنيا اومدي.اما خونه كاه گلي خوب معلومه خراب ميشه.اما ايا دولت خودش وام مقاوم سازي مسكن نميده؟خب چرا اقدام نميكني؟پس تقصير خودته

- - - Updated - - -

همین توانایی انتخاب نداشتن
گاهی ما واقعا توانایی انتخاب نداریم

نه اينطور نيست نميشه گفت ما بعضي وقتا توانايي انتخا نداريم .مثالي بزن

parnian24

New member
تقصير اونا نيست تقصير والدين اوناست اگه خودشون توانايي انتخاب داشتن ايا اونجارو انتخاب ميكردن؟

توانایی انتخاب نداشتن؟چرا نداشتن؟هر موجودی توانایی انتخاب داره.هیچ کس مجبور نیست.میتونستن والدینشونو ترک کنن مثلن برن یه والدین دیگه برای خودشون انتخاب کنن که این اتفاقا نیافته!!!!

شفيع

Well-known member
توانایی انتخاب نداشتن؟چرا نداشتن؟هر موجودی توانایی انتخاب داره.هیچ کس مجبور نیست.میتونستن والدینشونو ترک کنن مثلن برن یه والدین دیگه برای خودشون انتخاب کنن که این اتفاقا نیافته!!!!

چرا داري دري وري ميگي فرشته؟
تا زمانيكه تحت تكفل هستن نميتونن انتخاب كنن.

thickety

New member
من قبول دارم که ما یه سری چیز ها رو نمیتونیم انتخاب کنیم.مثل ملیت.مثل خانواده اما اینا ربطی به تقدیر نداره... از بحث دور نشیم

شفيع

Well-known member
اینو گفتم که بفهمی حرفای خودت چقد عجیبه!پس بالاخره اعتراف میکنی که اون بچه ها مجبور بودن؟؟؟؟؟؟

من حرفم اينه ايا والدينشون نميتونستن شكايت كنن كه مدرسه ايراد داشت؟يا نميتونستن به يه مدرسه ديگه بفرستنشون؟

koala

New member
تا حالا دنبال وام گرفتی؟ تا هفت خان وام و بگذرونی شاید زلزله اومد تازه مگه چند ساله دولت این وامو میده ؟فکر نکنم زمان زلزله بم اصن بو

مثلا وقتی تو یه کشور جنگ بشه موشک به خونه من برخورد کنه من مقصرم نه تقدیرم اینه
نه نميگم مقصري در ايران به دنيا اومدي.اما خونه كاه گلي خوب معلومه خراب ميشه.اما ايا دولت خودش وام مقاوم سازي مسكن نميده؟خب چرا اقدام نميكني؟پس تقصير خودته

- - - Updated - - -

نه اينطور نيست نميشه گفت ما بعضي وقتا توانايي انتخا نداريم .مثالي بزن

شفيع

Well-known member
تا حالا دنبال وام گرفتی؟ تا هفت خان وام و بگذرونی شاید زلزله اومد تازه مگه چند ساله دولت این وامو میده ؟فکر نکنم زمان زلزله بم اصن بو

مثلا وقتی تو یه کشور جنگ بشه موشک به خونه من برخورد کنه من مقصرم نه تقدیرم اینه

خب وقت جنگ بايد تو پناهگاه باشي تو خونه چكار ميكني؟

koala

New member
چرا اتفاقا ربط داره این تقدیر منه که ملیت وخانوادم اینه
من قبول دارم که ما یه سری چیز ها رو نمیتونیم انتخاب کنیم.مثل ملیت.مثل خانواده اما اینا ربطی به تقدیر نداره... از بحث دور نشیم

parnian24

New member
من حرفم اينه ايا والدينشون نميتونستن شكايت كنن كه مدرسه ايراد داشت؟يا نميتونستن به يه مدرسه ديگه بفرستنشون؟

تو یدقه والدینشونو ول کن به حرف من توجه کن.بلایی سر والدینشون نیومده موضوع بچه ها هستن.بچه ها چه نقشی توی این اتفاقی که براشون افتاده داشتن؟این اتفاق شانسشون بوده یا تقدیرشون؟

شفيع

Well-known member
تو یدقه والدینشونو ول کن به حرف من توجه کن.بلایی سر والدینشون نیومده موضوع بچه ها هستن.بچه ها چه نقشی توی این اتفاقی که براشون افتاده داشتن؟این اتفاق شانسشون بوده یا تقدیرشون؟

""تقديرشون"".

koala

New member
خب وقت جنگ بايد تو پناهگاه باشي تو خونه چكار ميكني؟

مثلا چندسال پیش سرظهر تویه اپارتمان توی تهران ادمایی بودن که داشتن زندگیشونو میکردن وبعضی هاشو داشتن چرت میزدن یه دفعه یه هوا پیما به خونشون برخورد کرد وخیلیها مردن

شفيع

Well-known member
مثلا چندسال پیش سرظهر تویه اپارتمان توی تهران ادمایی بودن که داشتن زندگیشونو میکردن وبعضی هاشو داشتن چرت میزدن یه دفعه یه هوا پیما به خونشون برخورد کرد وخیلیها مردن
خب اين يه تصادف بوده

koala

New member
تقدیر اراده خداونده و اراده خداوند همیشه در زندگی ما هست من باتمام وجود هرروز اینو حس میکنم و اگر تمام عالم بهم بگن وجود نداره باور نمیکنم حالا هر تحصیلات و مقامی داشته باشن

parnian24

New member
والدينشون و اونهاييكه سرپرستشون بودن مقصرند

باز جای شکرش باقیه.به خاطر بچه بودنشون مورد لطف تو قرار گرفتن و مقصر شناخته نشدن.
ولی اینو بدون فقط آیتم کودک بودن و تحت تکفل بودن نیست که اختیار رو از آدم سلب میکنه.فقر،اضطرار، و آیتم های دیگدی هم هستن که انسانهای بالغ رو سلب اختیار میکنه

بالا