سپندارمذگان یا ولنتاین؟!

love virology

New member
درود من هر ساله این جشن برگزار میکنم / جشن های ایرانی هم شرکت میکنم سده مهرگان تیرگان / اقا یکی از جشن ها رو نام ببر ببینم / مملکت از 12 ماه 11 ماه عزاداری پس حرف از جشن نزنید

yara

New member
یه شاخه گل رز هم واسه ابراز عشق ومحبت کفایت میکنه:28:......

26081.jpeg

love virology

New member
متاسفانه خیلی از دوستان فرهنگ و اداب رسوم ایرانی فراموش کردند / دیگه نوروز هم جشن نمیدونن / ولی من تا زنده ام اداب رسوم ایرانی اصیل محترم میشمرم/

Ana67

Well-known member
متاسفانه خیلی از دوستان فرهنگ و اداب رسوم ایرانی فراموش کردند / دیگه نوروز هم جشن نمیدونن / ولی من تا زنده ام اداب رسوم ایرانی اصیل محترم میشمرم/

big likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
جشن فقط جشن اصیل ایرانی

bioshimi93

New member
به سلامتی اونایی که تنها هستن
ولنتاین نه به کسی کادو میدن و نه از کسی کادو میگیرن.

آخرین ویرایش:

dr.bahar1986

New member
من اعتقادی به هیچکدوم از این چیزا ندارم به نظر من روزِ عشق واسه هر آدمی فقط و فقط خاص خودشه یعنی هر آدمی توی یه روز خاصی یا یه شخصی اگه احساس آرامش کرد و اون روزی که دو نفر فهمیدند واقعا با هم احساس آرامش و خوشبختی میکنن باید اون روز رو جشن بگیرند و تنها یک روز نیست بلکه ممکنه هر روز باشه و هرروز به هم هدیه بدن کادوی اونا به هم ابراز علاقه لبخند انجام کاری که طرفت دوس داره اینا نشانه عشق هستن بنظرم نباید روزی که متعلق به شخصی به اسم ولنتاین یا آدم ایرانی یا هر کس دیگه هستش رو به بقیه تعمیم داد و هدیه دادن دوس پسر و دوس دخترا به هم احمقانه ترین کار ممکنه چون عشق و بیان کلمه دوستت دارم واقعا مقدسه باید بدونی کجا و کی خرجش کنی و وقتی به کسی گفتی دوست دارم باید تا تهش باهاش بمونی اگه نتونی بمونی نباید بیانش کنی و پای مسئولیتش شونه خالی کنی
این ظر من و به نظرات شمام احترام میذارم
یا علی

محسن ن ک

New member
شوقی ک در انتظار هس
در وصال نیس
اونایی ک هنو بهم نرسیدن ناز شستشون ا این روز لذت ببرن

sepideeee

New member
سلام به همه.
مهرگان روز دوستیه.7 مهره.
ولی سپندارمذگان روز عشقه.

چه جالب ... این پست منو بعد از یه سال جواب دادی :))

- - - Updated - - -

سلام به همه.
مهرگان روز دوستیه.7 مهره.
ولی سپندارمذگان روز عشقه.

چه جالب ... این پست منو بعد از یه سال جواب دادی :))

sepideeee

New member
حالا این ولنتاین خارجکی ها اصلا چه تاریخی هست؟؟؟ من هنو نفهمیدم :5:

dr.bahar1986

New member
سده سوم میلادی، روم باستان فرمانروایی به نام کلاودیوس دوم داشت که معتقد بود جنگجویانش باید مردانی مجرد باشند. براساس همین اعتقاد ازدواج برای سربازان امپراتوری روم ممنوع گشت. قاطعیت فرمانروای بی رحم، جرأت ازدواج را از تمام سربازان سلب کرد. اما در این بین کشیشی با نام والنتاین، مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری می‌ ساخت. هنگامی که این عقدهای پنهانی آشکار شدند، والنتاین دستگیر و به اعدام محکوم شد. در زندان به دختر نابینای یکی از زندانبانان دل بست و هنگامی که رهسپار مراسم اعدام بود، کارتی برای دختر نوشت که با این امضا را داشت: «از طرف والنتاین تو».

fmmohammadi

New member
من پارسال روز ولنتاین روز خواستگاریم بود...........
تازه تولدم هم همین روزه................

هر جشنی جای خودشو داره.عشق مقدسه.پس روزشم مقدسه
مهم کادو دادن نیست.مهم ابراز عشق و دوست داشتنه

اگه مهم نیس پس بیان رور ولنتاین روز دختر چشن تولد کادو نگرین :|
بابا یه بار هم شما واسه ماها کادو بخرین همش جوراب و زیرپوش اخه :|

بالا