هبه جان من وایرلسم خصوصیه اما با تبلتو گوشی نمیتونم وارد بشم
فقط یک گوشی هس ک میشه باهاش وارد شد ک اونم کار نمیکنه)
نمیدونم مشکل ازچیه ولی همیشه اینجوربوده
ساعت لپ تاپت تنظیمه؟من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم ساعت لپ تاپم با ساعت انجمن تغییر میکنه!!!! یعنی وقتی وارد انجمن میشم ساعتم یک ساعت به عقب برمیگرده!!! ساعت انجمن هم تنظیم کردم.. دوستان یه کمک بکنین ممنون میشم
آقا جدیدا هر تاپیکی رو که میگردم پیدا نمی شود ...یا پاک شده یا یجوری ادغام شده آدم نه اسم جدیدشو میدونه نه میدونه اصلا ایا ادغام شده یا پاک شده؟
چند روز پیش یکیشو پیدا نکردم الان هم یه تاپیک می گشتم با عنوان" ترک تحصیل دانش آموز معروف به شیب و بام ..." پیدا نشد :| هم جستجو کردم هم موضوعهای شروع کننده شو دیدم ولی نبود
خب دوستان اگه قراره دم به دیقه تاپیک پاک بشه اصلا چرا ایجاد میشه ؟؟؟ اگرم ادغام میشه حداقل یه جایی از جمله همون تاپیک ادغام یه اطلاع رسانی بکنید :| (نگید که تو فرایند یک اتفاق پاک شده تاپیکهای دیگه ای هم اینطوری گم میشه قبل از اتفاقم :| )
ممنونم .
ساعت لپ تاپت تنظیمه؟
برو تنظیمات ساعتت، change time zone رو بزن، تنظیم کن رو tehran
بعد change date and time رو بزن، ساعت و روز دقیق میلادی رو تنظیم کن، امروز 1 april , ساعت هم الآن که من این پست رو میذارم 12:50 pm
بعد برو طبق این پست ساعتت رو تنظیم کن
نشد همینجا بگو بگم چیکار کنی باز..
دقیقا.مثل تاپیک خاطرات من ک لینکش تو امضام بود.حداقل یه اطلاعی میدادین ! خیلی خسته نمیشدینا !!!!
ساعت لپ تاپت تنظیمه؟
برو تنظیمات ساعتت، change time zone رو بزن، تنظیم کن رو tehran
بعد change date and time رو بزن، ساعت و روز دقیق میلادی رو تنظیم کن، امروز 1 april , ساعت هم الآن که من این پست رو میذارم 12:50 pm
بعد برو طبق این پست ساعتت رو تنظیم کن
نشد همینجا بگو بگم چیکار کنی باز..
واسه منم چند باری شده که امتیازم رو خوندم ولی باز دوباره به عنوان جهت اطلاع نشون میده. زیاد این اتفاق نمیافته، گهگاهی پیش میاد. فکر نکنم به مرورگر ربط داشته باشه.مرسی منم همین مشکل رو داشتم....الان حل شد
یه سوال هم دارم.....چرا بعضی رتبه نظرهایی که به پستهام داده میشه یهویی پاک میشن؟ یا یه رتبه نظر دو سه باری واسم بصورت جهت اطلاع میاد!!!!!!:33:
یعنی ایراد از مرورگره؟ با اکسپلور میام
دوستان من فقط این مشکل رو دارم یا شما هم دارین؟؟
پست و نقل قول رو صفحه نصفه نشون میده. با کروم و اپرا تست کردم این شکلیه.
پ ن: پست های دیروز تاحالا این شکلی میشن. پست های قدیمی مشکلی ندارن.
آهان متوجه شدم. من اد بلاک دارم این تبلیغات واسم بلاک میشن نمی تونم ببینم.فک کنم به خاطر تبلیغات کنار پست اوله
پ ن:1700 تا پیام یا لایک؟؟!!!چه سعادتندی آقا احسان
آهان متوجه شدم. من اد بلاک دارم این تبلیغات واسم بلاک میشن نمی تونم ببینم.
تشکر.
اون هم فقط لایکه بابا پیام چیه، لایکامو نمی بینم. به من می خوره سعادتمندی؟!
سلامسلام
هدفت چیه که لایک هاتو نمیبینی؟؟
سلام
خب هدف چیه تو می بینی؟
اول نوشتت رو بنویس، بعد لینک رو داخل نوشتت قرار بده.چطور میشهتویامضابجایاین خارجکیا خود عنوان تاپیک بیاد؟
لایک کنید ک بفهمم جواب دادید