سلام سید جان
منم یه مشکلی دارم، البته مطمئنم مشکل همست و سایتای دیگه هم پراکنده به این مشکل برخوردم؛
جست و جوی پیشرفته عمل نمی کنه، مثلن مطالعه گروهی بعد از مدتی دنبال یه پست می گشتم هرچی جست و جو کردم نوشت نتیجه ای در پی نداشت.
در صورتی که یه لحظه یادم اومد و یک کلمه انگلیسی wanted رو همونجا سرچ کردم و پستی که دنبالش می گشتم رو پیدا کردم.
فکر کنم کلید این مشکل دست ادمین باشه.
دیشب یهو انجمن واسه دقایقی جنّی شد :smiliess (15):
من تو این انجمن پیر شدم،
یکی از مشکلاتم اینه هی لایک می کنم فرداش میام می بینم لایک نکردم!!!
کسی هست اینطور مشکلی رو داشته باشه؟؟
البته فاکتور بگیریم از زمانی که سرعتمون پایینه.
بله دقیقا/ چندتا از پستهایی که دیشب ارسال کردم نیست.
نه من مشکل لایک ندارم.گویا زمان به عقب برگشته:smilies: خدایاشکرت ساعت برنارد نداشتیم که !! حالا به لطف انجمن این امکانات رو داریم :black_eyed:
دوستان کسی هست با سرعت لود انجمن مشکل داشته باشه؟؟؟
من چند روزیه انجمن رو خیلی کند لود می کنم وگهگاهی اصلن لود نمیشه.
فکر کنم مشکل از سرورش باشه، چون سایتای دیگه رو خیلی روون لود می کنم.
من نمیتونم از طریق آدرس عکس آپلود کنم باید آپلود از کامپیوتر رو بزنم :|
یه پیشنهاد هم اینه که ورژن انجمن رو ارتقا بدین الان 5 هم اومده ولی اینجا 4.2.1
من پیشنهادم اینه دور ضمیمه کردن عکس رو خط بکش. خیلی ساده لینک عکس رو بذار جای نقطه چین و پست بذار.
من پیشنهادم اینه دور ضمیمه کردن عکس رو خط بکش. خیلی ساده لینک عکس رو بذار جای نقطه چین و پست بذار.
hanas68 گفت:سلام
من نمی تونم تو بعضی تاپیک ها پست بذارم، یا عکس ارسال کنم. با تبلت اندرویدی میام. با لپ تاپ مشکلی ندارم ولی با تبلت نمی تونم به هیچ طریق پست بذارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامسلام
چجوری یه تاپیک ایجاد کنم؟؟؟؟؟
احسان اگه یادت باشه من و چنتا از دوستان هم این مشکلو داشتیم. با تبلت و گاهی موبایل به خصوص با نت خوابگاها که فیلتر دارن و ایراد از شبکه اس نمیشه وارد شد. من که به هردری زدم نشد دوستامم همین مشکل منو داشتن ولی با لپ تاپ مشکلی نداره. البته تاکید میکنم بعضی وایرلس های عمومی. وگرنه من تو خونه راحت با تبلت وارد میشم و مشکلی نداره اصا.دوستان کسی دیگه ای هم هست که با تبلت یا موبایل بیاد و اینطور مشکلی رو داشته باشه؟
ایشون خیلی وقته نمی تونن پست بذارن، حتی داخل این تاپیک. دوستان اگه کسی دیگه ای هم هست که اینطور مشکلی رو داشته لطفن راه حلش رو بگه شاید کمکی کرد.. من تبلت ندارم خودم تست کنم.
سپاس
سلامی مجدد
حس می کنم اینجا دارم با خودم حرف میزنم، مورچه هم پر نمیزنه، دریغ از یه دونه لایک :rolleyessmileyanim:
خب بگذریم..
ادمین جان یه تو قسمت پیام خصوصیمون من چندتا پوشه باز کردم و برخی از پیامایی که میخوام نگه دارمشون رو میذارم داخلشون.
مشکل اینجاست که پیامای توی پوشه "دریافت شده" رو فقط میشه انتقال داد، پیامای داخل پوشه "ارسال شده" رو نمیشه به پوشه هامون انتقال داد.
هرچند این ربط داره به نوع استایل انجمن و اصلن مشکل به حساب نمیاد، ولی گفتم شاید قابل اصلاح باشه.
:rose:
خب پس مشکل از اینترنته نه گوشیشون. تشکــر هبی :rose:احسان اگه یادت باشه من و چنتا از دوستان هم این مشکلو داشتیم. با تبلت و گاهی موبایل به خصوص با نت خوابگاها که فیلتر دارن و ایراد از شبکه اس نمیشه وارد شد. من که به هردری زدم نشد دوستامم همین مشکل منو داشتن ولی با لپ تاپ مشکلی نداره. البته تاکید میکنم بعضی وایرلس های عمومی. وگرنه من تو خونه راحت با تبلت وارد میشم و مشکلی نداره اصا.
- - - Updated - - -
آره میشه ولی اون حجم رو اشغال می کنه، فقط برای دسته بندی پیام های ضروری کاربرد داره.احسان مگه میشه پیامای خصوصی رو به پوشه ای انتقال داد به طوریکه اون حد مجاز رو هم اشغال نکنه؟؟؟ چجوری؟؟ من خیلی به این نیاز برخوردم.......
خب ببین مشکل هبه و هناس پست گذاشتنه، مشکل تو میگی وارد شدنه. فرق داره مشکلت )هبه جان من وایرلسم خصوصیه اما با تبلتو گوشی نمیتونم وارد بشم
فقط یک گوشی هس ک میشه باهاش وارد شد ک اونم کار نمیکنه)
نمیدونم مشکل ازچیه ولی همیشه اینجوربوده