سلام دوستان

عشق بدون ازدواج هم که باز سخته!:sad:
تا حالا فقط یکبار دومی رو تجربه کردم. البته نمی‌دونم عشق بود یا نه.... همدیگرو دوست داشتیم اما هیچوقت باهم حرف نزدیم.( مادرش می‌گفت: که پسرم شب و روز نداره و تورو خیلی دوست داره.... وقتی جواب رد بهش دادم، یکسال دانشگاه نرفت و برادرش براش دو ترم مرخصی گرفت...) فقط دو سه بار همدیگرو دیدیم. ازم خواستگاری کرد اما نشد
...:smiliess (2): مادرش به خاطر حال بد پسرش براش رفت خواستگاری و اون بدون عشق ازدواج کرد و چندین بار تا طلاق پیش رفتن. شنیدم و دیدم که پشیمونه از ازدواجش اما من ... ازدواج نکردم و اونو هم فراموش نکردم. اما اگه زندگیم تکرار بشه، غرورمو می‌شکنم ....:13:

دوش می‌آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غمزده‌ای سوخته بود

رسم عاشق کشی و شیوه شهرآشوبی
جامه‌ای بود که بر قامت او دوخته بود

یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد
آن که یوسف به زر ناسره بفروخته بود
گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ
یا رب این قلب شناسی ز که آموخته بود

MAHSABANOO

New member

دوست داشتن از عشق برتر است. عشق يك جوشش كور است و پيوندي از سر نابينايي. اما دوست داشتن پيوندي خودآگاه و از روي بصيرتِ روشن و زلال.

ali_ah

New member
تو قید کلمات نباشین این کلمات رو خودتون معنی کنید

b.nafas

New member
بستگی داره منظور از عشق چی باشه ..اینکه فقط زندگیت پر از عشق باشه من خودم اینو قبول ندارم چون همچی عشق نمی شه ..این احساسه اما زندگی واقعیت که با کسی شوخی نداره ..فهمیدن و درک کردن طرف مقابلت از هر نظری بالاترین ارزش رو داره حالا می خواد اسمش عشق باشه یا هر چیز دیگه ای ....

zErOOn3

Well-known member
خب به قول دوست قبلیمون، باید از باتجربه ها بپرسی...
ازدواج بدون عشق رو تجربه نکردم اما دوست و آشنایانی داشتیم که تجربه کردن، و من دیدم که خیلی سخته و اغلب پایانش هم تلخ بوده متاسفانه!:j58r36j3gcr4suxymup
عشق بدون ازدواج هم که باز سخته!:sad:
تا حالا فقط یکبار دومی رو تجربه کردم. البته نمی‌دونم عشق بود یا نه.... همدیگرو دوست داشتیم اما هیچوقت باهم حرف نزدیم.( مادرش می‌گفت: که پسرم شب و روز نداره و تورو خیلی دوست داره.... وقتی جواب رد بهش دادم، یکسال دانشگاه نرفت و برادرش براش دو ترم مرخصی گرفت...) فقط دو سه بار همدیگرو دیدیم. ازم خواستگاری کرد اما نشد
...:smiliess (2): مادرش به خاطر حال بد پسرش براش رفت خواستگاری و اون بدون عشق ازدواج کرد و چندین بار تا طلاق پیش رفتن. شنیدم و دیدم که پشیمونه از ازدواجش اما من ... ازدواج نکردم و اونو هم فراموش نکردم. اما اگه زندگیم تکرار بشه، غرورمو می‌شکنم ....:13:

سلام /...

نزدیکــ بودا /.... تــا ... رفتیتـم و /...

لیلا جون با نظرت تا حدودی موافقم بعضیا اصلا عشقو نمیشناسن ممکنه عادت باشه ولی اونو با عشق اشتباه میگیرن

سلام /...

میشه یکمکــی در موردــش توزیــح بدیــن تا مــا اشتباه نگیریــم /... حتمــا توزیح بدیــن /... ممنونیـــوم /...

شادیا

New member
هر دوش سخته...

اما عشق بدون ازدواج سخت تره...
چون طرف وقتی ازدواج میکنه هرچند عشق از اول وجود نداشته باشه به احتمال خیلی زیاد به وجود میاد و طرفین میتونن این حس را در طرف مقابلشون ایجاد کنن
اما عشق بدون ازدواج... یاد و خاطره ... هرگز از بین نمیره و فقط حسرت...

امیدوارم عشقمون با ازدواج و ازدواجمون با عشق باشه

:painting:

leyla-h

New member
هر دوش سخته هر کدوم به نحوی ادمو داغون میکنه........:dadad4:

Lilinaz22

New member
هر دوتاش سخته,ولی دومیش سخت تره.
البته مورد اول میتونه به دو حالت ختم بشه,یا بعد ازدواج عشق هم به وجود میاد که این عالیه و میشه گفت به سرانجام خوبی میرسه,یا به وجود نمیاد که دیگه اگه به طلاق ختم نشه,با روزمرگی و بدون شوق و ذوق طی میشه.
ولی عشق بی ازدواج خیلی سخت تره,مخصوصا برای خانم ها.

nanaz

New member
هر دو تاش دردآوره
اولیش بالاخره یا در طول زندگی عاشق هم میشن یا به هم عادت میکنن یا خودشونو فراموش میکنن و میچسبن به بچه هاشون . یا حالت بدترش طلاقه . که خودش هزار جور بدبختی پشتش هست به خصوص وسه خانم توی جامعه ی ما
دومیش آدمو پیر میکنه :
تا وقتی که امید داری و تلاش میکنی بهش برسی که همش ترس، اضطراب ، آشفتگی ذهن و انتظار و انتظار . بخصوص واسه دخترا تو جامعه ی ما . کمتر دختری جرات داره تو روی باباش وایسه و بگه من یکی رو میخوام.
اگر بدونی هرگز بهش نمیرسی توی اوج جوونی حس میکنی دیگه هیچ امیدی نداری . از مرگ هراسی نداری چون میدونی دیگه از زندگی چیزی نمیخوای . فقط و فقط خدا میتونه اینجا آدمو آروم کنه

اگر هر دو طرف عاشق باشن ، حداقل دلشون به این آرومه که اون یکی همیشه به یادشه .
اگر یه طرفه باشه ............. چی بگم؟

یه وقتایی تموم دلخوشیت یه نفره . اگر اون باشه تحمل هرچی غم و سختی هست را داری . اگر نباشه هیچی هیچی نمیتونه خوشحالت کنه . ذره ذره آب میشی . بازم فقط خدا میتونه ارومت کنه.

حالا تصور کنید کسی که عاشقه و به عشقش نرسیده را مجبور به ازدواج کنن. وااااااااااااااااااااااااااااااای هم عشق بدون ازدواج و هم ازدواج بدون عشق . .... خدا بهش صبر بده:smiliess (2):

عشق یا عادت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تا وقتی مزه اش را نچشیدی نمیتونی نظر بدی . این چه عادتی هست که سالها توی دل و ذهنت میمونه . وقتی کسی که دوسش داری را حتی یه لحظه هم نتونستی از نزدیک نگاهش کنی یا حتی کنارش وایسی پس به چی عادت کردی ؟
عشق یه نیرو هست یه عامل درونیه که میتونه خیلی دوام نداشته باشه ولی اگر وقتی تبدیل بشه به دوست داشتن دیگه فراموش شدنی نیست.

بعد نوشت : در هرحال یاد خدا آرامش بخش قلب هاست و به نظرم آدمی میتونه خودشو با هر شرایطی وفق بده . سختی مطلق وجود نداره . این ماییم که همه چی رو سخت میگیریم.

آخرین ویرایش:
بالا