سلام دوستان

MAHSABANOO

New member
بنظرتون کدوم سختره
ازدواج بدون عشق یا عشق بدون ازدواج؟

آخرین ویرایش:

asie67

New member
اجازه عشق بدون ازدواج یعنی چی؟یعنی همین وضع آشفته جوونای خودمون؟که هرروز با یک دختر یا پسر میگردن؟امروز عاشق فردا فارغ؟والا اینکه سخت نیست!!!!!!!!!یه جور عمر تلف کردنه!!!!!!!!!!
ازدواج بدون عشق شاید اولش سخت باشه اما اگه دوطرف انسان باشن خیلی زود بخاطر پیوندی که باهم بستن بهم انس میگیرن و عاشق میشن!اینم زیاد سخت نیست
کلا زندگی سخت نیست ما سختش میکنیم!!!!!!!

bahar.zr93

New member
ازدواج بدون عشق اگه بدون تنفر باشه (یعنی کلا حس خاصی در میون نباشه:smiliess (4):) ممکنه منجر به ایجاد عشق و علاقه هم بشه و معمولا هم میشه!
من دور و برم چند مورد جوونایی که قبل از ازدواج اصلا هم دیگه رو نمیشناختن دیدم و اتفاقا ازدواجهای موفقی هم داشتن:28:
اما در مورد عشق بدون ازدواج؟؟؟:21:بستگی داره که اصلا اون عشق واقعی باشه یا اینکه نه از همین عادت کردن های روزمره است
که همه فورا اسم عشق روش میذارن! در کل تو این مورد ترجیح میدم نظر ندم:sad:

biosta

Well-known member
علتی که باعث شد این تاپیک را باز کنم این بود که نظر ایجاد کننده ی تاپیک رو در این باره بخونم !
حتما" کلی حرف داره که باعث شده این تاپیک رو ایجاد کنه اما نظرش رو نگذاشته .

am-ml

New member
بنظرتون کدوم سختره

سلام بانو جان

یه کتاب از دکتر "باربارا دی آنجلیس " هست در مورد اینکه ما آنچه رو عشق تصور می کنیم و آنچه رو که توقع داریم ببینیم تا فکر کنیم که طرف عاشق ماست در واقع تلقین های است که از فیلم ها و ... گرفتیم ،در حالی که هر انسانی به نوعی عشقش رو بروز میده که میتونه کاملا متفاوت باشه و بعد از شناخت روحیاتش ،اتفاقا چون منحصر به فرد هست ،لذت بخش تر هم هست ولی ما معمولا این فرصت رو به همدیگه نمی دیم ...
بیشتر در گیر قالب هایی میشیم که برامون از عشق گفتن و وقتی میفهمیم عشق واقعی نیست که معمولا ضربه های زیادی به احساسات نابمون وارد شده ...
نمی دونم تونستم منظورم رو بگم ... کاش اسم کتابه یادم بیاد ،خییییییلی کتاب عالی ای هست.

بنظرتون کدوم سختره

راهیست راه عشق که هیچش کناره نیست
آن جا جز آن که جان بسپارند چاره نیست
هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود
در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما را ز منع عقل مترسان و می بیار
کان شحنه در ولایت ما هیچ کاره نیست

الا یا ایهاالساقی ادرکاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

آخرین ویرایش:

ninol

New member
به نظرم عشق بدون ازدواج سخت تره چون در ازدواج بدون عشق احتمال اینکه بعد از مدتی عشق بوجود بیاد هست اما عشق بدون ازدواج یعنی ترس اظطراب نگرانی و انتظار و انتظار و انتظار............

MAHSABANOO

New member
علتی که باعث شد این تاپیک را باز کنم این بود که نظر ایجاد کننده ی تاپیک رو در این باره بخونم !
حتما" کلی حرف داره که باعث شده این تاپیک رو ایجاد کنه اما نظرش رو نگذاشته .
سلام دوست عزیز مرسی که به این تاپیک سر زدی
نظر من خوب مثل بجه هایه دیگس بنظر من ازدواج بدون عشق هم خوب نیست عشق بدون ازدواج هم خوب نیست

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]فکر میکنم هر دختر یا پسر 24 ساله ای به سن من تا به حال حداقل یکبار هم که شده در زندگیش طعم علاقه به جنس مخالف که در حالت شدیدش عوام به اون عشق میگن رو چشیده باشه.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا ممکنه برای کسی آلوده به هوس بوده و برای کس دیگه ای یه عشق افلاطونی.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برای کسی چندین لحظه طول کشیده و برای دیگری هرگز فراموش نشده.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کسی به راحتی به وصال محبوبش رسیده و کس دیگری همیشه در اتش دیدن روی یارش سوخته.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شاید هم نه. شما از جمله کسانی هستی که معتقدی عشق کیلویی چنده! اینا همش کشکه![/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا با هر طرز فکر و تجربه سوال من از شما اینه : جایگاه عشق در ازدواج چیه؟[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بدون عشق ازدواج نمیتونه دوامی داشته باشه و اگر داشته باشه توام با خوشبختی نیست و طرفین فقط دارند همدیگر رو تحمل می کنند.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از طرفی دیگه با عشق به تنهایی هم ازدواج تداوم نداره.[/FONT]

......:heart:.............

بله

اون عشقی که پس از ازدواج بوجود میاد عشق نیست احساس مسئولیته - تعصب خانوادگیه دیگه

عشق چیزی نیس که ما بتونیم آن را زمانی بوجود بیاریم

عشق پدیده ای مستقل و جرقه ای است که چیزای دیگه رو بوجود میاره نه ایکه خودش بوجود بیاد

دوستی بوجود میاد اما عشق خودش اظهار وجود می کنه

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
عشق لازمه زندگی مشترک است اما کافی نیست.
این علاقه چطور به وجود میاد.؟ باید پیش از ازدواج وجود داشته باشه ؟یا ما امیدوار باشیم که بعد از ازدواج ایجاد میشه؟ اگر وجود نداره چه تضمینی هست که بعد از ازدواج وقتی کار از کار گذشت حتما به وجود میاد ؟و اگر پیش از ازدواج این علاقه بین دو طرف هست باز چه ضمانتی است که بعد از ازدواج هم باقی میمونه؟

MAHSABANOO

New member
سلام بانو جان

یه کتاب از دکتر "باربارا دی آنجلیس " هست در مورد اینکه ما آنچه رو عشق تصور می کنیم و آنچه رو که توقع داریم ببینیم تا فکر کنیم که طرف عاشق ماست در واقع تلقین های است که از فیلم ها و ... گرفتیم ،در حالی که هر انسانی به نوعی عشقش رو بروز میده که میتونه کاملا متفاوت باشه و بعد از شناخت روحیاتش ،اتفاقا چون منحصر به فرد هست ،لذت بخش تر هم هست ولی ما معمولا این فرصت رو به همدیگه نمی دیم ...
بیشتر در گیر قالب هایی میشیم که برامون از عشق گفتن و وقتی میفهمیم عشق واقعی نیست که معمولا ضربه های زیادی به احساسات نابمون وارد شده ...
نمی دونم تونستم منظورم رو بگم ... کاش اسم کتابه یادم بیاد ،خییییییلی کتاب عالی ای هست.
لیلا جونم مرسی عزیزم آره متوجه شدم چی میگی اگه اسم کتابه یادت اومد بهم بگو:riz304:

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

آقـــا (آجــی) مــا کــ کلا عــاشق بشـــو نبودیــم تا حالا /... :smiliess (2): /... هنـــوژ نرفتیــم 2 24 دیگه /...

عشق بدون ازدواج : یه ترفــه باشه یا 2 کانالــه /... کلا بــه نظــر د3 مــا خوبـــ نــی /... احتمالا عذاب آوره /... آشـــ و پــاس /...

ازدواج بدون عشق : خبـــ /... نیــاز به با تجربه هــا داریــم /... نزرد3 مـــو : اگه آخرش بخــاد خوبــ شه مشکلی نـــی /... ولی 100 در 100 نــی دیگه /... + می اندیشیــم /...

د3 مــا : مخچــه رفتـــه تتیلاتــــ /...

am-ml

New member

بله

اون عشقی که پس از ازدواج بوجود میاد عشق نیست احساس مسئولیته - تعصب خانوادگیه دیگه

عشق چیزی نیس که ما بتونیم آن را زمانی بوجود بیاریم

عشق پدیده ای مستقل و جرقه ای است که چیزای دیگه رو بوجود میاره نه ایکه خودش بوجود بیاد

دوستی بوجود میاد اما عشق خودش اظهار وجود می کنه

ولی گاهی ما برای عشق قالب درست کردیم و عشقی رو که واقعی هست نمی بینیم (بعد و قبلش مهم نیست )

sahar-a

New member
خب به قول دوست قبلیمون، باید از باتجربه ها بپرسی...
ازدواج بدون عشق رو تجربه نکردم اما دوست و آشنایانی داشتیم که تجربه کردن، و من دیدم که خیلی سخته و اغلب پایانش هم تلخ بوده متاسفانه!:j58r36j3gcr4suxymup
عشق بدون ازدواج هم که باز سخته!:sad:
تا حالا فقط یکبار دومی رو تجربه کردم. البته نمی‌دونم عشق بود یا نه.... همدیگرو دوست داشتیم اما هیچوقت باهم حرف نزدیم.( مادرش می‌گفت: که پسرم شب و روز نداره و تورو خیلی دوست داره.... وقتی جواب رد بهش دادم، یکسال دانشگاه نرفت و برادرش براش دو ترم مرخصی گرفت...) فقط دو سه بار همدیگرو دیدیم. ازم خواستگاری کرد اما نشد
...:smiliess (2): مادرش به خاطر حال بد پسرش براش رفت خواستگاری و اون بدون عشق ازدواج کرد و چندین بار تا طلاق پیش رفتن. شنیدم و دیدم که پشیمونه از ازدواجش اما من ... ازدواج نکردم و اونو هم فراموش نکردم. اما اگه زندگیم تکرار بشه، غرورمو می‌شکنم ....:13:

MAHSABANOO

New member
ولی گاهی ما برای عشق قالب درست کردیم و عشقی رو که واقعی هست نمی بینیم (بعد و قبلش مهم نیست )
لیلا جون با نظرت تا حدودی موافقم بعضیا اصلا عشقو نمیشناسن ممکنه عادت باشه ولی اونو با عشق اشتباه میگیرن

MAHSABANOO

New member
خب به قول دوست قبلیمون، باید از باتجربه ها بپرسی...
ازدواج بدون عشق رو تجربه نکردم اما دوست و آشنایانی داشتیم که تجربه کردن، و من دیدم که خیلی سخته و اغلب پایانش هم تلخ بوده متاسفانه!:j58r36j3gcr4suxymup
عشق بدون ازدواج هم که باز سخته!:sad:
تا حالا فقط یکبار دومی رو تجربه کردم. البته نمی‌دونم عشق بود یا نه.... همدیگرو دوست داشتیم اما هیچوقت باهم حرف نزدیم.( مادرش می‌گفت: که پسرم شب و روز نداره و تورو خیلی دوست داره.... وقتی جواب رد بهش دادم، یکسال دانشگاه نرفت و برادرش براش دو ترم مرخصی گرفت...) فقط دو سه بار همدیگرو دیدیم. ازم خواستگاری کرد اما نشد
...:smiliess (2): مادرش به خاطر حال بد پسرش براش رفت خواستگاری و اون بدون عشق ازدواج کرد و چندین بار تا طلاق پیش رفتن. شنیدم و دیدم که پشیمونه از ازدواجش اما من ... ازدواج نکردم و اونو هم فراموش نکردم. اما اگه زندگیم تکرار بشه، غرورمو می‌شکنم ....:13:
سحر جان ناراحت شدم از اینکه همچین تجربه ای داشتی حستو کاملا درک میکنم امیدوارم بتونی با این مسئله کنار بیای خیلی سخته ولی میشه

بالا