زنگ تفریح

arshade90

New member
توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل بازیش باید یه دکمه ی "غلط کردم" هم بزارن

Leyenda

Well-known member
آیا میدانید مغز انسان تنها حروف اتبدا و اتنهای کملات را پردازش کرده و کمله را می خواند. به هیمن دلیل است که با وجود به هم ریتخگی این نوتشه شما تواسنتید آن را بخوانید (تونستید حالا؟) :ad54ad:

Boloor

New member
از خدا می پرسن چرا اول مرد را آفریدی بعد زن را؟؟؟ خدا میگه: شما هم اگه بخواهید یه چیز قشنگ بنویسید، اول چکنویس می کنین، بعد پاکنویس :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

arshade90

New member
از خدا می پرسن چرا اول مرد را آفریدی بعد زن را؟؟؟ خدا میگه: شما هم اگه بخواهید یه چیز قشنگ بنویسید، اول چکنویس می کنین، بعد پاکنویس :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

به به...... حالا اینطور دیگه بلور جان...... باشه

arshade90

New member
عجب دورانی شده !! مثل اینکه همه از دست این دخترا دل پری دارن . حتی خودشون هم و حالا قابل توجه پسرای عزیز میخوام روش های ضایع کردن دخترهارو بهتون آموزش بدم!

یکی از چیزهایی که ما پسر ها روزانه باهاش سروکار داریم اینه که با ماشین رفتیم بیرون داریم خیابون ها رو متر می کنیم که ناگهان چشمتون به یکی از همین موجود فضایی ها می خوره (دخترهای امروزی طوری آرایش می کنن که از مریخ آمدن!) طوری هم نگاهتون می کنن که با نگاهشون می گن! آقای محترم میشه من رو سوار کنید

شما ماشین رو می زنید بقل که خانوم خانوما رو سوار کنید و اونم خدا خواسته با کله سوار ماشین میشه و شما هم مثل یک پسر جنتل من و با شخصیت به مسیره خودتون ادامه می دید و یک موزیک می گذارید احتمال زیاد به شما می گه چی آهنگ قشنگی! شما هم در جواب می گویید جدی؟ شما هم خوشتون میاد اونم برای اینکه دل شما رو یه نمور به دست باره میگه آره. شما هم در جواب میگین من اصلا خوشم نمی یاد و ضبط رو خاموش می کنید
این از مرحله اول. منتظر مراحل بعدی باشین. :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

Boloor

New member
عجب دورانی شده !! مثل اینکه همه از دست این دخترا دل پری دارن . حتی خودشون هم و حالا قابل توجه پسرای عزیز میخوام روش های ضایع کردن دخترهارو بهتون آموزش بدم!

یکی از چیزهایی که ما پسر ها روزانه باهاش سروکار داریم اینه که با ماشین رفتیم بیرون داریم خیابون ها رو متر می کنیم که ناگهان چشمتون به یکی از همین موجود فضایی ها می خوره (دخترهای امروزی طوری آرایش می کنن که از مریخ آمدن!) طوری هم نگاهتون می کنن که با نگاهشون می گن! آقای محترم میشه من رو سوار کنید

شما ماشین رو می زنید بقل که خانوم خانوما رو سوار کنید و اونم خدا خواسته با کله سوار ماشین میشه و شما هم مثل یک پسر جنتل من و با شخصیت به مسیره خودتون ادامه می دید و یک موزیک می گذارید احتمال زیاد به شما می گه چی آهنگ قشنگی! شما هم در جواب می گویید جدی؟ شما هم خوشتون میاد اونم برای اینکه دل شما رو یه نمور به دست باره میگه آره. شما هم در جواب میگین من اصلا خوشم نمی یاد و ضبط رو خاموش می کنید
این از مرحله اول. منتظر مراحل بعدی باشین. :25r30wi:

پسرم این کارو نکن, بشین سر درس و مشقت. بعدشم یه جنتلمن واقعی اصلا به اینجور دخترا نگاه هم نمیکنه, چه برسه که بخواد وقت بگذاره تا ضایعشون کنه!!:riz277: اون مدل دخترا ضایع خدایی هستن. مگه نه؟؟
به افتخار همه خانوما و آقایون خوشگل و خوش تیپ و باحال, مخصوصا از نوع بچه های علوم پزشکی.:applause::thanks:

آخرین ویرایش:

arshade90

New member

پسرم این کارو نکن, بشین سر درس و مشقت. بعدشم یه جنتلمن واقعی اصلا به اینجور دخترا نگاه هم نمیکنه, چه برسه که بخواد وقت بگذاره تا ضایعشون کنه!!:riz277: اون مدل دخترا ضایع خدایی هستن. مگه نه؟؟
به افتخار همه خانوما و آقایون خوشگل و خوش تیپ و باحال, مخصوصا از نوع بچه های علوم پزشکی.:applause::thanks:

به افتخار بلور جان.... باشه مامان جون ... تشویق :ad54ad:

آخرین ویرایش:
به کوچه اى وارد می شدم که پیرمردى از آن خارج می شد. پیرمرد گفت نرو، بن بست است، گوش نکردم و رفتم، بن بست بود، برگشتم، به سر کوچه که رسیدم، پیر شده بودم.

arshade90

New member
به راننده تاکسی میگم همین بغلا لطفا ….میگه پیاده میشید ..گفتم دِ نـَـه دِ شما گازشو بگیر من اجکت میکنم :a2d3:

faranita

New member
سر امتحان برگه تقلبم و در آوردم دارم مينويسم
مراقبه ديده ميگه تقلبه؟؟
پـ نـ پـ دعاي ابوحمزه ثماليه

faranita

New member
رفتم بچه خواهرمو از مهدکودک بيارم،
مربيه ميگه: بچه رو ميبريدش؟
پـ نـ پـ همينجا ميخورمش

faranita

New member
رفتم آزمايش ادرار.
يارو ميگه ادراره؟
پـ نـ پـ سکنجبينِه برو کاهو بيار بزنيم توش بخوريم!
کمرم درد مي کنه يه پارچه بستم بهش.
داداشم ميگه کمرت درد مي کنه؟
پـ نـ پـ مي خوام اداي داداش کايکو رو در بيارم.

faranita

New member
داريم 10 نفري بازي شبکه اي ميکنيم
اومده ميگه جدي حال ميده؟
پـ نـ پـ اسکوليم! عذاب داره اما ميخوايم تهذيب نفس کنيم

faranita

New member
تو صف پمپ گاز منتظرم تا نوبتم بشه،
يارو زده به شيشه ميگه آقا شما هم مي*خواي گاز بزني*؟
پَـــ نَ** پَـــ من مي*خوام ليس بزنم...

faranita

New member
دم دستشويي عمومي واستادم تا نفر قبلي بياد بيرون ،
اومده بيرون ،ميبينه دارم پيچ و تاب ميخورم ميگه دستشويي داري؟؟
پـ نـ پـ دارم با صداي موزيکي که نواختي تمرين رقص عربي ميکنم!

آخرین ویرایش:
بالا