زنگ تفریح فارغ التحصیلان پرستاری

kasraa

New member
بخش اونا که کویته....
من توی هر شیفت حداقل چندتا چاقو خورده و تصادفی داریم تازه هر شیفتم کد و اسپایری بهم میخوره
تازگیا اسممو جزو کمیته مرگ و میر زدن!!!!!!!!!!!!!!

به این میگن بخش

هیجان داشته باشه

من بهترین خاطره ی شغلیم مربوط به سی پی آر یه دختر خانم 16 ساله بود . زیباترین صحنه هم زمانی بود که لوله تراشه رو بعد یه هفته اکس کردم اینا هست که پرستاری رو لذت بخش میکنه

z moradian

New member
شما اصولا بد برداشت میکنین (اینا که اصلا تیکه نیست اصلا؟؟؟؟). گفتم که نمیگم چون نمیخوام مثل شما اسم ببرم. برای منم به اندازه شما مهم نیست که با کی حرف میزنید دنبال کسی هستید نیستید، اینم که گفتم در جواب حرف خودتون بود.. توی تمام زندگیم کسی نبوده اینطور با بعضی حرفاش آزارم بده. شما به یادگار در خاطرم موندید..من دیگه با شما حرفی ندارم. لطفا ادامه ندید
نازگل جون و ویدا جون این بحث هارو تموم کنید بچه نشید دیگه....

eli m

New member
مـ ـטּ تـَمنـ ـا کـَردمـ

کهـ تـ ـو با مـ ـטּ باشــے

و تـ ـو گـُ ـفتـے هرگـ ـز

پاسخــے سختـــ و دُرشتــ

و مـ ـرا غُصه ے ایـ ـטּ هرگـ ـز کـُ ـشـت..

nazgol

New member
چه جالب..تا الان شعری به ذهنم نرسید که بذارم...اما حالا چقد بجاست گفتن این شعر:
زندگی صحنه یکتایی هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

eli m

New member
این روزها در خودم به دنبال یک کلیک راست میگردم
تا از خودم یک copy بگیرم و کنار خودم paste کنم…
شاید از این تنهایی خلاص شدم…

z moradian

New member
به این میگن بخش

هیجان داشته باشه

من بهترین خاطره ی شغلیم مربوط به سی پی آر یه دختر خانم 16 ساله بود . زیباترین صحنه هم زمانی بود که لوله تراشه رو بعد یه هفته اکس کردم اینا هست که پرستاری رو لذت بخش میکنه

ای جان....
البته سابقه نداشته من سی پی آر موفق داشته باشم!
شوخی کزدم جدی نگیر.....د نگیر

vida68

New member
شما اصولا بد برداشت میکنین (اینا که اصلا تیکه نیست اصلا؟؟؟؟). گفتم که نمیگم چون نمیخوام مثل شما اسم ببرم. برای منم به اندازه شما مهم نیست که با کی حرف میزنید دنبال کسی هستید نیستید، اینم که گفتم در جواب حرف خودتون بود.. توی تمام زندگیم کسی نبوده اینطور با بعضی حرفاش آزارم بده. شما به یادگار در خاطرم موندید..من دیگه با شما حرفی ندارم. لطفا ادامه ندید

قابل توجه همه:من دردنیای مجازی دنبال هیچ کس نیستم... تهمتی رو هم که زدند نمی بخشم.. امیدوارم راه راستی که تو دنیای واقعی و مجازیم میرم ادامه داشته باشه و اسیر هوی و هوس نشم...

nazgol

New member
بخش اونا که کویته....
من توی هر شیفت حداقل چندتا چاقو خورده و تصادفی داریم تازه هر شیفتم کد و اسپایری بهم میخوره
تازگیا اسممو جزو کمیته مرگ و میر زدن!!!!!!!!!!!!!!
ما هم چاقو خورد زیاد داریم اما اکسپایری نه

z moradian

New member
حسین تو دوباره کجا رفتی به قول ما همدانی ها مث کش تومبون میمانی!!!!در میری

nazgol

New member
قابل توجه همه:من دردنیای مجازی دنبال هیچ کس نیستم... تهمتی رو هم که زدند نمی بخشم.. امیدوارم راه راستی که تو دنیای واقعی و مجازیم میرم ادامه داشته باشه و اسیر هوی و هوس نشم...

...........................................................................

بالا