زنگ تفریح فارغ التحصیلان پرستاری

vida68

New member
حوالی رویاهایم که قدم می زنم !

میبینم خیابان را با بوی باران دوست دارم .

خودم را با بوی تو ...!

eli m

New member

با افکار زیبایت زندگی کن! چون زندگی به اندازه ی تفکر تو زیبا میشود...

vida68

New member
گمشده این نسل،اعتماد است نه اعتقاد

اما افسوس

نه بر اعتماد ،اعتقادیست

و نه بر اعتقاد، اعتماد

eli m

New member
امروز عملأ بهترین و شایسته ترین دختران برای تشکیل خانواده و ازدواج، مجهول ترین دختران هستند و بهترین و شایسته ترین پسران برای انتخاب همسر و تشکیل خانواده ، کم شانس ترین و کم امکانات ترین پسران برای انتخاب همسر و شروع خانواده هستند. و این یک مشکل بسیار بزرگ است. به خصوص که این گروه گروهی است که از لحاظ فکری ما در برابرشان تعهد داریم.
( دکتر علی شریعتی...)

z moradian

New member
ووووووووووووو

چه بخشی هستین شما . من هفته ای میانگین 2 تا پرونده اکسپایری دارم یعنی فقط مال منه

بخش اونا که کویته....
من توی هر شیفت حداقل چندتا چاقو خورده و تصادفی داریم تازه هر شیفتم کد و اسپایری بهم میخوره
تازگیا اسممو جزو کمیته مرگ و میر زدن!!!!!!!!!!!!!!

eli m

New member
عشق یعنی :اختیار بدی که نابودت کند

اما

اعتماد کنی که این کار را نمی کند . . .

vida68

New member
من اصلا اهل دعوا نیستم..اما ویدا جان خیلی توی این مدت با بعضی حرفاش کمال لطفشونو به ما نشون داده.. خیلی جاها خدایی سکوت کردم به احترام انجمن و میتونستم مثل ایشون تیکه بندازم اما نکردم. اما دیگه جاهایی نباید سکوت کرد وقتی طرف توجیه نیست. من همیشه سعی کردم از در دوستی باهاشون وارد شم اما انگار نمیشه..مم بعد هم باهاشون کاری ندارم..

من که یادم نمیاد تیکه انداخته باشم. شما اصولا بد برداشت میکنین! شما گفتین دیگ به دیگ میگه روت سیاه پرسیدم من کی ازحرفای شما زدم که جواب ندادید! شما لطفا سکوت نکنید اینجا دیگه تاپیک کنکوری نیس هرچی میخواین بگین! البته اگه حرفی واسه گفتن دارید! منم با کسانی که حتی توی دنیای مجازی نمیتونن یکم از خودخواهی هاشون کم کنن کاری ندارم...

z moradian

New member
مرسی لطف داری
غم همدرد و شریک تنهایی من شده:smiliess (5):
خب هممون غم داریم به قول حافظ هر که درین بزم مقربتر است....جام بلا بیشترش میدهند
قابل توجه بقیه حالا حسودیتون نشه بخواید مقرب شیدها......

eli m

New member
چرا بودنت راست و ریست نمـــی شود؟!
من که تمام پازل های تنهایـــی ام را درست چیده ام …

hosein68

New member
حالم را پرسیدند گفتم رو به راهم!
افسوس کسی ندانست رو به کدامین راهم

vida68

New member
خب هممون غم داریم به قول حافظ هر که درین بزم مقربتر است....جام بلا بیشترش میدهند
قابل توجه بقیه حالا حسودیتون نشه بخواید مقرب شیدها......

بنا به این شعر شما من از همه تون مقرب ترم!!!!!!!!!!!!!!!!

nazgol

New member
من که یادم نمیاد تیکه انداخته باشم. شما اصولا بد برداشت میکنین! شما گفتین دیگ به دیگ میگه روت سیاه پرسیدم من کی ازحرفای شما زدم که جواب ندادید! شما لطفا سکوت نکنید اینجا دیگه تاپیک کنکوری نیس هرچی میخواین بگین! البته اگه حرفی واسه گفتن دارید! منم با کسانی که حتی توی دنیای مجازی نمیتونن یکم از خودخواهی هاشون کم کنن کاری ندارم...

شما اصولا بد برداشت میکنین (اینا که اصلا تیکه نیست اصلا؟؟؟؟). گفتم که نمیگم چون نمیخوام مثل شما اسم ببرم. برای منم به اندازه شما مهم نیست که با کی حرف میزنید دنبال کسی هستید نیستید، اینم که گفتم در جواب حرف خودتون بود.. توی تمام زندگیم کسی نبوده اینطور با بعضی حرفاش آزارم بده. شما به یادگار در خاطرم موندید..من دیگه با شما حرفی ندارم. لطفا ادامه ندید

بالا