z moradian
New member
به به خوش اومدیدنیای قشنگی نیست
آذم ها مثل رود خانه های جاریند.زلال که باشی سنگهابت را میبینند و برمیدارند و نشانه میروند.......................!
درست به سمت خودت
نبنم غم داری ها
به به خوش اومدیدنیای قشنگی نیست
آذم ها مثل رود خانه های جاریند.زلال که باشی سنگهابت را میبینند و برمیدارند و نشانه میروند.......................!
درست به سمت خودت
آدرس اورژانستون رو به اعزاییل بدم بد نیست :smiliess (3):
الهی بمیرم برا غم و غصه هات داداشیداداش خوش بحالت غم وغصه نداری
سینه ی منکه بر از غم و غصه است
عزرایییل این ورا نمیاد.....
به به خوش اومدی
نبنم غم داری ها
الهی بمیرم برا غم و غصه هات داداشی
الهی بمیرم برا غم و غصه هات داداشی
ووووووووووووو
چه بخشی هستین شما . من هفته ای میانگین 2 تا پرونده اکسپایری دارم یعنی فقط مال منه
من اصلا اهل دعوا نیستم..اما ویدا جان خیلی توی این مدت با بعضی حرفاش کمال لطفشونو به ما نشون داده.. خیلی جاها خدایی سکوت کردم به احترام انجمن و میتونستم مثل ایشون تیکه بندازم اما نکردم. اما دیگه جاهایی نباید سکوت کرد وقتی طرف توجیه نیست. من همیشه سعی کردم از در دوستی باهاشون وارد شم اما انگار نمیشه..مم بعد هم باهاشون کاری ندارم..
خب هممون غم داریم به قول حافظ هر که درین بزم مقربتر است....جام بلا بیشترش میدهندمرسی لطف داری
غم همدرد و شریک تنهایی من شده:smiliess (5):
رو به دانشگاهی دیگه اونم تهرانحالم را پرسیدند گفتم رو به راهم!
افسوس کسی ندانست رو به کدامین راهم
خب هممون غم داریم به قول حافظ هر که درین بزم مقربتر است....جام بلا بیشترش میدهند
قابل توجه بقیه حالا حسودیتون نشه بخواید مقرب شیدها......
من که یادم نمیاد تیکه انداخته باشم. شما اصولا بد برداشت میکنین! شما گفتین دیگ به دیگ میگه روت سیاه پرسیدم من کی ازحرفای شما زدم که جواب ندادید! شما لطفا سکوت نکنید اینجا دیگه تاپیک کنکوری نیس هرچی میخواین بگین! البته اگه حرفی واسه گفتن دارید! منم با کسانی که حتی توی دنیای مجازی نمیتونن یکم از خودخواهی هاشون کم کنن کاری ندارم...