safoora
New member
این نیست؟سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست اگر اسپم هست بگید تا پاکش کنم:33:
کسی میدونه اولین روانشناس زن کی بوده؟؟؟؟ من خیلی دنبال جوابش تو نت گشتم اما پیدا نکردم:dadad4:
Margaret Floy Washburn - Wikipedia, the free encyclopedia
این نیست؟سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست اگر اسپم هست بگید تا پاکش کنم:33:
کسی میدونه اولین روانشناس زن کی بوده؟؟؟؟ من خیلی دنبال جوابش تو نت گشتم اما پیدا نکردم:dadad4:
سلام
اومدم تهران و برگشتم
خوابگاه ندادن، فقط لطف کردن و گفتن بمدت یک هفته برید در نمازخانه! ی یکی از خوابگاهها ساکن بشید و بعد یک هفته باید تخلیه کنید...نه امنیتی هست و نه آرامشی...
در ضمن گویا بین الملل ها هم با ما نیستند...کلاسمون 10 نفره هست
ترم اول بهمون درمانگاه ندادن...دو روز در هفته ک ل ا س و یک روز ژورنال
امشب هم دارم دوباره میام تهران...به لپ تاپ هم دسترسی ندارم و ممکن هست یه چند وقت نیام
التماس دعا
حق نگهدار همگی تون
سلام فانوسی جان
مسخره بازیه بخدا...کارشناس گروهمون هم اذعان میکرد که فیلم سینمایی در آورده دانشگاه...دیشب و پریشب هم توی 20:30 نشون داد..ایشالا که درست بشه
ممنون از شما
خدانگهدارتون
سلام:riz304:
میبینم که طاقت نیاوردید و تاپیکو بازکردید.
فقط الان تنها حرفی که دلم میخواد بگم اینه که یادش بخیر.عجب شور و شوقی بود.چه انگیزه ای.چه اهدافی.ما پسرا میخواستیم داماد بشیم.:sad:
امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشیم.برای ما لحظه تحویل سال مصادف با اعلام نتایجه.پس الن در بهار سال تحصیلیمون هستیم.روزای سبزی رو براتون آرزو میکنم.
:sad::dadad4:
اخی ایناز جونم چی شده؟؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
خوبی؟؟؟
نکنه دلت برا خونه تنگ شده؟؟؟؟
ممنون دوستم
توی کلاسس همه ی اینا رو گفتیم اما استاد گفت نه برید دنبالش بگردید:21:
چ چیزهایی میخوان این استاداااا:13:
اسم فیلمشو بگید ما دانلود کنیم![]()
اره پرندی . دلم واسه مامان و بابام تنگ شده:sadsmiley::dadad4:
سلام فانوسی جونم. ای بد نیستم . امروز صبح داشتم . شخصیت . 3 تا امتحان میان ترم مشخص کرد به اضافه یه کنفرانس تپل مپل:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام آیناز جونم خوبی؟
عزیییییییییییییییییزم...میدونم چه حسیه...مخصوصا اوایلش خیلی سخته...من که خیلی اذیت شدم تا کنار اومدم...وقتی یه ذره سرت شلوغ بشه و درسها دورت رو بگیرند کمتر بهش فکر میکنی ولی ته ته دلت اون دلتنگیه هست هنوز...
برنامه ریزی کردی که کی میخوای برگردی پیششون؟؟؟؟؟؟؟
اره پرندی . دلم واسه مامان و بابام تنگ شده:sadsmiley::dadad4:
راستی پرند همکلاسیت اقای رهنمارو دیدم. حق با تو بود دانشجوی فعالیه. چوا امروز جلسه اول بود و کلی نظر میداد و اینا![]()
:sad::dadad4:
بچه ها من اینجاها هم قبول شدم
شبانه عمومی دانشگاه تهران
روزانه عمومی خوارزمی
روزانه عمومی اصفهان
روزانه عمومی رشت
شبانه بالینی تبریز
روزانه بالینی سمنان
روزانه بالینی اردبیل
روزانه بالینی کردستان
روزانه بالینی کودک و نوجوان تبریز
نظرتون چیه؟