rawy
New member
از خواب بیدارم کرد...همین که جوابشو دادم اندازه ی صد تا توت لطف کردم بهش!!:25r30wi::25r30wi:
به نظرت سال دیگه تخمین رتبه شون رو باز راه می اندازن؟؟
بلهههههههههههههههه
از خواب بیدارم کرد...همین که جوابشو دادم اندازه ی صد تا توت لطف کردم بهش!!:25r30wi::25r30wi:
به نظرت سال دیگه تخمین رتبه شون رو باز راه می اندازن؟؟
فکرشو بکنین خربزه های به اون بزرگی بخوان رو درخت باشن درخت بیچاره دیسک کمر میگیره.:25r30wi:
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
بچه ها مشورت:
یکی از هم دانشگاهیام وزارت علوم روزانه الزهرا قبول شده با دانشگاه کاشان وزارت بهداشت ...دودل نمیدونه کدوم بره ...به نظرتون کجا بهتره ؟؟؟
اگه بیاد تو نت که ببینه حتما خودش یه سر میاد اینجا و می گه
داره می ره اطراف حرم دنبال کافی نت
برسه میاد
اینقدر .......هستند که حتی یه صفحه باز نمی کنه اطلاعات و اسم و فامیلت رو توش زده باشند بعد بگن پذیرفته نشدید....... یعنی حتی یه نفر هم از این جمع با این همه تلاش استحقاق انیستستو یا بهزیستی رو نداشتن.... با این همه اذیتی که امسال کردند از جلو انداختن کنکور ، تعویض منابع ، تعویض طراحان و سبک سوالات و..........
فقط علوم بعد از ارشد طرح داره یا بهداشت؟ کدوم؟من شنیدم بعد از ارشد هم طرح دارن...و نمیتونن تا مدرکشون رو نخریدن و آزاد نکردند کلینیک شخصی بزنند...باید تمام وقت در اختیارشون باشید
این همون چیزی بود که خانم دکتر نوری رو ناراحت کرده بود...
منم موافقم که اگر میخواین ببندین حداقل تا مهر باشه. بعد ببندینش . ما هم میایم تاپیک 93 بهتون سر میزنیمراوی جونم
ممکنه تا 31 شهریور این تاپیک باز بمونه؟
مهر که شروع شد نخود نخود....باشه؟؟؟؟؟؟؟
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فانوسی جونم سلاااااااام . خوبی خانومی؟؟
رسیدن بخیر....
وااااای چه گلا و کارت پستال های خوشگلی برام گذاشتی.:thanks:
مرسی بابت ارزوهای قشنگی که برام داری. امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشی عزیزم.40)::rose:
فقط علوم بعد از ارشد طرح داره یا بهداشت؟ کدوم؟
فرق و طرح و اون چند ساعت کارورزیه چیه ؟ یکیه فانوسی جون؟ بعد اینکه حقوق میدن؟
مرسی فانوووسی جوونم. بعــــــــــله مهم نیته عزیزدلم.:thanks:سلام عزیزم
ممنونم....سلامت باشی
شماخوبی؟درسها خوب پیش میره؟
قابل شما رو نداشتن....ببخشید که دیر شد دیگه....مهم نیته!
ممنوووووووووووون دوست خوبم:thanks:
فقط علوم بعد از ارشد طرح داره یا بهداشت؟ کدوم؟
فرق و طرح و اون چند ساعت کارورزیه چیه ؟ یکیه فانوسی جون؟ بعد اینکه حقوق میدن؟
سلااااااااااااااااااام دوستان:ad54ad::ad54ad:
مرسی زهرا جان . من واسه بچه های علوم چیزی از طرح نشنیدم . اما شنیدم که بچه های علوم بعد از اتمام درساشون فکر کنم 700 یا 800 ساعت کاروزی دارن و بعد میتونن مچوز مطب بگیرنسلام آیناز جون، تا جایی که من اطلاع دارم کارورزیه جز واحدهای درسی حساب میشه اما طرح رو بعد از اینکه درست تموم شد میری یه جایی ( بیمارستان، مرکز بهداشت و ...) مشغول به کار میشی و حقوق میگیری، امیدوارم دوستان دیگه که اطلاعات دقیق تری دارن گفته های بنده رو اصلاح بفرمایند.
مرسی زهرا جان . من واسه بچه های علوم چیزی از طرح نشنیدم . اما شنیدم که بچه های علوم بعد از اتمام درساشون فکر کنم 700 یا 800 ساعت کاروزی دارن و بعد میتونن مچوز مطب بگیرن
سلااااااااااااااااااام دوستان:ad54ad::ad54ad:
سلام دوستان
یک سوال از دوستان مطلع؛آیا در رشته ی ما پس از پایان تحصیل در مقطع ارشد بایستی برابر با ایام تحصیل دوره ی "طرح" را گذراند؟ من فکر میکردم طرح فقط برای دکترای وزارت بهداشت هست و نه ارشد...
صفورا جان و سایر دوستان اگر از این قضیه اطلاعی دارید لطفا اطلاع رسانی فرمایید
با تقدیم احترام
مشاهده فایلپیوست 3484