زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
بچه ها مشورت:
یکی از هم دانشگاهیام وزارت علوم روزانه الزهرا قبول شده با دانشگاه کاشان وزارت بهداشت ...دودل نمیدونه کدوم بره ...به نظرتون کجا بهتره ؟؟؟

اگه براش مقدوره بره دانشگاه کاشان....چون از الزاهرا زیاد تعریف خوبی نشنیدم!

fanoosi

New member
اگه بیاد تو نت که ببینه حتما خودش یه سر میاد اینجا و می گه
داره می ره اطراف حرم دنبال کافی نت
برسه میاد

یادش بخیر...
اون روز چه حالی داشتم!!
نه حال روحیم خوب بود....نه حال جسمانیم...تنها هم بودم دیگه بدتر
گرمازده شده بودم بدجور...

fanoosi

New member
اینقدر .......هستند که حتی یه صفحه باز نمی کنه اطلاعات و اسم و فامیلت رو توش زده باشند بعد بگن پذیرفته نشدید....... یعنی حتی یه نفر هم از این جمع با این همه تلاش استحقاق انیستستو یا بهزیستی رو نداشتن.... با این همه اذیتی که امسال کردند از جلو انداختن کنکور ، تعویض منابع ، تعویض طراحان و سبک سوالات و..........

همه ی اینا یه طرف....کلیدهاشون یه طرف دیگه!!من ازشون نمیگذرم!

parand

Well-known member
پرند جونم شرمنده....من به جشن تولدت نرسیدم
ولی هر چند با تاخیر...تولدت رو تبریک میگم و برات آرزوی یه عمر طولانی و با عزت رو دارم
انشالله خوشبخت و موفق باشی دوست عزیزم

فانوسی جونم سلاااااااام:ad54ad:. خوبی خانومی؟؟
رسیدن بخیر....
وااااای چه گلا و کارت پستال های خوشگلی برام گذاشتی.:thanks:
مرسی بابت ارزوهای قشنگی که برام داری. امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشی عزیزم.:(40)::rose:

ainazhz

New member
من شنیدم بعد از ارشد هم طرح دارن...و نمیتونن تا مدرکشون رو نخریدن و آزاد نکردند کلینیک شخصی بزنند...باید تمام وقت در اختیارشون باشید
این همون چیزی بود که خانم دکتر نوری رو ناراحت کرده بود...
فقط علوم بعد از ارشد طرح داره یا بهداشت؟ کدوم؟

فرق و طرح و اون چند ساعت کارورزیه چیه ؟ یکیه فانوسی جون؟ بعد اینکه حقوق میدن؟

ainazhz

New member
راوی جونم
ممکنه تا 31 شهریور این تاپیک باز بمونه؟
مهر که شروع شد نخود نخود....باشه؟؟؟؟؟؟؟
منم موافقم که اگر میخواین ببندین حداقل تا مهر باشه. بعد ببندینش . ما هم میایم تاپیک 93 بهتون سر میزنیم

fanoosi

New member
فانوسی جونم سلاااااااام . خوبی خانومی؟؟
رسیدن بخیر....
وااااای چه گلا و کارت پستال های خوشگلی برام گذاشتی.:thanks:
مرسی بابت ارزوهای قشنگی که برام داری. امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشی عزیزم.:(40)::rose:

سلام عزیزم
ممنونم....سلامت باشی
شماخوبی؟درسها خوب پیش میره؟
قابل شما رو نداشتن....ببخشید که دیر شد دیگه....مهم نیته!
ممنوووووووووووون دوست خوبم:thanks:

fanoosi

New member

من فقط برای بهداشت شنیدم...
حقوق رو خبر ندارم....
فرق طرح و کارورزی رو هم ای کاش جناب یک رها میومدن و توضیح می دادن
(فکر کنم طرح یه جور تعهده و اجباریه ولی کارورزی رو باید پول بدیم و ساعتی بریم...مثلا ساعتی 4 هزار تومن بدیم به یه مرکز یا متخصص که تایید شده ی وزارت علومه و بریم زیر نظرش کار کنیم...تا ساعات کارورزیمون به یه حد مشخص -که الان یادم رفته!- نرسه نمیتونیم مجوز مطب زدن بگیریم!)

parand

Well-known member
سلام عزیزم
ممنونم....سلامت باشی
شماخوبی؟درسها خوب پیش میره؟
قابل شما رو نداشتن....ببخشید که دیر شد دیگه....مهم نیته!
ممنوووووووووووون دوست خوبم:thanks:
مرسی فانوووسی جوونم. بعــــــــــله مهم نیته عزیزدلم.:thanks:
مرسی منم خوبم. درسااااااام تقریبا خوبن....

zahra2013

New member

سلام آیناز جون، تا جایی که من اطلاع دارم کارورزیه جز واحدهای درسی حساب میشه اما طرح رو بعد از اینکه درست تموم شد میری یه جایی ( بیمارستان، مرکز بهداشت و ...) مشغول به کار میشی و حقوق میگیری، امیدوارم دوستان دیگه که اطلاعات دقیق تری دارن گفته های بنده رو اصلاح بفرمایند.

ainazhz

New member
سلام آیناز جون، تا جایی که من اطلاع دارم کارورزیه جز واحدهای درسی حساب میشه اما طرح رو بعد از اینکه درست تموم شد میری یه جایی ( بیمارستان، مرکز بهداشت و ...) مشغول به کار میشی و حقوق میگیری، امیدوارم دوستان دیگه که اطلاعات دقیق تری دارن گفته های بنده رو اصلاح بفرمایند.
مرسی زهرا جان . من واسه بچه های علوم چیزی از طرح نشنیدم . اما شنیدم که بچه های علوم بعد از اتمام درساشون فکر کنم 700 یا 800 ساعت کاروزی دارن و بعد میتونن مچوز مطب بگیرن

zahra2013

New member
مرسی زهرا جان . من واسه بچه های علوم چیزی از طرح نشنیدم . اما شنیدم که بچه های علوم بعد از اتمام درساشون فکر کنم 700 یا 800 ساعت کاروزی دارن و بعد میتونن مچوز مطب بگیرن

خواهش میکنم عزیزم، بچه های علوم هم طرح دارن ولی اجباری نیست.... والا من شنیدم برای مجوز مطب باید کارگاه های آموزشی که زیر نظر نظام روانشناسی برگزار میشه شرکت کنیم!!!

yazdan

New member
سلام دوستان
یک سوال از دوستان مطلع؛آیا در رشته ی ما پس از پایان تحصیل در مقطع ارشد بایستی برابر با ایام تحصیل دوره ی "طرح" را گذراند؟ من فکر میکردم طرح فقط برای دکترای وزارت بهداشت هست و نه ارشد...
صفورا جان و سایر دوستان اگر از این قضیه اطلاعی دارید لطفا اطلاع رسانی فرمایید
با تقدیم احترام

مشاهده فایل‌پیوست 3484

صفورا جان قبلآ اشاره کردن که بخاطر کمبود بودجه طرح نمیگیرن.و مدرکم برا خارج رفتن آزاد نمیشه.اما در ایران شما نیازی ندارید که مدرکو بخرید و به نوعی مدرکتون امادس

rawy

New member
فانوسی جون داور تشخیص داده داری تعلل می کنی عزیزم, یه کارت زرد داده بدم خدمتتون
حرکت کن لطفااااااااااا آها نه بخون زودتر لطفا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا