زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
بلهههههههههه دیگه فانوسی جون
منم اول دلم نمی خواست اما مهر داره میاد و کم کم نخود نخود هرکه رود خانه خود :tonguesmiley:
شما که کوله پشتیتو می ندازی دوشت و می ری مدرسه
مام باید خاله بازی رو جمش کنیم بشینیم درس بخونیم
خواستی بیای پیش ما احتمالا تو تاپیک مطالعه گروهی 93 جمع می شیم, مثه پارسال
حقیقتش بعد از بسته شدن تاپیک 92 که دوباره تو زنگ تفریح دور هم جمع شدیم به این نتیجه رسیدم جاش مهم نیست
حضور بچه هاست که مهمه, حالا مشخص نیست که چقدر دوستان بیاین یا نیان
من که خودم حقیقتش علاقه ای به گزارش دادن ندارم
چون به ساعتی خوندن اصلا اعتقادی ندارم و اینکه چی دارم می خونم هم که می تونم اول هفته بگم تا آخر هفته ایضا بزنید :tonguesmiley:
شما هم به زودی انقدر سرتون شلوغ می شه که به اینجا زیاد نمی رسی
راستی پروفایلت رو بی زحمت درست کن بذار ارشد که ما به دوستای ارشدمون ببالیم :28:

باشه پس منم میام تاپیک 93 و بهتون سر میزنم....آخه نمی تونم ازتون بی خبر بمونم...دلم برای دوستای عزیزم تنگ میشه
ما تو لحظات سخت کنار هم بودیم...این خاطره ها رو نمیشه فراموش کرد
چشم خانوم مدیر....به روی چشم...

fanoosi

New member
راوی جونم
ممکنه تا 31 شهریور این تاپیک باز بمونه؟
مهر که شروع شد نخود نخود....باشه؟؟؟؟؟؟؟

روناک

New member
سلام بچه ها
چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من امسال ارشد قبول نشدم من که خیلی خونده بودم:p7977cujr38iyymsu8: اونایی که قبول شدن چکار کردن؟؟ کمکم کنید کمکککککککککککککککککککک:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

rawy

New member
حالا بذار بریم ببینیم ثبت نانممون میکنند یا نه!!!:25r30wi:

مگه می تونن ثبت نام نکنن؟
عوضش کن, خوشحال شیم
به ما دلگرمی می ده, که دوستایی که بین ما بودن تونستن پس کار نشدنی ای نیست :a2d3:

rawy

New member
[/color]
راوی...چرا با خوندن این جمله اول خندیدم بعد اشک تو چشمام جمع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بغض بدی بود که ترکید...

:sadsmiley:
ایشالااااااااااا آیلین جونم سال دیگه این موقع ها بغض ناراحتیت رو تبدیل به بغض خوشحالی می کنه :a2d3:
و به جای اینکه به قبولی زنجان قانع بشه, بی صبرانه و با اطمینان مطمئنه که هرجا که دوس داره قبوله

rawy

New member
راوی جونم
ممکنه تا 31 شهریور این تاپیک باز بمونه؟
مهر که شروع شد نخود نخود....باشه؟؟؟؟؟؟؟

من حرفی ندارم
مگه اینکه بچه ها حرفی داشته باشن که تقریبا از گروه سال آینده کسی نمیاد که اصن بخواد حرفی داشته باشه
آخه شماها که اصن نمیاین چه فرقی به حالتون می کنه که تاپیک باز باشه یا بسته :25r30wi: خود به خود با نبود بچه ها اینجا بسته محسوب می شه
فانوووووووسی یه دفه از مهر ما رو نذاری بری هااااااااا, تازه مهر تولدته می خوایم اینجا تولد بازی راه بندازیم
599321_Laie_94.gif
آها راستی تولد اینازم نزدیکه :4d564ad6:

دوستان هرکدومتون که سرزدین لطفا موافقتون رو با این درخواست فانوسی اعلام بفرمایید
و الا حکم به رایی که تو نظرسنجی دادید زده می شه, فانوسی هم که دیگه می دونه ممکنه در دادگاه علیه خودش استفاده بشه :p

rawy

New member
فانوسی جان لطف کن هر راهنمایی برای مطالعه کنکور به ذهنت می رسه حتمااااااااا بهمون بگو
(قبلش بگم شکسته نفسی اینا نکنی هاااااااا که من کوچولوام و از این حرفاااااااااااااا)
ماریای عزیز خیلییییییی زحمت کشیدن کلی برامون توضیح دادن, مطالبشون رو تو این تاپیک نوشتن, شمام نکته هایی که به نظرت لازمه بهمون بگو
مرسی

آخرین ویرایش:

rawy

New member
کی پایه ی رقابته؟؟؟
678520_viannen_98.gif

هرکی هست بیاین اینجا لغات مهارتهای لزگی رو کار کنیم
بعد تشریف بیارید اینجا که یادش بگیریم
بعدم اینجاااااا و از هممتر اینجااااا کههههه رکورد همو بزنیم :a2d3:
الان من دارم هی خودم حال خودمو می گیرم

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام بچه ها
چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من امسال ارشد قبول نشدم من که خیلی خونده بودم:p7977cujr38iyymsu8: اونایی که قبول شدن چکار کردن؟؟ کمکم کنید کمکککککککککککککککککککک:smiliess (12):

سلام دوست عزیز
این تاپیک رو از ابتدا ببینید

fanoosi

New member
راووووی من میخورم هر چی باشه عواقبش پای شما..
شب تولدمه دیگه................

بعد نوشت: بررسی میکنم ......

پرند جونم شرمنده....من به جشن تولدت نرسیدم
ولی هر چند با تاخیر...تولدت رو تبریک میگم و برات آرزوی یه عمر طولانی و با عزت رو دارم
انشالله خوشبخت و موفق باشی دوست عزیزم:heart:

fanoosi

New member
:sadsmiley:
ایشالااااااااااا آیلین جونم سال دیگه این موقع ها بغض ناراحتیت رو تبدیل به بغض خوشحالی می کنه :a2d3:
و به جای اینکه به قبولی زنجان قانع بشه, بی صبرانه و با اطمینان مطمئنه که هرجا که دوس داره قبوله

انشالله....
آرزوی قلبیم همینه....نه تنها آیلین عزیز...تک تک دوستام تو این سایت...
نباید به کمتر از انیستیتو راضی باشید...

fanoosi

New member
پس معلومه آقاتون غذارو درست میکنه چون اگه خودتون درست میکردید که مجبور نبودید سلیایقتونو کنار بذارید
اینم یکی از معایب کمک کردن آقایون تو کار خونس.من برا اینکه به همسرم آزادی عمل بدم میذارم همه کاارارو خودش به سلیقه ی خودش انجام بده.(البته ظاهرآ ایشونم بشدت بنظر من احترام میذارن)
مثلآ میگه یزدان تو غذا چی دوس داری؟میگم فلان چیزفمیگه پس خوشمزه درستش کن که منم بتونم بخورم:5:

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
آخییییییییی یه ذره دلداریش می دادی, یا توت درمانیش می کردی خب :tsimuzpzwoap1t9y3o7

از خواب بیدارم کرد...همین که جوابشو دادم اندازه ی صد تا توت لطف کردم بهش!!:25r30wi::25r30wi:
به نظرت سال دیگه تخمین رتبه شون رو باز راه می اندازن؟؟

fanoosi

New member
من حرفی ندارم
مگه اینکه بچه ها حرفی داشته باشن که تقریبا از گروه سال آینده کسی نمیاد که اصن بخواد حرفی داشته باشه
آخه شماها که اصن نمیاین چه فرقی به حالتون می کنه که تاپیک باز باشه یا بسته .... خود به خود با نبود بچه ها اینجا بسته محسوب می شه
فانوووووووسی یه دفه از مهر ما رو نذاری بری هااااااااا, تازه مهر تولدته می خوایم اینجا تولد بازی راه بندازیم
599321_Laie_94.gif
آها راستی تولد اینازم نزدیکه :4d564ad6:

دوستان هرکدومتون که سرزدین لطفا موافقتون رو با این درخواست فانوسی اعلام بفرمایید
و الا حکم به رایی که تو نظرسنجی دادید زده می شه, فانوسی هم که دیگه می دونه ممکنه در دادگاه علیه خودش استفاده بشه :p

اینو راس گفتی....بعضی از بچه ها تقریبا نمیان که اصلا بخوان حرفی داشته باشن یا نه....
ولی من که میام...
نه واسه چی برم...دلم براتون تنگ میشه....تازه 10 مهر تولدمه....جز شما کی برام تولد بگیره؟؟؟؟؟؟
امان از این دادگاهها!!!:25r30wi:

fanoosi

New member
فانوسی جان لطف کن هر راهنمایی برای مطالعه کنکور به ذهنت می رسه حتمااااااااا بهمون بگو
(قبلش بگم شکسته نفسی اینا نکنی هاااااااا که من کوچولوام و از این حرفاااااااااااااا)
ماریای عزیز خیلییییییی زحمت کشیدن کلی برامون توضیح دادن, مطالبشون رو تو این تاپیک نوشتن, شمام نکته هایی که به نظرت لازمه بهمون بگو
مرسی

چشم راوی جونم
اول باید تمرکز کنم و ببینم چه حرکت درستی انجام دادم و بعد بیام بنویسمش
آخه من کم اشتباه نکردم موقع کنکور خوندنم!!:ph34r-smiley:

fanoosi

New member
واااااااااااااای تبررررررررررررررررریک می گم به کوچولوی تاپیک
انشالله فردا هم یه خبر شیرین دیگه بهمون می ده

فانوسی جوووووووووووووونم تبریک میگم عزیزم
هورااااااااااااا
ecole_040.gif
ecole_087.gif

مبارکه............................:4d564ad6: :smilies-azardl (113

وایییییییییی عزیزم میدونستم اینجا قبول میشه. منو فانوسی باهم رفته بودیم مصاحبه شاهد. اما فانوسی اونجا رفت مصاحبه حضوری نشد همیدگرو ببینیم . اخیییییییییییی چقدر خوشحال شدم واسسش.

فاااانوسی جون تبریک میگم عزززززیزم جات خالیه کاش بودی جشن میگرفتیم گلم
ایه جون به شماهم تبریک میگم چقدنگرانیدانشالله خبرقبولی بهداشتتون

سلام
خدا خیرت بده پرند جان،ی خانوادرو از نگرانی درآوردی
پس به بیتا و فانوسی تبریک میگم.دیگه باید ی تاپیک مطالعه برا دکتری درست کنیم

دوستای عزیزم
از همتون ممنوووووووووووونم....براتون آرزوی سلامتی و خوشبختی میکنم و امیدوارم سال دیگه همگی انیستیتو قبول بشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا