سلامممممممممممممم
منم بیام تو جمعتون؟
سلام اقای یزدان....بچه ها باورکنید نمیرسم اینهمه پست جدیدو بخونم میشه بگید بجز آیناز و آیه کیا قبول شدن و کجا؟
سلام اقای یزدان....
بیتا بالینی سمنان
فانوسی بالینی شاهد
سلام
خدا خیرت بده پرند جان،ی خانوادرو از نگرانی درآوردی
پس به بیتا و فانوسی تبریک میگم.دیگه باید ی تاپیک مطالعه برا دکتری درست کنیم:riz304::thanks:ا
بفرما از این شربت آلبالوهای آیلین هم برات آوردم![]()
البته من مثل آیلین نیتم خیر نیستااااااااااا حواستو جمع کن, کاملا بررسی کن بعد بنوش
![]()
![]()
اینا چین رااااااااااااااااوی:25r30wi:
ایلین جون دیشب راووی داشت منو اغفال میکرد که از اون به حساب شربت بخورم........:25r30wi::25r30wi:
بیتا هم روزانه سمنان بالینی قبول شده . فعلا همین . فانوسی هم شاهد روزانه بالینیبچه ها باورکنید نمیرسم اینهمه پست جدیدو بخونم میشه بگید بجز آیناز و آیه کیا قبول شدن و کجا؟
نه راوووووی قبل پذیرایی گفت نیتش مثل شما خیر نیست..........عه پرند جون مگه چیه شربت آلبالو دیگه :riz481:
به قاصدکی هم دادم اونم تایید کرده که شربت آلبالو
عههههههههههههه آهااااااااااااااان از اون لحاظنه راوووووی قبل پذیرایی گفت نیتش مثل شما خیر نیست..........
منم خوردم...
من دوباره اومدم
من دومی و میخوام انگار همه کارسبچه ها من یه سری لوازم تحریر میذارم اینجا هر کی لازم داره برداره مخصوصا اونایی که قبول شدن چون تو دانشگاه لازمشون میشه
![]()
![]()
![]()
![]()
خودشون که گفتن ساعت 6ایلین جووون فردا ساعت چند نتایج بهداشت رو روی سایت می زارن؟؟ همون 6 عصر هست ؟
اره 6 . اما شایدم زودتر بیاد . چون علوم و که میگفتن فردا امروز اومدایلین جووون فردا ساعت چند نتایج بهداشت رو روی سایت می زارن؟؟ همون 6 عصر هست ؟
من دومی و میخوام انگار همه کارس