زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
آخه واقعا امکان داره کسی ثبت نام نکنه!
فکر نکنم همچین چیزی تو تاریخ علوم پزشکی اتفاق افتاده باشه!!!!؟؟؟نه!؟؟؟

بعضیا هدفشون در این بین عوض شده
اینم بگم که رشته روانشناسی استثناء هست چون وزارت علومم این رشته و داره.

yazdan

New member
:smiliess (3):سلام
راوی جان این چندروزه که انجمن خراب بود فکرکردم دستت رفته رو ی کلیدیو اشتباهی کل سایتو بجای تاپیک بستی:25r30wi:

yazdan

New member
سلااااااااااااااااااااااام دوستای عزیزم:28:
خوبید؟
من بالاخره برگشتم سر زندگیم
هر چند دیروز و امروز صبح همش چشمام پر اشک بوده....دلم تنگ میشه برای حرم امام رضا (ع)....خیلی...
امروز از سایت علوم پزشکی بهم زنگ زدند!!!:5:
گفتند شما که تو سایت تخمین رتبه، رتبتون 24 شده بود...آیا قبول شدین؟؟؟؟؟؟؟...منم گفتم نه متاسفانه!!!:sad:
به شما هم زنگ زدند؟؟؟؟؟؟
صبح زنگ زدند و من تازه رسیده بودم و تقریبا خواب بودم....ولی چون اسم و فامیلیم رو گفت شک نکردم!!

بله به منم ز زدن.فکرکنم کم کم داشت تعجب میکرد چون ظاهرآ از رتبه های بالاشون شروع کرده بودن به رتبه های پایین و هیچ توفیقی حاصل نکرده بودن.

mosaffa7

New member
سلام دوستان
یک سوال از دوستان مطلع؛آیا در رشته ی ما پس از پایان تحصیل در مقطع ارشد بایستی برابر با ایام تحصیل دوره ی "طرح" را گذراند؟ من فکر میکردم طرح فقط برای دکترای وزارت بهداشت هست و نه ارشد...
صفورا جان و سایر دوستان اگر از این قضیه اطلاعی دارید لطفا اطلاع رسانی فرمایید
با تقدیم احترام

Untitled.png

mosaffa7

New member
بیچاره آن‌ کسی که گرفتار عقل شد
خوشبخت آن‌که کره‌ خر آمد، الاغ رفت !

ادیب فراهانی

fanoosi

New member
سلام دوستان خوبین؟
معذرت میخوام این چند روز نبودم. همه پستها رو خوندم و واقعا برای اونایی که قبول شدن خوشحالم و برای بقیه ناراحت.
مصفا جان و فانوسی عزیزم خیلی تبریک میگم بهتون، امیدوارم واقعا دو سال خیلی خوبی رو بگذرونین.
من هم حالم یه کم گرفته هست، ولی از روز اول که دیدم خیلی بهترم. به قول فانوسی همه اش میگفتم کاش لااقل اسمم رو مینوشتن و بعد میگفتن قبول نشدی. اون مدلی که با رنگ قرمز... آدم یاد این زندانیا میفته که ازش فقط یه شماره میدونن!
بیشتر از همه از خونواده و اطرافیانم خجالت میکشم که یک سال منو با اون وضع تحمل کردن. بیچاره ها همه برام هدیه قبولی هم گرفته بودن، نمیدونستن چیکار کنن. خانم برادرم اول کلی سر به سرم گذاشت که تو ما رو مسخره کردی قبول نشدی هدیه تم میگیری، بعد خودشون هم بهم هدیه دادن! کمدی درام بود به خدا :14: اون شب خیلی خجالت کشیدم، ولی دیروز خیلی جدی کادوهایی که داده بودن رو پوشیدم رفتم تولد برادرم! کلا یه وضعیم این روزا

وای صنم....باورم نمیشه:shocked:
فکر کردم دیگه تو قبولی....ای بابا...:14:

fanoosi

New member
سلام دوستان
یک سوال از دوستان مطلع؛آیا در رشته ی ما پس از پایان تحصیل در مقطع ارشد بایستی برابر با ایام تحصیل دوره ی "طرح" را گذراند؟ من فکر میکردم طرح فقط برای دکترای وزارت بهداشت هست و نه ارشد...
صفورا جان و سایر دوستان اگر از این قضیه اطلاعی دارید لطفا اطلاع رسانی فرمایید
با تقدیم احترام

مشاهده فایل‌پیوست 3484

من شنیدم بعد از ارشد هم طرح دارن...و نمیتونن تا مدرکشون رو نخریدن و آزاد نکردند کلینیک شخصی بزنند...باید تمام وقت در اختیارشون باشید
این همون چیزی بود که خانم دکتر نوری رو ناراحت کرده بود...

fanoosi

New member
بله به منم ز زدن.فکرکنم کم کم داشت تعجب میکرد چون ظاهرآ از رتبه های بالاشون شروع کرده بودن به رتبه های پایین و هیچ توفیقی حاصل نکرده بودن.

پس به نظرم بهتره این سیستم تخمین رتبه رو کلا حذف کنند تا بچه های مردم رو الکی امیدوار نکنند!!!

mosaffa7

New member
من شنیدم بعد از ارشد هم طرح دارن...و نمیتونن تا مدرکشون رو نخریدن و آزاد نکردند کلینیک شخصی بزنند...باید تمام وقت در اختیارشون باشید
این همون چیزی بود که خانم دکتر نوری رو ناراحت کرده بود...

اون مربوط هست به دکترا فانوسی جان
مگه خود دکتر نوری نگفته بودن ارشد برید بهداشت و دکترا علوم...خب پس احتمالا ارشد این بازیا رو نداره!

fanoosi

New member
اون مربوط هست به دکترا فانوسی جان
مگه خود دکتر نوری نگفته بودن ارشد برید بهداشت و دکترا علوم...خب پس احتمالا ارشد این بازیا رو نداره!

اینو به خاطر این که ارشد طرح نداره و میتونیم کلینیک بزنیم نگفتند
واسه این گفتند که دکتری وزارت بهداشت 5 یا 6 سال طول میکشه و واسه علوم فوقش سه سال...
وگرنه طبق شنیده هام ارشد وازرت بهداشت هم همون محدودیت ها رو داره...
البته به نظرم بیشتر تحقیق کنید

mosaffa7

New member
اینو به خاطر این که ارشد طرح نداره و میتونیم کلینیک بزنیم نگفتند
واسه این گفتند که دکتری وزارت بهداشت 5 یا 6 سال طول میکشه و واسه علوم فوقش سه سال...
وگرنه طبق شنیده هام ارشد وازرت بهداشت هم همون محدودیت ها رو داره...
البته به نظرم بیشتر تحقیق کنید

ممنون
ایشالا صفورا جان میان جواب میدن

fanoosi

New member
سلاااااااااام عزیزم
رسیدن بخیر
خوش گذشت؟
آره سعی خودمو می کنم :smiliess (3):
آیلین جونم دخمل خوبی شده, دیگه بالش لازم نیست
ایشالا تو انستیتو هم اگه خدای نکرده خلقش اومد پایین می بریمش پیش فانوسی توت بده بهش

راوی...چرا با خوندن این جمله اول خندیدم بعد اشک تو چشمام جمع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بغض بدی بود که ترکید...

fanoosi

New member
سلام فانوسی گل. خوبی عزیزم .
به سلامتی که برگشتی . ایشالله کع زیارتت قبول بوده باشه

واقعا ؟ چه جالب .
نمیدونم بچه ها میخوان ببندن
:sad:

سلام آیناز جونم
خوبی؟
سلامت باشی عزیزم...انشالله قسمت شما
اشکال نداره...بچه ها تصمیم جدی گرفتن که سال بعد انیستیتو با هم دیگه هم ک ل ا س ی بشن...این که اینجا وقتشون رو هدر کنند خب طبیعتا خوب نیس....دعا میکنم تمام دوستام که امسال خوندن و نشد....سال دیگه تک رقمی باشن
راستی راجع به انتقالی و جابه جایی برات پیام خصوصی میذارم....

fanoosi

New member
سلاااااااااااام چلچرااااااااااغ :28:
رسیدن بخیر
خوش اومدی
خسته نباشن واقعا , بهشون می گفتی دست گلتون درد نکنه با این تخمینتون

والا خود خانومه اونقدر ناراحت بود که دلم نیومد متلک بپرونم!!!:25r30wi:....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا