خداییش روان درمانی رو خوب اومدی راوی جونم...راستش خودمم احساس میکنم این دردهای عجیب و غریب روان تنی باشند آخه در ظاهر هم استرس چندانی ندارم و سرم رو به کارهام گرم کردم (برعکس بقیه که خیلی استرس دارن...و اینو ابراز میکنند)...احتمالا علت اینکه استرسم در ظاهر کمه یه جورایی به ناهشیار و این حرفها برمیگرده دیگه...
فقط بگم احتمالا مقاومتم تو درمان و خودافشاگری زیاد باشه ها...
آغاااااااااااا....تا اومدم کلاغه رو نیگاه کنم پرید...ای بابا
یادم رفته بود بامزی و شلمان رو....ماشالله حافظه ات دقیق راوی جون
نکنه شما هم استرس گرفتی؟!!!آخه سردرد عصبی هم داریم دیگه...محض احتیاط برو دکتر....سردرد رو نمیشه شوخی گرفت
انشالله زودتر خوب بشی و دیگه سردرد نگیری
راستی راوی جونم فیلم Cloud.Atlas.2012 رو دیدم!هنوز دارم گیج میزنم....چه خبر بود بابا...اولاش دیگه داشتم قاطی میکردم
:heart: قربووووونت برم که انقده یواش می رنجی, مهرماهی ای دیگه, الان می گی نه ناراحت نشدم ولی می دونم که شدی, به هرحال معذرت می خوام, دیگه حرفای منو اینجوری برداشت نکن, نگران سلامتیتم و مطمئنم که دلیلش استرسه
این کتاب خودکاوی که بهت گفته بودم به نظرم خیلی خوب باشه, اگه فرصتی پیش بیاد کم کم تمرین هاش رو تایپ می کنم و اینجا می ذارم که باهم پیش بریم, چون خودمم فقط خوندمش اما انجام ندادم هنوز, به شدت احساس نیاز به تحلیل دارم اما هم هزینش زیاده هم اینکه تحلیل گر خوب سراغ ندارم, شاید این کوتاه ترین راه باشه, چون همیشه عادت دارم خودم کارامو انجام بدم و معمولا بیشتر از اینکه برم کتاب می خونم که یاد بگیرم.
استرس بیماری قرن ماست, همه داریم, کم یا زیاد اما مهم اینه که بتونیم مدیریتش کنیم
درمورد مقاومت تو پست بعدیم نکته های جالبی رو از همون کتاب می ذارم
حق داری بادت بره بامزی رو کوچولوووووو به سن شما قد نمی ده دخترم
دکتر؟ چی هست؟ ولش کن فوقش می میرم دیگه از این که بالاتر نیست :rolleyessmileyanim:
مرسی عزیزم, ایشالا, بالایی روشوخی کردم هیچ نعمتی مهم تر از سلامتی نیست
آره اون فیلمه همینه خیلیییییییی بار دیگه باید ببینیمش, منم یه بار دیدم و می دونم که بارها و بارهای دیگه هم که مرور بشه هر دفه یه نکته جدید توش پیدا می کنیم, خیلیییییییییییی فیلمه :25r30wi: (دیگه نمی دونم چجوری بگمش) یا اینکه فیلم زیاااااااادیه :25r30wi: یا فیلم عظیمیه , الان نمی تونم بگم قوی چون مطمئن نیستم که فیلم قوی ای باشه اما قطعااااااا تو تاریخ سینما موندنی خواهد بود چون خیلی خاصه