زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
یعنی ساعت نمیگذره ، باشگاه که روزی یک ساعته ، زبانم گفت شروع ترم از مهر ، فیلم هم که ۲:۳۰ و غذا و اینا هم که ۳۰ دقیقه ..... کارام تموم شد

parand

Well-known member
سلاااااااام بر پرند نازنین و دوست داشتنیم
این جور که معلومه داری با انگیزه در مسیر موفقیت گام برمی داری
اینده از ان توست عزیزم.شک نکن
موفق باشی عزیزم

عاشق اواتارتمااااااااااااااااااااااا

سلاااااااااام 123 عزیزم.......خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی عزیزم از اینکه بهم روحیه.........
:thanks:
ایشالا شما و همه ی دوستان تو این تایپیک امسال نتیجه ی خوبی بگیرید...........:a2d3::4d564ad6:
سال بعد منم با الگوبرداری از شما بتونم نتیجه بگیرم..........

parand

Well-known member
سلام دوستای خویم .سلام راوی جونم. پرند مهربودنم.فانوسی گل. ایلین عزیز و الی جون... قاصدکی عزیز . دکتر مصفا . جناب یزدان . بارلی مهربون...همه و همه
من اومدمممممممممممممممممممممممم. اخ که چقدر حس خوبیه بعد از یه استراحت چند روزه و دور بودن از زندگی روزمره دوباره برمیگردیم جای اول. جای همتون خالی بود... حالتون چطوره؟ خیلی صفحه هست که باید بخونم . الان اومدم یه سلامی عرض کنم و برم دوباره شب میام نوشته هاتون رو میخونم..

سلاااااااااااااام ایناز جونم.
:ad54ad: خوبی؟؟؟؟؟؟؟
چه خوب شد برگشتی دلم برات خیلی تنگ شده بود..............
خوشحالم بهت خوش گذشته. مگه میشه بری زیبا کنار بهت بد بگذره.............
اخی ناززززززززی باید کلی صفحه بخونی..................
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

parand

Well-known member
میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی [/SIZE][/COLOR]

اره به نظر منم کچلا خوش شانسن:whistle:...........تازه همشونم پولدار میشن........:25r30wi:

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
ممنون پرند جونم...خداروشکر خیلی بهترم
هنوز نمیتونم درست و حسابی گردنمو کج کنم و صورتمو برگردونم ولی از درد وحشتناکش خبری نیس خداروشکر
ممنون پرندی.......
راستی...راجع به فیش نویسی فیست...راستش باهات موافقم که فیش نویسی این درس سخته چون کلمه به کلمه اش نکته به نظر میرسه (انگار آدم باید کل کتاب رو دوباره بنویسه!!) واسه همین فکر کنم الان ننویسی بهتره بذار تو دور دوم یا سوم که مطالب رو قورت دادی فیش بنویس....یعنی دیگه چیزهایی رو بنویس که بعد از دور سوم احساس میکنی سختند و بلد نیستی یا احتمال داره یادت بره...

سلام پرند جون
خوبی؟
چقدر خوشحالم که اومدی سر زدی
درساتو میخونی حسابی؟
چقدر حیف که نبودم باهات حرف بزنم....

فـــــــــــــانوسی جونم سلااااااااام
:ad54ad:. خوشحالم حالت بهتر شده.....
ممنون راجع به فلش نویسی راهنماییم کردی
:thanks:.........درسته باید نکات کلیدی رو بنویسم...
تا یه فصلو کامل نفهمم براش فلش نمی نویسم..................

mosaffa7

New member
اتفاقا من یه کار خوب سراغ دارم متاسفانه تهران و شما اینجا نیستید ،. امروز زنگ زدم به همکلاسی دوره کارشناسیم گفتم جوان جویای کار هستی بیا یا یکی رو بهم معرفی کن حالا قرار جواب بده

الی جان واسه ما نگه دار این کاره رو اگه خدا خواست مهر اومدیم تهران بیکار نباشیم:riz303:

eliii

New member
الی جان واسه ما نگه دار این کاره رو اگه خدا خواست مهر اومدیم تهران بیکار نباشیم:riz303:

اون که صد البته حتماااااا انشاا... که تهران تشریف میارید اتفاقا این کار هم چون پاره وقته از ۴ تا ۸ فقط خیلی به درد دانشجو میخوره تازه بیمه هم میکنن ولی متاسفانه تا مهر دیره ، کی از شما بهتر

eliii

New member
اینازی جونم شما زیبا کنار بودی؟؟؟؟ به به میبینم که اشنا در امدیم ما چند ساله زیباکنار ویلا داریم و زیاد میرم تقریبا دیگه همه رو میشناسم اونجا

eliii

New member
اومدم با خبرای خوووووووب ، راوی برگشت احتمالا استراحت میکنه و میاد زود

fanoosi

New member
سلام دوستای خویم .سلام راوی جونم. پرند مهربودنم.فانوسی گل. ایلین عزیز و الی جون... قاصدکی عزیز . دکتر مصفا . جناب یزدان . بارلی مهربون...همه و همه
من اومدمممممممممممممممممممممممم. اخ که چقدر حس خوبیه بعد از یه استراحت چند روزه و دور بودن از زندگی روزمره دوباره برمیگردیم جای اول. جای همتون خالی بود... حالتون چطوره؟ خیلی صفحه هست که باید بخونم . الان اومدم یه سلامی عرض کنم و برم دوباره شب میام نوشته هاتون رو میخونم..

سلام آیناز جونم
خوبی؟خوش گذشت؟
رسیدن بخیر عزیزم
دلمون برات تنگ شده بود...چه خوب شد که برگشتی

ainazhz

New member
دلم برای راوی و قاصدک و آیناز و پرند خیلییییییییییییییی تنگ شده:sadsmiley: کاش زودتر برگردند پیشمون....

عزیز دلم ... منم خیلی دلم تنگ شده بود.:heart:.. الانم اومدم دارم نوشته هاتون رو میخونم .. دوستای خوبم فقط امیدتون به خدا باشه. یادتون نره تو این دنیا هزچیزی و که میخوایم باید ارزوشو بکنی و خدا اینقدر بخشندس که بهت میده. طوری رفتار کنید که از قبل به ارزوتون رسیدین...ایشالله هممون قبولیم...

fanoosi

New member
عه چه جالب شما هم که اواتارتون کچله:shocked: :25r30wi: [/SIZE][/COLOR]

میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی[/QUOTE]

سلام الی جونم
انشالله همین امسال قبول میشی که یه وقت به جمع خوش شانس ها نپیوندی عزیزم:smiliess (3):

ainazhz

New member
اینازی جونم شما زیبا کنار بودی؟؟؟؟ به به میبینم که اشنا در امدیم ما چند ساله زیباکنار ویلا داریم و زیاد میرم تقریبا دیگه همه رو میشناسم اونجا
سلام الی جون
اره عزیزم زیبا کنار بودم. ما هر سسال میریم اونجا... خیلی دوس دارم استان گیلان . با اینکه خودم شمالم مازندران اما گیلان خیلی با صفاس ... مردمای فوق العاده محترمی داره

fanoosi

New member
اون که صد البته حتماااااا انشاا... که تهران تشریف میارید اتفاقا این کار هم چون پاره وقته از ۴ تا ۸ فقط خیلی به درد دانشجو میخوره تازه بیمه هم میکنن ولی متاسفانه تا مهر دیره ، کی از شما بهتر

خواهر جون کارش چی هست؟شرایطش چه جوریه؟
منم قبول می کنند؟؟؟؟:whistle:

fanoosi

New member
اومدم با خبرای خوووووووب ، راوی برگشت احتمالا استراحت میکنه و میاد زود

خوش خبر باشی:thanks:
مردیم از بی مدیری بابا
راوووووووووووووی جونم بیا دیگه
منتظرم که پست معاونت بگیرمااااااااااااا:4d564ad6:

eliii

New member
میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی

سلام الی جونم
انشالله همین امسال قبول میشی که یه وقت به جمع خوش شانس ها نپیوندی عزیزم:smiliess (3):
[/QUOTE]
قربونت برم دوست مهربونم انشاا... شما هم همینطوررررررر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا