سلاااااااام بر پرند نازنین و دوست داشتنیم
این جور که معلومه داری با انگیزه در مسیر موفقیت گام برمی داری
اینده از ان توست عزیزم.شک نکن
موفق باشی عزیزم
عاشق اواتارتمااااااااااااااااااااااا
سلام دوستای خویم .سلام راوی جونم. پرند مهربودنم.فانوسی گل. ایلین عزیز و الی جون... قاصدکی عزیز . دکتر مصفا . جناب یزدان . بارلی مهربون...همه و همه
من اومدمممممممممممممممممممممممم. اخ که چقدر حس خوبیه بعد از یه استراحت چند روزه و دور بودن از زندگی روزمره دوباره برمیگردیم جای اول. جای همتون خالی بود... حالتون چطوره؟ خیلی صفحه هست که باید بخونم . الان اومدم یه سلامی عرض کنم و برم دوباره شب میام نوشته هاتون رو میخونم..
میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی [/SIZE][/COLOR]
ممنون پرند جونم...خداروشکر خیلی بهترم
هنوز نمیتونم درست و حسابی گردنمو کج کنم و صورتمو برگردونم ولی از درد وحشتناکش خبری نیس خداروشکر
ممنون پرندی.......
راستی...راجع به فیش نویسی فیست...راستش باهات موافقم که فیش نویسی این درس سخته چون کلمه به کلمه اش نکته به نظر میرسه (انگار آدم باید کل کتاب رو دوباره بنویسه!!) واسه همین فکر کنم الان ننویسی بهتره بذار تو دور دوم یا سوم که مطالب رو قورت دادی فیش بنویس....یعنی دیگه چیزهایی رو بنویس که بعد از دور سوم احساس میکنی سختند و بلد نیستی یا احتمال داره یادت بره...
سلام پرند جون
خوبی؟
چقدر خوشحالم که اومدی سر زدی
درساتو میخونی حسابی؟
چقدر حیف که نبودم باهات حرف بزنم....
اتفاقا من یه کار خوب سراغ دارم متاسفانه تهران و شما اینجا نیستید ،. امروز زنگ زدم به همکلاسی دوره کارشناسیم گفتم جوان جویای کار هستی بیا یا یکی رو بهم معرفی کن حالا قرار جواب بده
سلاااااااام الی جونم..........:ad54ad::ad54ad:
اره به نظر منم کچلا خوش شانسن...........تازه همشونم پولدار میشن........:25r30wi:
الی جان واسه ما نگه دار این کاره رو اگه خدا خواست مهر اومدیم تهران بیکار نباشیم:riz303:
سلام دوستای خویم .سلام راوی جونم. پرند مهربودنم.فانوسی گل. ایلین عزیز و الی جون... قاصدکی عزیز . دکتر مصفا . جناب یزدان . بارلی مهربون...همه و همه
من اومدمممممممممممممممممممممممم. اخ که چقدر حس خوبیه بعد از یه استراحت چند روزه و دور بودن از زندگی روزمره دوباره برمیگردیم جای اول. جای همتون خالی بود... حالتون چطوره؟ خیلی صفحه هست که باید بخونم . الان اومدم یه سلامی عرض کنم و برم دوباره شب میام نوشته هاتون رو میخونم..
دلم برای راوی و قاصدک و آیناز و پرند خیلییییییییییییییی تنگ شده:sadsmiley: کاش زودتر برگردند پیشمون....
عه چه جالب شما هم که اواتارتون کچله:shocked: :25r30wi: [/SIZE][/COLOR]
سلام الی جوناینازی جونم شما زیبا کنار بودی؟؟؟؟ به به میبینم که اشنا در امدیم ما چند ساله زیباکنار ویلا داریم و زیاد میرم تقریبا دیگه همه رو میشناسم اونجا
اون که صد البته حتماااااا انشاا... که تهران تشریف میارید اتفاقا این کار هم چون پاره وقته از ۴ تا ۸ فقط خیلی به درد دانشجو میخوره تازه بیمه هم میکنن ولی متاسفانه تا مهر دیره ، کی از شما بهتر
اومدم با خبرای خوووووووب ، راوی برگشت احتمالا استراحت میکنه و میاد زود
میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی