زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
سلام الی جون
اره عزیزم زیبا کنار بودم. ما هر سسال میریم اونجا... خیلی دوس دارم استان گیلان . با اینکه خودم شمالم مازندران اما گیلان خیلی با صفاس ... مردمای فوق العاده محترمی داره

اره عزیزم حق با تو البته من فقط یکی دوبار اومدم مازندران ولی زیبا کنار خیلی دوست دارم ، درسته همسایه های خیلییییییی خوبی داریم . من میرم از بس باهاشون در ارتباطم واقعا لهجه میگیرم .

eliii

New member

خواهر جون کارش چی هست؟شرایطش چه جوریه؟
منم قبول می کنند؟؟؟؟:whistle:

عزیز دلم ، شما که در حال حاضر معاون هستید و البته بعد پست معاونت دیگه فقط پست مدیریت بهتون میاد . اگر یه خانم مدیر خوشگل و متعهد میخواستن حتماااااااااا به شما خبر میدم

mosaffa7

New member
گفته میشه امسال علوم پزشکی شهید بهشتی برای ورودی جدید خوابگاه متاهلیش رو که هیچ، مجردیش رو هم برچیده...
عجب اوضاعی داره دانشجوی بدبخت توی این مملکت...

fanoosi

New member
عزیز دلم ، شما که در حال حاضر معاون هستید و البته بعد پست معاونت دیگه فقط پست مدیریت بهتون میاد . اگر یه خانم مدیر خوشگل و متعهد میخواستن حتماااااااااا به شما خبر میدم

سلام الی جونم
لطف داری دوست عزیزم...شرمنده ام میکنیااااااااا:thanks:
پس منتظر خبر هستم دوستم (از طرف یک لیسانسه ی مدرک نگرفته ی جویای کار!!!!:4d564ad6::25r30wi:)

- - - Updated - - -

گفته میشه امسال علوم پزشکی شهید بهشتی برای ورودی جدید خوابگاه متاهلیش رو که هیچ، مجردیش رو هم برچیده...
عجب اوضاعی داره دانشجوی بدبخت توی این مملکت...

:5:مملکته دارییییییییییییم؟!!!

eliii

New member
جناب مصفا اختیار دارید شما تشریف بیارید تهران بعد برید البته با همسر گرامی خوابگاه پس دوستی به چه دردی میخوره اتفاقا بنده هم به احتمال ۱۰۰ درصد اگر قبول بشم باید برم شهرستان خونه ما هم مثل خوابگاه دانشجویی . برادرم و خواهرم که دانشجو هستن . زمان امتحانا خونه ما کاملا سالن مطالعه میشه بنده خدا فقط مامانم اروم میرن و میان

taranom92

New member
پرند جان بنظرم برا فیست یا درسای اینجوری یا فلش ننوی یا درحد نکات ریز باشه.
مثلآ مکانیزمای مطرح شده از طرف هورنای و.
چون اگه تشریحی باشن سرعت فلش نویسیت و خوندنشون پایین میاد و از فلش نویسی برا زبانم جامیمونی و دلسرد میشی
از طرفی اینطور درسارو باید مفهومی بخونی.حفظ که نباید بشن.
حالا برا کاپلان خوبه.مثلآ بنویسی که سن شروع فلان اختلال چیه و .......
سلام پرندجون خوبی؟من باجناب یزدان موافقم بایدشخصیت مفهمومی خونده بشه برای شخصیت میشه اینکاروکردبعدازیه دورخوندن دوردوم یه دیدکلی پیدامیکنی نظریه پردازاودیدگاهشون روباهم مقایسه کنی مثلایونگ وفرویدوراجرزو...دیدگاهشون نسبت به انسان چیه خوشبین یابدبین دور دوم اونایی که تفکراتشون مشابه روفیش نویسی کن من شخصیت شولتزرواینجوری خوندم خوب بودمیدونم فیست وشولتزشباهت زیادی بهم دارن این نظرمنه دوستان پیشنهادبدن‏ چقداینکارموثره برای کنکور

eliii

New member
سلام پرندجون خوبی؟من باجناب یزدان موافقم بایدشخصیت مفهمومی خونده بشه برای شخصیت میشه اینکاروکردبعدازیه دورخوندن دوردوم یه دیدکلی پیدامیکنی نظریه پردازاودیدگاهشون روباهم مقایسه کنی مثلایونگ وفرویدوراجرزو...دیدگاهشون نسبت به انسان چیه خوشبین یابدبین دور دوم اونایی که تفکراتشون مشابه روفیش نویسی کن من شخصیت شولتزرواینجوری خوندم خوب بودمیدونم فیست وشولتزشباهت زیادی بهم دارن این نظرمنه دوستان پیشنهادبدن‏ چقداینکارموثره برای کنکور

بنده هم با جناب یزدان هم عقیده هستم.

fanoosi

New member
واااااااااااااااااااااای راووووووووووووووی جوووووووووووووونم اوووووووووووووووووومد!! ( ببخشید هیجان زده ام خب!):4d564ad6:
خوبی آجی؟
خوش گذشت؟کجا رفته بودی جناب مدیر؟؟؟؟؟دلیل نمیشه مدیر شدی محافظه کار هم بشیااااااااااااا(راستشو بگو...آبشار نیاگارا یا جزایر قناری؟!!!:riz481:)
دلم برات تنگ شده بود حسابی....خب هیچی نباشه ما معاون شماییم خیلی به شما نزدیکیم!!(دیدی چه جوری خودمو معاون کردم؟!:25r30wi:)
آخی....دیگه راوی جونمم برگشت...
میگما...بیا قبل از باز کردن تاپیک فیلم از جناب یزدان قول مردونه بگیر که به تاپیک زنگ تفریح هم سر بزنه....چطوره؟

rawy

New member
این چه فرمایشیه؟! حرفهات قند و عسله.....
راستی نگفتی کجا میری؟ انشالله مسافرت میری؟

:thanks: آره عزیزم مسافرت بودم
سلاااااام به همگییییییی, دلم یه عالمه تنگیده بووووووود براتون :riz304:
دارم صفحه های قبلی رو می خونم
از لطف و محبت همگی کمال تشکر رو دارم :riz304::rolleyessmileyanim:

eliii

New member
واااااااااااااااااااااای راووووووووووووووی جوووووووووووووونم اوووووووووووووووووومد!! ( ببخشید هیجان زده ام خب!):4d564ad6:
خوبی آجی؟
خوش گذشت؟کجا رفته بودی جناب مدیر؟؟؟؟؟دلیل نمیشه مدیر شدی محافظه کار هم بشیااااااااااااا(راستشو بگو...آبشار نیاگارا یا جزایر قناری؟!!!:riz481:)
دلم برات تنگ شده بود حسابی....خب هیچی نباشه ما معاون شماییم خیلی به شما نزدیکیم!!(دیدی چه جوری خودمو معاون کردم؟!:25r30wi:)
میگما...بیا قبل از باز کردن تاپیک فیلم از جناب یزدان قول مردونه بگیر که به تاپیک زنگ تفریح هم سر بزنه....چطوره؟

فانوسی جونم قربونت برم چه هیجانی، میخوای برات اب بیارم ؟؟؟؟

rawy

New member
واااااااااااااااااااااای راووووووووووووووی جوووووووووووووونم اوووووووووووووووووومد!! ( ببخشید هیجان زده ام خب!)
خوبی آجی؟
خوش گذشت؟کجا رفته بودی جناب مدیر؟؟؟؟؟دلیل نمیشه مدیر شدی محافظه کار هم بشیااااااااااااا(راستشو بگو...آبشار نیاگارا یا جزایر قناری؟!!!
دلم برات تنگ شده بود حسابی....خب هیچی نباشه ما معاون شماییم خیلی به شما نزدیکیم!!(دیدی چه جوری خودمو معاون کردم؟!

سلاااااااااااااااااااااااااااام گلم
ممنون شکر شما چطوری؟؟؟؟
ملالی نبود جز دوری شما :28:
جاتون خالی, نه بابا ما تو خط تهران شمال کار می کنیم کلا زیباترین جایی که روی زمین سراغ داریم شماله
معاون چیه عزیزم, بیا این بار مسئولیت رو بپذیر خیاااااااااااااااال منو راحت کن, امیدوارم زودتر پست هاتون به بالای 2000 تا برسه که من بتونم کناره گیری کنم, خداکنه کار خاصی نداشته باشه, هنوز نمی دونم چی به چیه
قربوووووووووونت برم :heart:
آره موافقم, باید یه سری قوانین بذارم :(50):
باید دم در هر تاپیک بلیط بگیرم, مخصوصا تاپیک فیلم :25r30wi:

eliii

New member
سلاااام راوی جونم خوبی دوستم؟؟؟ خدا رو شکر به سلامت برگشتی

rawy

New member
خواب دیدم دانشگاه قبول نشدم نه علوم نه بهداشت...
bc2.gif
نوشته بود شما اصلا انتخاب شهر نکرده بودین ......
be9.gif
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه خوواب بدی بود .. واسه هیچ کس پیش نیاد

چپه عزیزم چپه :a2d3::4d564ad6:

fanoosi

New member
فانوسی جونم قربونت برم چه هیجانی، میخوای برات اب بیارم ؟؟؟؟

خدا نکنه عزیزم
آره بی زحمت ....اگه آبمیوه هم داری بیار....من جواب رد نمیدم!!:25r30wi:
آخه دلم براش تنگ شده بود...نبودن راوی اینقدر طولانی برام قابل تحمل نیس...
از اون طرف آیناز هم نبود...پرند هم کم میاد
قاصدک هم نیست...خب بابا این دله بادکنیه ما...می ترکه خب!!!

fanoosi

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااام گلم
ممنون شکر شما چطوری؟؟؟؟
ملالی نبود جز دوری شما
جاتون خالی, نه بابا ما تو خط تهران شمال کار می کنیم کلا زیباترین جایی که روی زمین سراغ داریم شماله
معاون چیه عزیزم, بیا این بار مسئولیت رو بپذیر خیاااااااااااااااال منو راحت کن, امیدوارم زودتر پست هاتون به بالای 2000 تا برسه که من بتونم کناره گیری کنم, خداکنه کار خاصی نداشته باشه, هنوز نمی دونم چی به چیه
قربوووووووووونت برم
آره موافقم, باید یه سری قوانین بذارم :(50):
باید دم در هر تاپیک بلیط بگیرم, مخصوصا تاپیک فیلم :25r30wi:

شمارو دیدم خیلی بهترم
ع...شمال بودی...خوش گذشت؟ آب و هواش چطور بود؟ گرم بود؟
نه نه...ابدا...اساسا رخت مدیری به تن ما زیادی گشاده....تازه یادت رفته من کوچولوی تاپیکم؟؟؟؟؟؟...به کوچولوی تاپیک که کارهای سخت نمیدن!! مخصوصا به اون کوچولوهایی که ناگهان غیب میشوند!!:25r30wi:
انشالله زودی همه ی امور دستت میاد و یه سری قوانین هم وضع میکنی تا یه تکونی بخوره تاپیکها...
بلیط رو خوب اومدی!!!:25r30wi:

rawy

New member
راوي جون از نظر ارتباط برقرار کردن که خودتون استادين اما به نظرم بيشتر از برقراري ارتباط اين اقا پسر نيازمند درمان هستن.

شايد اشتباه کنم اما وقتي توصيفات رو خوندم به نظرم اومد ايشون بايد دچار اختلالات خلقي باشن و طبق کتاب کاپلان که نکته در مورد کودکان و نوجوانان در زمينه افسردگي ذکر شده "خلق تحريک پذير" هست.
و همچنين يکي از ملاک هاي مهم اختلال در کارد هست.

حالا گفته بااااشم اين فقط نظر شخصي و تصورات ذهني من بودااااااااا همين طور که خودتون بهتر از من مي دونين براي گذاشتن يه تشخيص نيازمند رد اختلالات ديگر و داشتن چند علايم مهم از اون اختلال،هستيم.

راستي اگه فعلا رنگي رنگي نمي نويسم و نمي تونم جدادجدا جواب بدم بخاطر محدوديت نت هست که اميدوارم در چند روز اينده حل بشه.

تا درودي ديگر به درود
ممنونم 123 عزیز از همفکریت, خیلی لطف کردی, حتما وقتی دیدمش به نکته ای که گفتی توجه می کنم :riz304:

rawy

New member
شمارو دیدم خیلی بهترم
ع...شمال بودی...خوش گذشت؟ آب و هواش چطور بود؟ گرم بود؟
نه نه...ابدا...اساسا رخت مدیری به تن ما زیادی گشاده....تازه یادت رفته من کوچولوی تاپیکم؟؟؟؟؟؟...به کوچولوی تاپیک که کارهای سخت نمیدن!! مخصوصا به اون کوچولوهایی که ناگهان غیب میشوند!!:25r30wi:
انشالله زودی همه ی امور دستت میاد و یه سری قوانین هم وضع میکنی تا یه تکونی بخوره تاپیکها...
بلیط رو خوب اومدی!!!:25r30wi:

فدای تو :thanks:
آره خوش گذشت, هوا خیلی خوب بود, همین چند ساعت پیش تو ابرا بودم گردنه گردنه گدوک سررررررررررد, منم سرمایی :sarma:
واقعا درست می گن که ایران کشور چهارفصله

eliii

New member
دوستای گلم فانوسی و راوی جون من دیگه برم خیلی وقته اینجا بودم . راوی هم که برگشته از فردا دوباره همه چی مرتب میشه و دوستان بیشتر میان . شبتون بخیر

fanoosi

New member
دوستای گلم فانوسی و راوی جون من دیگه برم خیلی وقته اینجا بودم . راوی هم که برگشته از فردا دوباره همه چی مرتب میشه و دوستان بیشتر میان . شبتون بخیر

به سلامت الی جونم
مواطب خودت باش دوست خوبم
شبت بخیر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا