زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taranom92

New member
سلام به روی ماهت ترنم جون
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟
درسا خوب پیش میره؟

خداروشکرعزیزم خوبم درسااونجوری که میخوام پیش نمیره چون خواب شب وروزم برعکس شده میخوام دیگه شب بخوابم روزبیدارشم حس کسل بودن دارم اماتلاشمومیکنم ازاین وضعیت رهاشم

taranom92

New member
سلام به روی ماهت ترنم جون
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟
درسا خوب پیش میره؟

خداروشکرعزیزم خوبم درسااونجوری که میخوام پیش نمیره چون خواب شب وروزم برعکس شده میخوام دیگه شب بخوابم روزبیدارشم حس کسل بودن دارم اماتلاشمومیکنم ازاین وضعیت رهاشم

yazdan

New member
کدوم جمله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جریان چیه؟:33:

بابا جان خواستم بگم هرچی میخواید از خدا بخواید(حالا بماند که من مطمینم خدا هیچ دخالتی در امور ما نمیکنه)اون قادر مطلقه.تمام پیامبران و امامان رو خدا /اورده و برده.اما اگه هر انسانی واجد یک لطفی از جانب خداوند باشه حتی بدون دعا هم اون لطفو دریافت میکنه ولی اگرم کسی حاجتی داره بهتره از خود پروردگار بخواد.من نگرانم.این تن بمیره ناراحت نشیدا!اما میدونید در فاصله ی زمانیه بین پیامبری حضرت ابراهیم و دوران مشرک شدن اعراب چه اتفاقاتی افتاد که مردمی که یکتاپرست شده بودن دوباره مشرک و برخی کافر شدن؟

خدا آخر عاقبتمونو بخیر کنه.من شنیدم برا بعضی از اماکن متبرکه ایمیل و تلفن و فاکس هم گذاشتن.
اینجاست که این سوال پیش میاد که:
به کجا چنین شتابان؟

کاش ی نگاهی به اطرافمون بندازیم ببینیم اینکارایی که بصورت روتین انجام میدیم واقعآ چقدر عمق داره؟!اصلآ عمق داره؟یعنی اگه پوسته رو کنار بزنیم زیرش چیزی هست؟
یادمه تو تلویزیون ی مجری گفت هرکی حج رفته باشه و کربلا نرفته باشه زیارتش بیفایدس
اسم اینو چی میذلرید؟
بازم فقط میگم خدا رحم کنه.دوس ندارم وقتی اون ناجی که تمام ادیان اسمش به نوعی اومده،ظهور کرد من بخاطر این روندی که پیش میره مث آدمایی که بطرف پیامبر سنگ پرت کردن بطرفش سنگ پرت کنم

yazdan

New member

فقط صبحها زود بیدارشو.من ی دوره ای پارسال ساعت 5 بیدار میشدم و ظهر مفصل میخوابیدم.نمیدونی چقدر جواب میده

rawy

New member
بچه ها شما هنوز بیدارید.............
داشتم میرفتم بخوابم ولی وسوسه شدم بیام.........باید منو تبعید کنن به کشوری که نت نداشته باشه........
جاتون خالی الان داشتم با داداشم انگلیسی حرف میزدیم البته با زبان ساده. انقد غلط غلوط حرف زدم داداشم از خنده تلف شد.
خودمم ضعف رفتم........البته الان افسرده شدم
باورم نمیشه کلمه های ساده رو یادم رفته بود.............

پرررررررررند فک کنم قبلا تو یه بهشتی جایی زندگی می کردی همین آرزو رو داشتی که اومدی تو ایران :smiliess (11):

rawy

New member

سلام آیناز جان
خوبی؟
نمیدونم چی پیش میاد....اگه بتونم حتما حتما میام عزیزم

من مطططططططمئئئئئئئئنم که میاااااااااااااااای
و خبر قبولیت رو هم می دی :4d564ad6:
عمرا طاقت نمیاری نبینی نتیجه ی بچه ها چی شده :a2d3:

rawy

New member
... کاش یه دانشگاه قبول شیم..
893120_JC_doubleup.gif

واییییییییییی بچه ها کاشششششششش همه یه دانشگاه قبول شیم . چه گروه روانشناسی بشیممم ما
450519_rally.gif

:sad::sad:

rawy

New member
حالا که میشه راحت تایپ کرد راوی مدیر شد و دیگه نمیشه باهاش کل کل کرد...پرتمون میکنه بیرون
باید برم بفروشم کیبورد رو...

:25r30wi:
راوی بیخود کرده
من اصلا با شما کل کل نکنم افسردگی می گیرم
دیدم سرعتتون رفته بالا پس بگووووووووووووو
منتظر چنین متون زیبا و طویل دیگری در آینده هستیم :rolleyessmileyanim:

rawy

New member
ترنم جان شما برو توی تاپیک مطالعه پارسال ما دست میاد اخلاق فانوسی چوریه.انقدر از ضعفاش میگفت که من میخواستم ی جوری از آزمون دادن منصرفش کنم که ضربه نخوره.بعد کاشف به عمل اومد ایشان نخبه تشریف دارن.علوم رو ترکوندن و فقط بخاطر روحیه ی رقابت جوشون میخوان بهداشت رو هم شرکت کنن

:25r30wi::25r30wi::25r30wi: دقیقااااااااااااااااااااااااا

rawy

New member
يه بار معلممون يکي رو گرفت مث الاغ زد از ک ل ا س انداخت بيرون

بعدش پشيمون شد گفت آخه بچه ها شما چرا منو اذيت ميکنيد که مجبور شم بزنمتون ؟؟؟

شما مثل بچه ي خودم ميمونيد، حالا بريد اون دوستتون رو که زدمش صدا کنيد بياد توو ...

آقا... پسره اومد تو، معلمه بهش گفت چرا آخه اذيت ميکني ؟؟؟

چرا کاري ميکني که مجبور شم بزنمت ؟

چرا آخه ؟ هااااااااا ؟ چرا آخه ؟؟؟

يهو دوباره شروع کرد پسره رو زدن

پسره سري دوم از سري اول بيشتر کتک خورد :|
..........................

منبع:fb

جلوی یه آدم معتاد رو به ترک اسم برانگیزنده ها رو نمیارن :p7977cujr38iyymsu8:

rawy

New member
فقط صبحها زود بیدارشو.من ی دوره ای پارسال ساعت 5 بیدار میشدم و ظهر مفصل میخوابیدم.نمیدونی چقدر جواب میده

من صبح زود بیدار می شم احساس می کنم از همه دنیا طلبکارم
احساس می کنم کفاره همه گناهامو دادم دیگه کم کاری نبوده کهههههههههه صبح زود از خواب بیدار شدم
اصن همه خوابن چرا من بیدارم؟؟؟
اصن تصور کن همه چطوری تو رختخواب گرم و نرم خوابیدن من بشینم درس بخونم؟
اصن می خوام قبول نشم صد سال سیاه :rolleyessmileyanim:

fanoosi

New member
حتما بیا. بدون تو صفا نداره
فانوسی رتبت تو تخمین رتبه چنده؟

خودمم دل تو دلم نیس
دوست دارم بیام و تو شادی قبولیتون سهیم باشم
رتبه ام هم 24 بود ...آخرین بار این بود (الان سرعت نتم پایینه صفحه اش باز نمیشه...)

fanoosi

New member
سلام جناب یزدان
خوب هستید؟
من هنوز 4 صفحه از تاپیک عقبم بچه ها!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا