زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taranom92

New member
الی عزیزم خوشحالم آرومترشدی امیدوارم جواب زحماتت روببینی هرچندتاحالازحمتت هدرنرفته وکلی به علمت اضافه‏ شده توی این یکسال دقت کن پارسال چقداز روانشناسی میدونستی وامسال چقداطلاعات داری این واقعیت ماجراس ازنظرمن بعدقبول شدن توی کنکورهمه ی مامیخوایم ارشدقبول شیم که علممون زیادترشه پس نگران نباش وای اگه قبول نشم چی میشه ببین توبازم برنده ای این همه مطلب رویادگرفتی عزیزم امیدوارم امسال قبول شی واطلاعاتت به روزترشن وبیای به ماهم یادبدی مرررسی که بیادمی نکته ی بجایی بودقول میدم خوب بخونم

mosaffa7

New member
سلاااااااام اقای مصفا.....خوبید؟؟؟؟؟؟؟
مرسی.......
کم پیدایید........
امیدوارم هم علوم هم بهداشت دانشگاه خوب شید..........
راستی یه چیزی یادم اومد در مورد خوابگاه. انشاا... که خوابگاه متاهلی میگیرید ولی اگه فهمیدید به کل منتفیه و نمیدن تو فرم خوابگاه بزنید مجرد.
چون به متاهلین خوابگاه خیلی خیلی سخت میدن مخصوصا که شما اقا هستید.............

سلام پرند عزیز
کم سعادتیم
ممنون از راهنماییتون

yazdan

New member
عززززیزم مزاحمت نمیشم به کارات برس ، بابا یکم از کاراتو به من بده من انجام میدم . خسته شدی

و ازونجاکه کارای خودشم میده به مادرش کارای توام به همون سرنوشت دچار میشه.
الی اینجور آدمیه(بقول خودش)

بارلی

New member
حتما رتبه های تک خیالشون از بابت ارشد راحته ، استرس مال منه که میدونم قبول شدنم لب مرزه فقط با یه تست امسال قبولم و با یه تست ۱سال عقب میوفتم .
قبلا گفتم ولی بازم میگم ، بی خبری خوش خبری .
برادر من که از کنکور اومد بیرون خودش رتبشو حدس میزد نتایج امد فقط ۲ رتبه بدتر از چیزی شد که تصور میکرد خیلی وقته هم میدونه ارشد کجا قبول شده کی کلاسا شروع میشه کلاسا کجا هست همکلاسیاش کیا هستن . البته به نظر من یکم زندگیش یکنواخته بابا یه هیجانی یه چیزی . ببین منو . سرتاسر زندگیم پر از هیجان بوده در واقع از زمانی که رفتم اول تا الان
اخه منه بیچاره با این نتیجه کلی برنامه هام عوض میشه...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
همین الانم کل کارهامو دارم با هم پیش می برم ... دیگه قبول نشدن تو بهداشت و کجای دلم بزارم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t یه لیوان اب قند لطفا...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بارلی

New member
بارلی جان اگه ی کوچولیی این متنو بخونه فکر میکنه امام رضا خودش حاجت مردمو میده که این میشه شرک و بمرور این عقیده جامیفته و حداقل تو ناهشیار این باقی میمونه.متاسفاه این نحوه ی بیان اینروزا رایج شده.

دوست من از کنار ضریح بمن ز زده میگه گوشیو میذارم رو ضریح حاجتتو بگو(من ادامه ندم فکر کنم بهتر باشه)
یزدان جان شما چرااااااااااااا... فرزند اولش که گفتیم شوخیه ...:dadad4:

eliii

New member
الی عزیزم خوشحالم آرومترشدی امیدوارم جواب زحماتت روببینی هرچندتاحالازحمتت هدرنرفته وکلی به علمت اضافه‏ شده توی این یکسال دقت کن پارسال چقداز روانشناسی میدونستی وامسال چقداطلاعات داری این واقعیت ماجراس ازنظرمن بعدقبول شدن توی کنکورهمه ی مامیخوایم ارشدقبول شیم که علممون زیادترشه پس نگران نباش وای اگه قبول نشم چی میشه ببین توبازم برنده ای این همه مطلب رویادگرفتی عزیزم امیدوارم امسال قبول شی واطلاعاتت به روزترشن وبیای به ماهم یادبدی مرررسی که بیادمی نکته ی بجایی بودقول میدم خوب بخونم

دقیقاااااا همینه درسته حق با تو ، این درست ترین و منطقی ترین حرفه . انشاا... که هرچی به صلاح همون بشه

eliii

New member
اخه منه بیچاره با این نتیجه کلی برنامه هام عوض میشه...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
همین الانم کل کارهامو دارم با هم پیش می برم ... دیگه قبول نشدن تو بهداشت و کجای دلم بزارم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t یه لیوان اب قند لطفا...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

عزیزدلم ، انشاا... که غش کنی و اب قند لازم بشی ولییییییییی از شادی قبولی
نگید خدا نکنه ارشد قبول شدن غش و ضعف و گریه و جیغ همه اینا رو داره دیگه

بارلی

New member
عزیزدلم ، انشاا... که غش کنی و اب قند لازم بشی ولییییییییی از شادی قبولی
نگید خدا نکنه ارشد قبول شدن غش و ضعف و گریه و جیغ همه اینا رو داره دیگه
مرسی الی جووووووووووووونم .:4d564ad6: درسته امیدوارم اشک شادی باشه :a2d3:

parand

Well-known member
بچه ها شما هنوز بیدارید.............
داشتم میرفتم بخوابم ولی وسوسه شدم بیام.........باید منو تبعید کنن به کشوری که نت نداشته باشه........
جاتون خالی الان داشتم با داداشم انگلیسی حرف میزدیم البته با زبان ساده. انقد غلط غلوط حرف زدم داداشم از خنده تلف شد.
خودمم ضعف رفتم........البته الان افسرده شدم
باورم نمیشه کلمه های ساده رو یادم رفته بود.............

بارلی

New member
الی عزیزم . جناب یزدان . ترنم جونم . مصفای عزیز و بقیه دوستان که اگه ان بودن ومن ندیدمشون شب همگی خوششششششششش:ad54ad:

eliii

New member
بچه ها شما هنوز بیدارید.............
داشتم میرفتم بخوابم ولی وسوسه شدم بیام.........باید منو تبعید کنن به کشوری که نت نداشته باشه........
جاتون خالی الان داشتم با داداشم انگلیسی حرف میزدیم البته با زبان ساده. انقد غلط غلوط حرف زدم داداشم از خنده تلف شد.
خودمم ضعف رفتم........البته الان افسرده شدم
باورم نمیشه کلمه های ساده رو یادم رفته بود.............

سلاااااام پرند جونم بعد از مدت ها . خوبی؟؟؟؟؟ واااای چه کار خوبی . اتفاقا اینجوری حتما یادت میمونه عزیزم . ولی وقتی خودمو داداشمو تو این شرایط تصور میکنم فکر میکنم سرنوشت داداش منم مثل برادر شما میشه . فکر کردنم بهش خنده دارررررر . میخوای بخوابی مزاحمت نمیشم

eliii

New member
الی عزیزم . جناب یزدان . ترنم جونم . مصفای عزیز و بقیه دوستان که اگه ان بودن ومن ندیدمشون شب همگی خوششششششششش:ad54ad:

شبت بخیر بارلی عزیزم امیدوارم خواب خوب ببینی و صبح که بیدار میشی یه لبخند رو لبت باشه و روز خیلییییی خوبی داشته باشی

parand

Well-known member
سلاااااام پرند جونم بعد از مدت ها . خوبی؟؟؟؟؟ واااای چه کار خوبی . اتفاقا اینجوری حتما یادت میمونه عزیزم . ولی وقتی خودمو داداشمو تو این شرایط تصور میکنم فکر میکنم سرنوشت داداش منم مثل برادر شما میشه . فکر کردنم بهش خنده دارررررر . میخوای بخوابی مزاحمت نمیشم

سلااااام الی خوشگلم....مرسی عزیزم. شما خوبی؟ چ مزاحمتی....
اره خیلی خوبه مخصوصا واسه گرامر...
حتما امتحان کن هم خوش میگذره هم یه چیزی یاد میگیری....................

eliii

New member
خوب دوستای گلم منم برم که تعداد پستایی که گذاشتم خیلی شد ، شب همگی بخیر امیدوارم فردا بهتون یه خبر خوب یا یه اتفاق خوب براتون بیوفته . شاد باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا