زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
مرسی عزیزم. شکر خدا خوبم................
ایناز جون شیوه ی خوندن منو میدونی چقد کند به خاطر همین ساعت نمیگیرم..............
اگه قبول شم سورپرایز میشم................ممکنه اط خوشحالی سکته کنم.......................

اره خوبه . میدون اگر ساعت بگیری استرست بیشتر میشه. پس نکن اینکارو...
اخییییییی خدا نکنه . ایشالله همه چی اونجور که میخوای میشه.

fanoosi

New member
من منظورم حاجتتون نبود منظورم مخاطبتون بود
نگفتم بحث گره خورد؟؟؟:14:

متوجه منظورتون شدم
ولی توسل کردن منافاتی با یگانگی خدا نداره
من هر وقت از ائمه اطهار (ع) چیزی خواستم اینطوری بوده که برام دعا کنند که اگه خیره فلان اتفاق بیوفته...
پیامبر (ص) فرمودند:" راه یافتن شرک به دل انسان از راه رفتن مورچه سیاهی بر روی یک سنگ سیاه در دل یک شب تاریک پنهان تر است." و اینکه عده ای از روی نادانی ائمه اطهار (ع) را مستقل از خدا می دونند خب واقعا شرکه ولی اگه موقع توسل کردن آن ها رو واسطه قرار بدیم نه تنها شرک نیست بلکه یکی از شروط حقیقی وحدانیت خداست.
چون به گفته ی امام رضا علیه السلام، ائمه جزو شروط یگانگی خداوند (لا اله الا الله) هستند که در حدیث سلسله الذهب اومده...
(حدیث سلسله الذهب: حضرت رضا(ع) در بین راه به نیشابور رسیدند. نیشابور فوق‌العاده پرجمعیت و شیعه‌نشین بوده است. همه ی مردم به استقبال حضرت رضا(ع) آمدند و می‌خواستند که آن بزرگوار خود را در میان مردم آشکار کند و برای آنان روایت بگوید. عقل و درایت حکم می‌کند که حجت خداوند متعال در آن وضع حساس باید بهترین سوغات را به آنها عنایت کند.
حضرت رضا صبر نمود تا شوق مردم به نهایت رسید، پس از آن سر از هودج بیرون آورد و چنین فرمود:حَدَّثَنِی اَبِی مُوسَی الْکَاظِمُ عَنْ اَبیهِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ عَنْ اَبیهِ مُحَمَّدٍ الْبَاقِرعَنْ اَبِیهِ زَیْنِ الْعَابِدینَ عَنْ اَبْیهِ الْحُسَیِنِ عَنْ اَبیهِ عَلِیِّ‌ بْنِ اَبِی طاَلِبٍ قَالَ حَدَّثَنِیِ رَسُول ُاللّهِ صَلیّ اللّهَ عَلَیْهِ وَآلِهِ قَالَ حَدَّثَنِی جَبْرئیِل قَالَ سَمِعْتُ عَنِ اللّهِ تَعَالیَ قَالَ کَلِمَةُ إلاَ اِله اِلاَّ اللّهُ حِصْنِیِ فَمَنْ قَالَ لااِلهَ اِلاَّ اللّهُ‌ دَخَلَ فِی حِصْنِی وَمَنْ دَخَلَ فِی حِصْنِی اَمِنَ مِنْ عَذَابِی!
پدرم و او از پدرش تا به رسول اکرم و او از جبرئیل و او از خداوند متعال نقل کرده که خداوند فرموده است: کلمه لااله الا الله، قلعه ی محکم من است و هر که در آن داخل شود، از عذاب من در امان است.
سپس حضرت سر را در هودج بردند و چند قدمی رفتند. دوباره سر را از هودج بیرون آوردند و فرمودند: بِشَرْطِهَا وَشُروُطِهَا وَاَنَا مِنْ شُرُوطِهَا.
گفتن لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ که موجب سعادت است شرایط اساسی دارد، و یکی از شرایط اساسی آن من هستم)
منم به همین منظور و نیت مخاطبم رو اونطور در نظر گرفتم...

ainazhz

New member

خودمم دل تو دلم نیس
دوست دارم بیام و تو شادی قبولیتون سهیم باشم
رتبه ام هم 24 بود ...آخرین بار این بود (الان سرعت نتم پایینه صفحه اش باز نمیشه...)

ایول ایول.. تو دیگه نگاه نکن به جواب فانوسی. یراست برو بهزیستی ثبت نام کن. افرین

fanoosi

New member
ایول ایول.. تو دیگه نگاه نکن به جواب فانوسی. یراست برو بهزیستی ثبت نام کن. افرین

سلام آینازجونم
خوبی عزیزم؟
واقعااااااااااااا؟!!!!!
من که بعید میدونم بشه...مهم هم نیست دیگه....نشد سال بعد!:motat:
فقط میتونم بگم خدا از زبونت بشنوه:4d564ad6:

fanoosi

New member
ترنم جان شما برو توی تاپیک مطالعه پارسال ما دست میاد اخلاق فانوسی چوریه.انقدر از ضعفاش میگفت که من میخواستم ی جوری از آزمون دادن منصرفش کنم که ضربه نخوره.بعد کاشف به عمل اومد ایشان نخبه تشریف دارن.علوم رو ترکوندن و فقط بخاطر روحیه ی رقابت جوشون میخوان بهداشت رو هم شرکت کنن

نخبه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:5: :25r30wi::25r30wi:
شما لطف دارید جناب یزدان...هم منو خندوندید هم شرمنده کردید:riz304:

(حالا جدی جدی فکر میکنید من روحیه ی رقابت جو دارم؟؟؟؟؟)

fanoosi

New member
سلام جناب یزدان خبرخوبی دادین
فاااااانوسی نخبه بگو رتبه ی علومت چندشدعزیزم‏(البته اگه مایل هستی بگو‏)‏

سلام عزیزم
خوبی؟
والا همچین خوب هم نشده...مثل همیشه من لب مرز تشریف دارم!!!
106 شدم...

fanoosi

New member
:25r30wi:
يه بار معلممون يکي رو گرفت مث الاغ زد از ک ل ا س انداخت بيرون

بعدش پشيمون شد گفت آخه بچه ها شما چرا منو اذيت ميکنيد که مجبور شم بزنمتون ؟؟؟

شما مثل بچه ي خودم ميمونيد، حالا بريد اون دوستتون رو که زدمش صدا کنيد بياد توو ...

آقا... پسره اومد تو، معلمه بهش گفت چرا آخه اذيت ميکني ؟؟؟

چرا کاري ميکني که مجبور شم بزنمت ؟

چرا آخه ؟ هااااااااا ؟ چرا آخه ؟؟؟

يهو دوباره شروع کرد پسره رو زدن

پسره سري دوم از سري اول بيشتر کتک خورد :|
..........................

منبع:fb

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

yazdan

New member
از نوع سالمش آره.خوراکت رقابت سالمه.اگه دونده میشدی هی مراقب بودی که بغل دستیات زمین نخورن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

fanoosi

New member
من مطططططططمئئئئئئئئنم که میاااااااااااااااای
و خبر قبولیت رو هم می دی :4d564ad6:
عمرا طاقت نمیاری نبینی نتیجه ی بچه ها چی شده :a2d3:

در مورد جمله ی اول و دومت میتونم بگم انشالله!!!!
و در مورد جمله ی سومت: از کجا فهمیدی من خیلی کنجکاوم؟!!!و اگه نیام، ممکنه از فوضولی منفجر بشم؟!!!:25r30wi:

fanoosi

New member
سلااااااااااام عزیزم, ممنون, شما چطوری؟ :ad54ad:

خداروشکر...خیلی خوبم
از صبح کلی تلاش کردم تا تونستم بیام علوم پزشکی....انگار ترکیده بود سایت...شایدم فقط من مشکل داشتم!!
الانم از بس سرعتم پایینه تا پست های قبلی رو بخونم دیر شد و رفتی....راوی...کاش بودی باهات حرف میزدم...

fanoosi

New member
از نوع سالمش آره.خوراکت رقابت سالمه.اگه دونده میشدی هی مراقب بودی که بغل دستیات زمین نخورن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دقیقا عاشق رقابت سالمم...شاید اولین چیزی که منو تو تاپیک مطالعه گروهی جذب کرد همین عنصر بود
تو خیلی از جمع های دوستانه دنبالش بودم...گاهی یافت نمیشد!!ولی تو تاپیک مطالعه گروهی همه یار و همراه همدیگه بودیم و همین واقعا ارزشمند بود
(برای همه ی دوستای گلم::riz304:)

fanoosi

New member
میگماااااااااا
من بلد نیستم نمره کل بگیرم...ممکنه روشش رو یاد بدین؟؟؟؟؟؟؟
ممنووووووووووووووون

parand

Well-known member
یه سوال.........
دانشجوهای ارشد وزارت بهداشت پایان نامه دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دارن به چه شکله؟؟؟؟؟؟؟

ainazhz

New member
سلام آینازجونم
خوبی عزیزم؟
واقعااااااااااااا؟!!!!!
من که بعید میدونم بشه...مهم هم نیست دیگه....نشد سال بعد!:motat:
فقط میتونم بگم خدا از زبونت بشنوه:4d564ad6:
واقعا نداره فانوسی جون . رتبت عالیه... قبولی.. رفتی مشهد دعا واسه ما فراموش نشه دوستم.

rawy

New member

در مورد جمله ی اول و دومت میتونم بگم انشالله!!!!
و در مورد جمله ی سومت: از کجا فهمیدی من خیلی کنجکاوم؟!!!و اگه نیام، ممکنه از فوضولی منفجر بشم؟!!!:25r30wi:

این فضولی نیست , این دوستیه که می خواد ببینه تلاش دوستاش به کجا رسیده, مگه کم چیزیه یه سال عمر پاش گذاشته شده

rawy

New member
خداروشکر...خیلی خوبم
از صبح کلی تلاش کردم تا تونستم بیام علوم پزشکی....انگار ترکیده بود سایت...شایدم فقط من مشکل داشتم!!
الانم از بس سرعتم پایینه تا پست های قبلی رو بخونم دیر شد و رفتی....راوی...کاش بودی باهات حرف میزدم...

خدا رو صد هزار بار شکرررررر, یعنی نعمتیه که فانوسی خیلی خوب باشه
ببخشید نمی دونم چرا بد عادت شدم عصرها همینطوری که پای سیستمم چشمام دیگه باز نمی شه کاملا مجبور می شم که برم بخوابم, ببخشید مثل شلمان یه دفه زنگ خواب می خوره, از خوابم که بیدار می شم با سردرد :sadsmiley: (حالا یه بارم که تو خوبی, من می گم)

rawy

New member
سینما روانکاوی - برنامه 26

عنوان فیلم : دوازده مرد خشمگین / Twelve Angry Men
تحلیلگران : دکتر همایون ذوالفقاری نیا / کهربی / شاه رضا
تاریخ : جمعه 25 مرداد / هزینه : 15.000 تومان / ساعت : 16 الی 20
تهران، خیابان شریعتی، خیابان سمیه، بین بهار و مفتح، نبش خوانساری، پلاک 6، طبقه 5، واحد 15 / تلفن : 88322630

نحوه ثبت نام : دوستان لطف کرده حداقل 15 دقیقه قبل از شروع برنامه در "روان آنلاین" حاضر باشند، و ثبت نام خود را انجام دهند، به علت طولانی بودن فیلم سعی میشود برنامه سریعا شروع شود.

نحوه اجرا :
1- پخش فیلم
2- 10 دقیقه پذیرایی
3- نقد روانکاوی فیلم و مفاهیم آن

- - - Updated - - -

سینما روانکاوی - برنامه 27

عنوان فیلم : عشق AMOUR
تحلیلگران : محمد کهربی / عاطفه عبدی
تاریخ : سه شنبه 29 مرداد / هزینه : 10.000 تومان / ساعت : 17 الی 20
تلفن : 22253280
مکان: تهران، خیابان شریعتی، ابتدای خیابان دستگردی (ظفر)، روبروی آزمایشگاه فارابی، پلاک ۶، طبقه ۴

نحوه ثبت نام : دوستان لطف کرده حداقل 15 دقیقه قبل از شروع برنامه در "روان آنلاین" حاضر باشند، و ثبت نام خود را انجام دهند، به علت طولانی بودن فیلم سعی میشود برنامه سریعا شروع شود.

نحوه اجرا :
1- پخش فیلم
2- 10 دقیقه پذیرایی
3- نقد روانکاوی فیلم و مفاهیم آن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا