yazdan
New member
سلام جناب یزدان
خوب هستید؟
من هنوز 4 صفحه از تاپیک عقبم بچه ها!!!
سلام
ممنون.شما خوبید؟؟امیدوارم زود برسید به صفحه آخر
سلام جناب یزدان
خوب هستید؟
من هنوز 4 صفحه از تاپیک عقبم بچه ها!!!
مرسی عزیزم. شکر خدا خوبم................
ایناز جون شیوه ی خوندن منو میدونی چقد کند به خاطر همین ساعت نمیگیرم..............
اگه قبول شم سورپرایز میشم................ممکنه اط خوشحالی سکته کنم.......................
من منظورم حاجتتون نبود منظورم مخاطبتون بود
نگفتم بحث گره خورد؟؟؟:14:
خودمم دل تو دلم نیس
دوست دارم بیام و تو شادی قبولیتون سهیم باشم
رتبه ام هم 24 بود ...آخرین بار این بود (الان سرعت نتم پایینه صفحه اش باز نمیشه...)
ببخشید اشتباه شد
منظورم پیام پرند بود که برا ما آرزوی موفقیت کرده بود طوریکه انگار خودش هیچ شانسی نداره
ایول ایول.. تو دیگه نگاه نکن به جواب فانوسی. یراست برو بهزیستی ثبت نام کن. افرین
ترنم جان شما برو توی تاپیک مطالعه پارسال ما دست میاد اخلاق فانوسی چوریه.انقدر از ضعفاش میگفت که من میخواستم ی جوری از آزمون دادن منصرفش کنم که ضربه نخوره.بعد کاشف به عمل اومد ایشان نخبه تشریف دارن.علوم رو ترکوندن و فقط بخاطر روحیه ی رقابت جوشون میخوان بهداشت رو هم شرکت کنن
سلام جناب یزدان خبرخوبی دادین
فاااااانوسی نخبه بگو رتبه ی علومت چندشدعزیزم(البته اگه مایل هستی بگو)
يه بار معلممون يکي رو گرفت مث الاغ زد از ک ل ا س انداخت بيرون
بعدش پشيمون شد گفت آخه بچه ها شما چرا منو اذيت ميکنيد که مجبور شم بزنمتون ؟؟؟
شما مثل بچه ي خودم ميمونيد، حالا بريد اون دوستتون رو که زدمش صدا کنيد بياد توو ...
آقا... پسره اومد تو، معلمه بهش گفت چرا آخه اذيت ميکني ؟؟؟
چرا کاري ميکني که مجبور شم بزنمت ؟
چرا آخه ؟ هااااااااا ؟ چرا آخه ؟؟؟
يهو دوباره شروع کرد پسره رو زدن
پسره سري دوم از سري اول بيشتر کتک خورد :|
..........................
منبع:fb
من مطططططططمئئئئئئئئنم که میاااااااااااااااای
و خبر قبولیت رو هم می دی :4d564ad6:
عمرا طاقت نمیاری نبینی نتیجه ی بچه ها چی شده :a2d3:
سلااااااااااام عزیزم, ممنون, شما چطوری؟ :ad54ad:
از نوع سالمش آره.خوراکت رقابت سالمه.اگه دونده میشدی هی مراقب بودی که بغل دستیات زمین نخورن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
واقعا نداره فانوسی جون . رتبت عالیه... قبولی.. رفتی مشهد دعا واسه ما فراموش نشه دوستم.سلام آینازجونم
خوبی عزیزم؟
واقعااااااااااااا؟!!!!!
من که بعید میدونم بشه...مهم هم نیست دیگه....نشد سال بعد!:motat:
فقط میتونم بگم خدا از زبونت بشنوه:4d564ad6:
در مورد جمله ی اول و دومت میتونم بگم انشالله!!!!
و در مورد جمله ی سومت: از کجا فهمیدی من خیلی کنجکاوم؟!!!و اگه نیام، ممکنه از فوضولی منفجر بشم؟!!!:25r30wi:
خداروشکر...خیلی خوبم
از صبح کلی تلاش کردم تا تونستم بیام علوم پزشکی....انگار ترکیده بود سایت...شایدم فقط من مشکل داشتم!!
الانم از بس سرعتم پایینه تا پست های قبلی رو بخونم دیر شد و رفتی....راوی...کاش بودی باهات حرف میزدم...