b[SIZE=6 گفت:[/SIZE]ahram-68;302968]توجه ...................توجه
19روز مانده به اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی
زهره ترک نمودید ما را!!!!!!!!!
دوست عزیز . جناب بهرام .نکن بابا جان با اعصاب ما بازی نکن به اندازه کافی از این وزارت بهداشت و بدقولی هاش می کشیم ...:sdasdasd:توجه ...................توجه
19روز مانده به اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی
چون راوی نیس ساکته آیلین جونم...
راستی...من هم عید رو خدمت شما تبریک عرض میکنم عزیزم:riz304:
دوست عزیز . جناب بهرام .نکن بابا جان با اعصاب ما بازی نکن به اندازه کافی از این وزارت بهداشت و بدقولی هاش می کشیم ...:sdasdasd:
فرزند مگه تا حالا روانشناس بی اعصاب ندیدی:13:شما که روانشناسی ، از شما بعیده
چشم نمیگم دیگ
راستی این قضیه 2 یا 3 برابر شدن رتبه واسه همه رشته یه جوره؟
فرزند مگه تا حالا روانشناس بی اعصاب ندیدی:13:
افرین پسر خوب ... من هم این مورد و توی تاپیک سال قبل دیدم ... بهر حال امیدوارم زحمت بچه ها با ندونم کاری های بیشتر بهداشت ضایع نشه:65d6a5d6s:
شما که روانشناسی ، از شما بعیده
چشم نمیگم دیگ
راستی این قضیه 2 یا 3 برابر شدن رتبه واسه همه رشته یه جوره؟
من هر جا دلم بخواد میرم نظر میذارم
شما هم برو رو خودت بیشتر کارکن اقای سایکولوژیت
سلام فانوسی عزیزم خوبی؟
سلام
جریان چیه؟!!!!!!!
"راستی این قضیه 2 یا 3 برابر شدن رتبه واسه همه رشته یه جوره؟"
بله عزیزم منظورشون من هستم :5:
آقای سایکولوژیت؟!!!!!!!!!!!!:5:
منظورت بارلیه؟؟؟؟؟؟:smilies:
منو میگی عزیزم؟
سلام فانوسی عزیزم خوبی؟
توی تاپیک تخمین رشته دیدم بچه ها گفته بودن که رتبه اصلی با رتبه تخمین متفاوته. صفحه 16 تاپیک و ببین ... امیدوارم اینطوری نشه :sad:
من هر جا دلم بخواد میرم نظر میذارم
شما هم برو رو خودت بیشتر کارکن اقای سایکولوژیت
سلام جناب یزدان . حالتون چطوره ؟
زمان زیادی از اخرین باری که با هم صحبت کردیم می گذره . به سلامتی شیرینی ارشد و تاهل و یه جا باید بگیریم دیگه...:thanks:
مرسی یزدان عزیز از توضیحتون . دقیقا همینطوره . شاید نگارش من برای اقای بهرام خوشایند نبوده...:smiliess (12):بهرام جان لحن بارلی عزیز شوخی بود من باخنده پستشو خوندم.درضمن سیستم این امکان رو داده که جلوی اینکار شما گرفته بشه !!!!!!بنابراین بهتر نیست کلاممون درنهایت ادب و احترام باشه؟
یکی از مشکلات ارتباطات مکاتبه ای این هست که چون حالت چهره نویسنده مشخص نیست مخاطب ممکنه دچار سوءتفاهم بشه.
سلام فانوسی عزیزم خوبی؟
توی تاپیک تخمین رشته دیدم بچه ها گفته بودن که رتبه اصلی با رتبه تخمین متفاوته. صفحه 16 تاپیک و ببین ... امیدوارم اینطوری نشه :sad: