زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
سلام
احوال شما؟من خوبم یا بهتر بگم بدک نیستم.
کم سعادتی از بندس که فرصت نمیکنم انطورکه دوست دارم در جمع صمیمانه اینجا حضور داشته باشم.
بارلی جان نتیجه آزمون درواقع پیش نیازی بود برای کار پیدا کردن که اونم به نوبه ی خودش پیش نیار تاهل هست.بنابراین بمحض اینکه قبولشم چند پاکت نان برنجی کرمانشاهی آپلود میکنم که شمام دانلود کنید.خوبه؟
مرسی یزدان عزیز من هم خوبم ... اخه پس چه پروسه ای رو برای رسیدن به یار طی کردید:riz304: ...بله من نان کرمانشاهی و کاک رو خیلی دوست دارم بی زحمت ترد و تازه اش را اپلود کنید:riz481:

fanoosi

New member
من شنیدم کسانی بودن که عینآ همون رتبه رو آوردن
اونیم که تو سایت نوشته جهت رفع مسولیت و امید ندادن بیخودیه،درضمن این مسلمه که هرچقدر رتبه بالاتر باشه احتمال اینکه کسانی با رتبه های بهتر نیومده باشن بیشتره(مثلآ بین نفر 15 تا نفر اول در بدترین حالت3 یا 4نفر موندن که تو سیستم شرکت نکردن،و بین نفر پنجاهم تا نفر اول ممکنه بالای 10نفر باشن که هنوز شرکت نکرده باشن)[/size]

سلام جناب یزدان
خوبید؟
عیدتون مبارک
فقط میتونم بگم که...امیدوارم خدا به هممون رحم کنه!

fanoosi

New member
بله عزیزم منظورشون من هستم :5:

لابد شوخی کردند.....مطمئنم منظور خاصی نداشتند
اولا که شما خانم محترمی هستید و رو چشم هممون جا دارید...
دوما که تو این تاپیک با خانم ها کاملا محترمانه صحبت میشه (تاپیک های دیگه رو نمیدونم!!)
پس حتما مزاح بوده
بی خیال!

yazdan

New member
سلام فانوسی عزیزم خوبی؟
توی تاپیک تخمین رشته دیدم بچه ها گفته بودن که رتبه اصلی با رتبه تخمین متفاوته. صفحه 16 تاپیک و ببین ... امیدوارم اینطوری نشه :sad:

احیا نآ منظورت همون پستیه که ادمین نوشته؟اون مربوط به ی سایت دیگس.و ادمین اون نظراتو برای نمونه از کیفیت پایین اون سایت ارایه داده

بارلی

New member
ممنون عزیزم....خداروشکر
تاپیک تخمین رتبه کجاس؟!:sadsmiley: میشه لینکشو بدی؟؟؟؟؟
آخه من مثل بچه های سر به راه آسته میرم و میام...یعنی فقط همین تایپک و تاپیک فیلم رو میام!!!مگه اینکه تاپیک خاصی رو بچه ها لینک بدن...
شرمنده ها...
عزیزم لطفا خودت و استرس نکن http://olumpezeshki.ir/thread7271-16.html

yazdan

New member
http://olumpezeshki.ir/thread7271-16.html
ممنون عزیزم....خداروشکر
تاپیک تخمین رتبه کجاس؟!:sadsmiley: میشه لینکشو بدی؟؟؟؟؟
آخه من مثل بچه های سر به راه آسته میرم و میام...یعنی فقط همین تایپک و تاپیک فیلم رو میام!!!مگه اینکه تاپیک خاصی رو بچه ها لینک بدن...
شرمنده ها...

fanoosi

New member
سلام
احوال شما؟من خوبم یا بهتر بگم بدک نیستم.
کم سعادتی از بندس که فرصت نمیکنم انطورکه دوست دارم در جمع صمیمانه اینجا حضور داشته باشم.
بارلی جان نتیجه آزمون درواقع پیش نیازی بود برای کار پیدا کردن که اونم به نوبه ی خودش پیش نیار تاهل هست.بنابراین بمحض اینکه قبولشم چند پاکت نان برنجی کرمانشاهی آپلود میکنم که شمام دانلود کنید.خوبه؟

من عاشق نون برنجی ام....اونم از نوع کرمانشاهیش
به آپلود راضی نمیشم جناب یزدان:rolleyessmileyanim:
پُست می فرمایید!!!:whistle:

بارلی

New member
احیا نآ منظورت همون پستیه که ادمین نوشته؟اون مربوط به ی سایت دیگس.و ادمین اون نظراتو برای نمونه از کیفیت پایین اون سایت ارایه داده
اگه اینطوره که جای نگرانی نیست ... اما بازم جای جواب سوالم خالی می مونه واقعا تفاوت رتبه تخمین با اصلی چقدره ؟

بارلی

New member
لابد شوخی کردند.....مطمئنم منظور خاصی نداشتند
اولا که شما خانم محترمی هستید و رو چشم هممون جا دارید...
دوما که تو این تاپیک با خانم ها کاملا محترمانه صحبت میشه (تاپیک های دیگه رو نمیدونم!!)
پس حتما مزاح بوده
بی خیال!
مرسی مهربونم ... خجالت کشیدما...:riz304:
دومی احیانا تهدید نبود:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
شوخی کردم :riz481:

fanoosi

New member
اگه اینطوره که جای نگرانی نیست ... اما بازم جای جواب سوالم خالی می مونه واقعا تفاوت رتبه تخمین با اصلی چقدره ؟

بارلی جونم معلوم نمیشه....آخه خیلی ها ممکنه شرکت نکرده باشند
بیا این فکر و خیال ها رو از ذهنمون بندازیم بیرون...چیزی تا اعلام نتایج نمونده
مطمئن باش هر چی خیرمون باشه پیش میاد
بیا به خدایی که "شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد" اعتماد کنیم و نگران نباشیم...
از این به بعد هم نبینم کسی اینجا راجع به رتبه و 6 شهریور و .... صحبت کنه ها!!!!خب بقیه استرس میگیرن خووووو!!!مدیر ارشد موقتا نیست...معاونش که هست!!!(اهم...اهم..!!):p7977cujr38iyymsu8:....بگووو خب!!!!
:)25r30wi: با اجازه ی خودم معاون شدم...مگه چیه؟)

بارلی

New member
بارلی جونم معلوم نمیشه....آخه خیلی ها ممکنه شرکت نکرده باشند
بیا این فکر و خیال ها رو از ذهنمون بندازیم بیرون...چیزی تا اعلام نتایج نمونده
مطمئن باش هر چی خیرمون باشه پیش میاد
بیا به خدایی که "شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد" اعتماد کنیم و نگران نباشیم...
از این به بعد هم نبینم کسی اینجا راجع به رتبه و 6 شهریور و .... صحبت کنه ها!!!!خب بقیه استرس میگیرن خووووو!!!مدیر ارشد موقتا نیست...معاونش که هست!!!(اهم...اهم..!!):p7977cujr38iyymsu8:....بگووو خب!!!!
:)25r30wi: با اجازه ی خودم معاون شدم...مگه چیه؟)
می دونم عزیزم . این روزا واقعا سخت میگذره و همچین پست هایی هم واقعا ادم وبه استرس می اندازه ... برای ما که با 2شماره بالا یا پایینترممکنه شانسمون واز دست بدیم هر خبر تازه ای نفسگیره...
عزییییییییزم که سمت معاونی رو از ان خودت کردی. یواشکی تبریک من و داشته باش...:smilies-azardl (113

yazdan

New member
من عاشق نون برنجی ام....اونم از نوع کرمانشاهیش
به آپلود راضی نمیشم جناب یزدان:rolleyessmileyanim:
پُست می فرمایید!!!:whistle:

چشم.خدایی اگه آدم به یکی از بزرگترین اهدافش برسه ی شیرینی پزه رابندازه همرو شیرینی بده بازم کمه.بوقتش میگم آدرسو بفرستید پست کنم

yazdan

New member

هیچ الگوی خاصی وجود ندارهخ.ممکنه ی سالی همه حساس باشن و بخوان زود بیان تو سیستم و ی سالی همه بیخهیال
من دونفرو میشناسم از بچه های خودمون که حدودآ رتبشون15 میشه و توسیستم نیومدن.درکل بین 0 تا 50 بعید میدونم بیشتر لز 10 نفر باشن.امسال گروه ما برخلاف سال گذشته خیلی تو سایت فال بودن و بیشتر نفرات اصلی با سایت در ارتباط بودن و با سیستم هم آشنا هستن(به این میگن دیدن نیمه پر لیوان)

بارلی

New member
چشم.خدایی اگه آدم به یکی از بزرگترین اهدافش برسه ی شیرینی پزه رابندازه همرو شیرینی بده بازم کمه.بوقتش میگم آدرسو بفرستید پست کنم
پس سهم من چی میشه ؟ من هم ادرس بزاااااااااااااااااارم :a2d3:

بارلی

New member
هیچ الگوی خاصی وجود ندارهخ.ممکنه ی سالی همه حساس باشن و بخوان زود بیان تو سیستم و ی سالی همه بیخهیال
من دونفرو میشناسم از بچه های خودمون که حدودآ رتبشون15 میشه و توسیستم نیومدن.درکل بین 0 تا 50 بعید میدونم بیشتر لز 10 نفر باشن.امسال گروه ما برخلاف سال گذشته خیلی تو سایت فال بودن و بیشتر نفرات اصلی با سایت در ارتباط بودن و با سیستم هم آشنا هستن(به این میگن دیدن نیمه پر لیوان)
متاسفانه همینطوره ... پس نتیجه اینکه فقط باید صبر کرد ...:13:

yazdan

New member
پس سهم من چی میشه ؟ من هم ادرس بزاااااااااااااااااارم :a2d3:

بوقتش حتما!!!!!!!!!!
بزار ببینم کار پیدا میشه یا پول نان برنجیو باید بدم جلسات مشاوره بر افسردگب بعد از شکست عشقی:14::idea_majidonline::wacsmiley:

بارلی

New member
بوقتش حتما!!!!!!!!!!
بزار ببینم کار پیدا میشه یا پول نان برنجیو باید بدم جلسات مشاوره بر افسردگب بعد از شکست عشقی:14::idea_majidonline::wacsmiley:
ای بابا حالا ما برای نان برنجی باید اینقدر صبر کنیم ...
افسردگی چیه جانم شکست عشقی کدومه ...من این بهانه ها سرم نمیشه ...
من و فانوسی ادرس گذاشتیم ... ستاد طرح چتر بازی:riz481:

بارلی

New member
خب دوستان با اجازتون من برم ...
روزهای خوبی پیش رو داشته باشین...
دوباره رفتم غیب شم ...:riz481:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا