زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
کاش قاصدک هم بود باهاش صحبت میکردم..........
دلم براش تنگ شده........
ایناز کجاست. البته ایناز در دسترس رسه دستمو دراز کنم می بینمش..........
ولی تنها راه ارتباطم با قاصدکی اینجاست.....................
یوووووووووووهوووووووووو ن اینجام پرند جونم. امشب دوستام پیشه منن. اومدن خونمون... واسه همین میرم و میام

ainazhz

New member
راوی جون من به قدری به رشتم و ادامه تحصیل علاقه دارم که که امسال که هیچی اگه 100 سالم قبول نشم باز ادامه میدم منتهی اینطوری میشم ببین اینطوری،:riz277:
البته اینم زیاد مهم نیست ولی اگه یه سال دیگه هم بمونم تو خونه از بیکاری دق میکنم
منم وافعا مثله توام ایلین. نمیتونم یه سال دیگه بمونم تو خونه. میخوام درس بخونم و ادامه بدم. اا اگر مجبور شم از مهر ماه جدی فقط واسه بهداشت میخونم.البته با افسردگی زیاد:dadad4:

ainazhz

New member
من اومدم همه رفتن :sad: دوستام که اینجان . به همه ی شما سلام میرسونن :rolleyessmileyanim:

aylinn

New member
ای آیناز بیش فعال
دختر تو چرا یه جا بند نمیشی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دیقه میای سلام میدی و بعد غیبت میزنه
:25r30wi:

aylinn

New member
برگشتم گفتم شاید قاصدک جون اومده باشه ولی مثل اینکه نمیاد:sad:

mosaffa7

New member
INFJ

*معمار
*هنرمند
*روحانی
*مشاور
*طراح
*متخصص تغذیه
*ویراستار
*مسئول مراقبت های بهداشتی
*پزشک کل نگرا
*مفسر ، مترجم
*کتابخانه دار
*متخصص پزشکی
*موسیقی دان ، آهنگساز
*شغل درمان گر
*فیلسوف
*پزشک
*طراح برنامه
*روان و درمانگر
*معلم دینی
*پژوهشگر
*دانشمند اجتماعی
*آسیب شناس کلام
*آموزگار و پروفسور
*نویسنده

پ.ن: فقط موندم این "روان و درمانگر" چه صیغه ایه و این "آموزگار و پروفسور" چی هست؟؟؟!!! پروفسور شغله؟:tonguesmiley:

ainazhz

New member
ای آیناز بیش فعال
دختر تو چرا یه جا بند نمیشی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دیقه میای سلام میدی و بعد غیبت میزنه
:25r30wi: هاها
اره ایلین خسته میشم یه جا بشینم... الانم دوباره اومدم :25r30wi:

ainazhz

New member
INFJ

*معمار
*هنرمند
*روحانی
*مشاور
*طراح
*متخصص تغذیه
*ویراستار
*مسئول مراقبت های بهداشتی
*پزشک کل نگرا
*مفسر ، مترجم
*کتابخانه دار
*متخصص پزشکی
*موسیقی دان ، آهنگساز
*شغل درمان گر
*فیلسوف
*پزشک
*طراح برنامه
*روان و درمانگر
*معلم دینی
*پژوهشگر
*دانشمند اجتماعی
*آسیب شناس کلام
*آموزگار و پروفسور
*نویسنده

پ.ن: فقط موندم این "روان و درمانگر" چه صیغه ایه و این "آموزگار و پروفسور" چی هست؟؟؟!!! پروفسور شغله؟:tonguesmiley:

تو خارج از کشور به استاد دانشگاه لقب پروفسور رو میدن

ghasedak69

New member
بهترین جایی که من سراغ داشتم کتابخونه ملی بود که همه چی اونجا پیدا می شه و از همه مهمتر اینکه پره گنگشکه
گنگشکاش از آدما نمی ترسن, همه براشون غذا می ریزن و اونام با خیال راحت رو زمینن, کلا یادشون رفته بال هم دارن (البته نه دیگه در این حد) :tonguesmiley:
اما متاسفانه به خاطر شلوغی زیادش قانون جدید گذاشتن که دانشجوی ارشد به بالا رو به عضویت می پذیرن, اگه می دونستم اینجوری می شه همون پارسال عضویت ده ساله رو انتخاب می کردم خیال خودمو راحت می کردم

یعنی واقعا به ما کتاب نمی دن ؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::smilies-azardl (181

ghasedak69

New member

قاصدک جونم کی دلتو شکسته؟
آخه چطور دلشون میاد؟
دختر به این خوبی...
حالا بهتری قاصدکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا میدونی چیه قاصدک جون به نظر من آدم باید تحت هر شرایطی از حقش دفاع کنه کسی که به ناحق دل کسی رو میشکنه باید جوابش رو داد هر کی میخواد باشه اینطوری دیگه آدم انقد ناراحت نمیشه.

بعضی ها دلشون میاد دیگه... من معتقدم کنایه است که آدم رو می سوزونه و دلش رو می شکونه وگرنه اگر هرکسی چه غریبه و چه آشنا مستقیم باهات حرف بزنه چه انتقاد چه پیشنهاد و... آدم خیلی راحت تر اون حرف رو می پذیره ...
امروز رفتم با اون طرف کلی حرف زدم ولی فکر نمی کنم خیلی شرایط تغییری کنه البته تو بعضی موارد... در نهایت بهم گفت شما باید سعه صدرت رو زیاد کنی...:dadad4:

ghasedak69

New member
سلاااااااااااااااااااااام :bunnyearsmiley:

از کمپ فرار کردم اومدم یه سلااام بگم برم.....
اخه من کاری که 9 سال انجامش میدادم (نت اومدن
) چطوری ترکش.......................:motat:

سلاااااااااااام پرند مهربووووووووووووون
می دونستم بامعرفتی و ما رو تو خماری دلتنگی نمی ذاری.... خیلی خوشحالم اومدی

ghasedak69

New member
بچه ها این دو تا صفحه برای آشنایی با تیپ های یونگ و ویژگی های خاص هر تیپ (حتی تو سبک یادگیری فرد) واقعا مفیده
یونگ (مکتب زوریخ) - شخصیت شناسی ( MBTI )
مـــــــــد يــــــــــر ســـــــــــرا - آزمون تحلیل شخصیت وشغل مایرز - بریگز ( MBTI )

بقیه نمیگن تیپ شخصیتیشون چی بوده؟
جناب مصفا؟قاصدک؟آیلین؟!!!!!!!!!!!!!!!

من دقیقا مثل خودت خواهر جووون : ENFJ
اصلا ساخته شدیم برای مشاوره و روانشناسی ولی کاش کنکور نبود.... اگر کنکور نبود مطمئنم روانشناس خوبی میشدم.... گاهی سر ک ل ا س هامون از استاد هم بهتر تشخیص میذاشتم ولی :sad:

آخرین ویرایش:

ghasedak69

New member
کاش قاصدک هم بود باهاش صحبت میکردم..........
دلم براش تنگ شده........
ایناز کجاست. البته ایناز در دسترس رسه دستمو دراز کنم می بینمش..........
ولی تنها راه ارتباطم با قاصدکی اینجاست.....................

عزیززززززززززززززززززززززززم... دلم برات غش رفت... مگه قرار نبود اینقدر از راه دور دلبری نکنی
حکایت ما حکایت لاک پشته است تا میام کارهامو بکنم و برسم آخر خط همه رفتن وتنها موندم....

ghasedak69

New member
1100 واژه ضروری رو دارم..........ولی لغات تافل فکر کنم ایبوکشو دارم...........
تافل بهتر از 1100 واژه ضروری؟؟؟؟؟؟؟؟

1100 واژه رو کلا بذار کنار ... خود آقای رضازاده میگه اصلا وقت تون رو باهاش تلف نکنید حتی 504 ... فقط لغات تافل خیلی تاکید شده

ghasedak69

New member
خب حالا می ریم سراغ گزینه ی بعدی
یادم نمیاد کی بود خونده بود خبببببببب, خودش بیاد اعتراف کنه وگرنه بعدا هر حرفی بزنه تو دادگاه علیهش استفاده می شه :tonguesmiley:
(آره راس میگی تو آمار نمی خوندی که گفتم هم واسه خودم نگرانم هم واسه تو :25r30wi:, اما الان همون فقط واسه خودم نگرانم, واسه تو واسه ارشدت نگرانم, بچه بشین آمار بخون تو ارشد لازمش داری)

آقای یزدان از اون کتاب میخوندن که بعد از معرفی منم ماه های آخر خریدمش بیشتر تسته اگر مرتب بخونی و کار کنی خیلی خوب بود....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا