راستی...
پرند کتاب لغات ضروری برای تافل رو هم بخون........خیلییییییییییییییییییی عالیههههههههههههههه
سلااااااام فانوسی جون
شبت بخیر خوبی؟
ببخشید انقد مشغول خوندن و نوشتم شدم سلام یادم رفت
راوی جون عزیزم ،ایکیو سان:tsimuzpzwoap1t9y3o7 من جزءمعدود کسانی بودم که اصصصصصصصلا آمار نخوندم و فقط روش تحقیق خوندمالبته فکر می کنم کتاب رضازاده لغت هست و اول باید اونو بخونیم که دایره لغتمون افزایش پیدا کنه
بعد لزگی رو بخونیم که مهارتهای خوندن متن و تست زنی رو پیدا کنیم
و در واقع اینا باهم قابل مقایسه نیستن چون دو مقوله ی جدان که هرکسی بسته به نیازش باید ازشون استفاده کنه
آمار رو اگه اشتباه نکنم آیلین بود که اون موقع گفت من درسنامه آمار زیستی رو خوندم , نه آیلین؟؟؟
(آخه گفتم که من اون موقع باهم اشتباه می گرفتمتون :tonguesmiley
آیلین جان اگه درست میگم یه توضیحی در موردش برامون بگو عزیزم
1100 واژه ضروری رو دارم..........ولی لغات تافل فکر کنم ایبوکشو دارم...........
تافل بهتر از 1100 واژه ضروری؟؟؟؟؟؟؟؟
پرند جون ترتیب لغات اینطوریه اول 504 بعد 400 و در آخر هم 11001100 واژه ضروری رو دارم..........ولی لغات تافل فکر کنم ایبوکشو دارم...........
باشه عزیزم می گیرمش. مرسی از راهنماییت دوست خوبم.....................1100 رو نخوندم
ولی تافل عالیه....
از 504 که خیلی خیلی بهتره
حتما کتابشو تهیه کن واقعا ارزشش رو داره
آخه راوی جون رتبه من پارسالم برزخی بودمن از تو بدترم, ولی برای خودت فاجعه سازی نکن که اگه اگههههههههههه خدای نکرده که خیلییییییییی بعیده, اتفاق افتاد داغون نشی
باهاش کنار بیا, دیگه هر اتفاقی می خواسته بیفته افتاده, توکل به خدا
البته شماها که رتبه هاتون نزدیکه به قبولی خیلی حق دارین نگران باشین, چون یه حالت برزخه, آدم نمی دونه رفتنیه یا موندنی
ولی باز هم با این حال حق نداری با روحیت اون رفتار رو بکنی
اول سلامتی بعدا اهداف
راوی جون عزیزم ،ایکیو سان:tsimuzpzwoap1t9y3o7 من جزءمعدود کسانی بودم که اصصصصصصصلا آمار نخوندم و فقط روش تحقیق خوندم
123 و الی میرفتن آمار زیستی سنا.
پرند جون ترتیب لغات اینطوریه اول 504 بعد 400 و در آخر هم 1100
آخه راوی جون فک میکنی من خودم دوس ندارم آمار بخونم هااااااااااااااان؟؟؟؟؟:25r30wi:
خب حالا می ریم سراغ گزینه ی بعدی
یادم نمیاد کی بود خونده بود خبببببببب, خودش بیاد اعتراف کنه وگرنه بعدا هر حرفی بزنه تو دادگاه علیهش استفاده می شه :tonguesmiley:
(آره راس میگی تو آمار نمی خوندی که گفتم هم واسه خودم نگرانم هم واسه تو :25r30wi:, اما الان همون فقط واسه خودم نگرانم, واسه تو واسه ارشدت نگرانم, بچه بشین آمار بخون تو ارشد لازمش داری)
1100 واژه ضروری رو دارم..........ولی لغات تافل فکر کنم ایبوکشو دارم...........
دوستاااااااااااای گلم من برم تو افق...........
اگه عمری باشه بازم میااااااااااااام..................
خیلی خوشحالم شدم که باهاتون صحبت کردم........:rose:...
فقط ایناز جوونم و قاصدک عزیزم نبودن..........:sad:
شبتون پر ستاره..........:smiliess (10)::smiliess (10):
دوستاااااااااااای گلم من برم تو افق...........
اگه عمری باشه بازم میااااااااااااام..................
خیلی خوشحالم شدم که باهاتون صحبت کردم........:rose:...
فقط ایناز جوونم و قاصدک عزیزم نبودن..........:sad:
شبتون پر ستاره..........:smiliess (10)::smiliess (10):
خوب خواهر جونیا
منم برم
تا درودی دیگر بدرود:smiliess (10):
آخه راوی جون فک میکنی من خودم دوس ندارم آمار بخونم هااااااااااااااان؟؟؟؟؟
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون اوایل که داشتم برا کنکور میخوندم آمارم شروع کردم به خوندنش فقط 2 صفحشو سه ساعت طول کشید بخونم آخرشم متوجه نشدم فردای همون روز باز همون 2 صفحه رو سه ساعت دیگه با گریه خوندم ولی بازم متوجه نشدم و اینطوری شد که از پس فردای اون روز تصمیم گرفتم آمار نخونم:dadad4:
سلام :rose:سلااااااااااااااااااام به
آیلین
راوی
آیناز و پرند در حال ترک...
خوبییییییییییییییید؟