زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
سلاااااااااااااااااااام فانووووووووووووووووسی جونم...
آخیش چشمم روشن شد به حضورت

fanoosi

New member
بعضی ها دلشون میاد دیگه... من معتقدم کنایه است که آدم رو می سوزونه و دلش رو می شکونه وگرنه اگر هرکسی چه غریبه و چه آشنا مستقیم باهات حرف بزنه چه انتقاد چه پیشنهاد و... آدم خیلی راحت تر اون حرف رو می پذیره ...
امروز رفتم با اون طرف کلی حرف زدم ولی فکر نمی کنم خیلی شرایط تغییری کنه البته تو بعضی موارد... در نهایت بهم گفت شما باید سعه صدرت رو زیاد کنی...:dadad4:

میگن خون رو با خون نمیشورن....ولی من اگه کسی جرئت کنه و بهم کنایه بزنه میشونمش سرهِ جاش!!!
یه طوری جوابشو میدم که خودش خجالت بکشه و دیگه سر به سرم نذاره!!!(کنایه رو با کنایه جواب میدم!)
تو خیلی محجوب و باحیایی قاصدک...

fanoosi

New member
من دقیقا مثل خودت خواهر جووون : ENFJ
اصلا ساخته شدیم برای مشاوره و روانشناسی ولی کاش کنکور نبود.... اگر کنکور نبود مطمئنم روانشناس خوبی میشدم.... گاهی سر ک ل ا س هامون از استاد هم بهتر تشخیص میذاشتم ولی :sad:

ایوللللللللللللللللللللل قاصدکیییییییییییییی:smilies-azardl (113
از اول میگفتم چقدر آشنا به نظر میای هاااااااا!:28:

ghasedak69

New member
آیلین جووون و راوی عزیززز یه پیشنهاد برای خوندن آمار :
درسنامه جامع آمار زیستی ,ستار رضایی- سیروس علی نیا ,انتشارات جامعه نگر
این کتابیه که جناب یزدان معرفی کرده .
منم از این کتاب برای خوندن آمار خوشم اومد.
تو این کتاب تو 2-3 صفحه درس و نکات مهمش رو ارائه داده و بعدش همه تست هایی که تو رشته های مختلف و تو سالهای مختلف از اون مبحث ارائه شده رو آورده.
من خودم اول نکات رو می خوندم بعد مثلا 10 تا تست اول رو یکی یکی اول تست رو می خوندم و بعد می رفتم پاسخ تشریحی رو می خوندم اینجوری هم نکات جدیدی یاد می گرفتم هم دستم میومد که چطور از آمار تست میدن و با سوالات آشنا میشدم.
بعد مثلا روزهای بعدش 10 تا تست از همون مبحث + خوندن مبحث جدید
چون تقریبا آمار هم فرار هست مطالبش اینجوری مرتب برام تکرار میشد و بعد یه مدت دستم میومد که مثلا تو مبحث احتمالات 10 نوع میشه تست طرح کرد که هرکدوم یه شیوه پاسخ دهی داره در نتیجه با تشخیص نوع تست می تونستم جواب رو پیش بینی کنم و خوندن آمار برام حالت بازی داشت.

این کتاب رو هم از نزدیک ندیدم ولی شاید اینم خوب و مفید باشهhttp://nashr.sums.ac.ir/view_book.php?book=906

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
بچه ها دارم انیمیشن 9 رو دانلود میکنم...با کیفیت 1080P و یک گیگابایت حجم!!!:smiliess (8):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا