زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member

سلام جناب مصفا...خوبید؟
تک نرخی کردن یعنی چه؟!!
راستی...شما که اینقدر از جریانات مطلع هستید یه سوال دارم....به نظرتون قیمت ماشین (تولیدات داخل) بالا میره یا پایین میاد؟:33:

سلام فانوسی جان
ممنونم، شما خوبید؟ حالتون بهتره؟
والا تا چند ماه پیش ما سه نوع دلار داشتیم: دلار مرجع 1260 تومنی، مبادله ای 2500 تومنی و بازار ازاد 3500 تومنی
و این در اقتصاد یک کشور یعنی فاجعه...یعنی فساد...یعنی رانت و رانت بازی...که این به نفع دلال و وارد کننده میشه...طرف با ارز مرجع جنس وارد میکرد و بر اساس ارز بازار آزاد میفروخت: یعنی حدود 3 برابر سود!!!
الان دولت روحانی مواجه با چالش بزرگی هست؛ کسری شدید بودجه نمیزاره که دلار رو زیر 3000 فیکس کنه(هرچند خزانه ی بانک مرکزی هم خالیه)، دلار بالاتر از 3000 هم به مردم فشار میاره...بهترین کار اینه که دلار در همین محدوده ی 3000 نرخش ثابت بشه...یعنی تک نرخی...نه مثل بالا که خدمتتون عرض کردم چند نرخی باشه و فقط عده ای افراد رانت دار صاحب سودهای کلان بشن....ثبات به بازار برگرده...به نظر من این ثبات مهم ترین فاکتور هست...در تمام زمینه های اقتصادی ، فرهنگی، سیاسی و ...
کشور ما به شدت از عدم ثبات رنج میبره...شما ببینید آلمان از 1965 که قانون صادرات و وارداتش نگارش پیدا کرده و تدوین شده تا به امروز حتی یک تبصره هم نخورده...این یعنی اوج ثبات که اون رو به غول اقتصادی اروپا تبدیل کرده!!!
بعد از بوجود اومدن این ثبات باید تولید داخلی و صنعت و کشاورزی قوی بشه، اشتغال زایی صورت بگیره تا درآمد مردم افزایش پیدا بکنه
دلار بعید هست زیر 2500 بیاد حتی اگر با غرب توافق بشه چون نقدینگی جامعه در حال حاضر خیلی زیاد هست و درضمن دلار ارزان برای صادرات هم خوب نیست و باعث تعطیلی واحدهای تولیدی میشه!
والا ماشین های تولید داخل رو نمیدونم ولی حدس میزنم در صورتی که ثبات اقتصادی و سیاسی ایجاد بشه و صنایع خودرو سازی از جانب دولت حمایت بشن حتی به فرض اینکه دلار خیلی هم پایین نیاد به نظر یه آرامش نسبی در بازار خودرو ایجاد میشه و قیمت ها یه مقدار کاهش پیدا میکنه...البته فکر نمیکنم این مقدار خیلی زیاد باشه...
یه خبر خوب هم اینکه: در حال حاضر دکتر مسعود نیلی در حال نوشتن برنامه ی اقتصادی دولت دکتر روحانی هستند؛ برنامه ی اقتصادی زمان جنگ رو هم همین دکتر مسعود نیلی نوشتن...امید است با بازگشت عقلانیت، تدبیر و تخصص گرایی به جامعه مقداری از مشکلات مردم کاهش پیدا بکنه.

rawy

New member
بچه ها من از ظهر یه سرگیجه شدیدددددددددددددددددی گرفتم تو عمرم سابقه نداشته...:sad::33:

آخیییییییی قاصدکی اگه بهت فشار میاد گناه داره روزه بگیری هااااااا :sadsmiley:
من از فانوسی و آیناز یه سوال اساااااااااااسی دارم, علت اینکه این پست قاصدک رو لایک کردید دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :21:

rawy

New member
سلام بیتا جون خوبی؟؟؟
کجایی بابا
مرسی چه کارت پستالهای خوشگلییییییییین
آواتارتم خیلی بانمکه فقط کی اینا رو کشیده براشون دهن نکشیده؟ تفسیرش کنیم کلی لیبل بچسبونیم بهش

bittta

New member
مرسی راوی جون ..آره دکتر خودت میتونی تفسیرشون کن لطفا :smilies-azardl (113

rawy

New member
مرسی راوی جون ..آره دکتر خودت میتونی تفسیرشون کن لطفا :smilies-azardl (113

نه دیگه کی بوده آخه؟ من اجازه ندارم ازش, تازه باید باهاش مصاحبه کنم بعدم به خودش بگم یا والدینش :tonguesmiley:

fanoosi

New member
157fs837411.gif

وای آیناز این شکلکه خیلی باحالهههههههههههه
مردم از خنده دختر!:25r30wi::25r30wi:

ghasedak69

New member
من از فانوسی و آیناز یه سوال اساااااااااااسی دارم, علت اینکه این پست قاصدک رو لایک کردید دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :21:

فکر می کردم بعد افطار خوب میشم ولی نشدم....
باید برم دکتر....

fanoosi

New member
فانوسی فانوسی فانوسی سلاااااااااام عزیزم خوبی؟؟؟ اصلا وقت نکردم زودتر بیام و باهات حرف بزنم چه خبرااااااا؟؟

سلاااااااااااااااااااااااااام الی جونم
ممنون خداروشکر
شما خوبی؟
چه خبرا؟
سلامتی....والا دنبال کارهای پایان نامه ام....البته امروز بهش رسیدم...گه گاه کتاب هم میخونم...فیلم هم دانلود میکنم
تو چه میکنی؟

fanoosi

New member
فکر می کردم بعد افطار خوب میشم ولی نشدم....
باید برم دکتر....

سلام قاصدکم...
بهتر نشدی؟؟؟؟ ای وای...حتما روزه گی بهت فشار آورده...اگه برات ضرر داشته باشه روزه گرفتن حرامه....یعنی گناه داره
زود برو دکتر....انشالله خوب بشی عزیزم

fanoosi

New member
سلاااااااام به همه دوستای خوبم ..آیناز جونم ..راوی عزیزم ...فانوسی مهربونم و همه بچه های دوست داشتنی سایت ...ممنون که به یادم بودین ..عذر میخوام که چند وقت نبودم ...امیدوارم همگی حالتون خوب باشه ..روزه نمازاتونم قبول حق :28: :rose:

سلام بیتا جونم
خوبی؟ طاعات و عبادات قبول باشه
آواتار نو مبارک....
کجا بودی؟ چرا نبودی؟

fanoosi

New member
سلام فانوسی جان
ممنونم، شما خوبید؟ حالتون بهتره؟
والا تا چند ماه پیش ما سه نوع دلار داشتیم: دلار مرجع 1260 تومنی، مبادله ای 2500 تومنی و بازار ازاد 3500 تومنی
و این در اقتصاد یک کشور یعنی فاجعه...یعنی فساد...یعنی رانت و رانت بازی...که این به نفع دلال و وارد کننده میشه...طرف با ارز مرجع جنس وارد میکرد و بر اساس ارز بازار آزاد میفروخت: یعنی حدود 3 برابر سود!!!
الان دولت روحانی مواجه با چالش بزرگی هست؛ کسری شدید بودجه نمیزاره که دلار رو زیر 3000 فیکس کنه(هرچند خزانه ی بانک مرکزی هم خالیه)، دلار بالاتر از 3000 هم به مردم فشار میاره...بهترین کار اینه که دلار در همین محدوده ی 3000 نرخش ثابت بشه...یعنی تک نرخی...نه مثل بالا که خدمتتون عرض کردم چند نرخی باشه و فقط عده ای افراد رانت دار صاحب سودهای کلان بشن....ثبات به بازار برگرده...به نظر من این ثبات مهم ترین فاکتور هست...در تمام زمینه های اقتصادی ، فرهنگی، سیاسی و ...
کشور ما به شدت از عدم ثبات رنج میبره...شما ببینید آلمان از 1965 که قانون صادرات و وارداتش نگارش پیدا کرده و تدوین شده تا به امروز حتی یک تبصره هم نخورده...این یعنی اوج ثبات که اون رو به غول اقتصادی اروپا تبدیل کرده!!!
بعد از بوجود اومدن این ثبات باید تولید داخلی و صنعت و کشاورزی قوی بشه، اشتغال زایی صورت بگیره تا درآمد مردم افزایش پیدا بکنه
دلار بعید هست زیر 2500 بیاد حتی اگر با غرب توافق بشه چون نقدینگی جامعه در حال حاضر خیلی زیاد هست و درضمن دلار ارزان برای صادرات هم خوب نیست و باعث تعطیلی واحدهای تولیدی میشه!
والا ماشین های تولید داخل رو نمیدونم ولی حدس میزنم در صورتی که ثبات اقتصادی و سیاسی ایجاد بشه و صنایع خودرو سازی از جانب دولت حمایت بشن حتی به فرض اینکه دلار خیلی هم پایین نیاد به نظر یه آرامش نسبی در بازار خودرو ایجاد میشه و قیمت ها یه مقدار کاهش پیدا میکنه...البته فکر نمیکنم این مقدار خیلی زیاد باشه...
یه خبر خوب هم اینکه: در حال حاضر دکتر مسعود نیلی در حال نوشتن برنامه ی اقتصادی دولت دکتر روحانی هستند؛ برنامه ی اقتصادی زمان جنگ رو هم همین دکتر مسعود نیلی نوشتن...امید است با بازگشت عقلانیت، تدبیر و تخصص گرایی به جامعه مقداری از مشکلات مردم کاهش پیدا بکنه.

سلام جناب مصفا
خداروشکر خوبم...
ممنون از توضیحات شفاف و دقیقتون....متوجه شدم
خدا کنه قیمت ها ثابت بشه....هر روز داره بالا میره...
دلم برای جوونایی که تازه میخوان ازدواج کنند می سوزه....

fanoosi

New member

یعنی پستتو خوندم و در جریان میباشم!:whistle:

bittta

New member
سلام فانوسی عزیزم..مرسی خوبم ..خواهر زادم به دنیا اومده بود از اونجایی هم که نوه اولمون حسابی درگیر بودم :(40):..تو خوبی دوست خوبم ؟؟؟ :smilies-azardl (113

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم..مرسی خوبم ..خواهر زادم به دنیا اومده بود از اونجایی هم که نوه اولمون حسابی درگیر بودم :(40):..تو خوبی دوست خوبم ؟؟؟ :smilies-azardl (113

قدم نو رسیده مبارک...وای خیلی خیلی تبریک میگم...:smilies-azardl (113
واقعا خبر خوبی بود...خوشحالم کردی...کاکل زریه یا چادر زری؟
ای کاش عکسشو میذاشتی ببینیم...
انشالله حال خواهرت و نورسیده خوبه؟
منم خوبم خداروشکر...

fanoosi

New member
سلام پرند عزیز
خواهش میکنم
راستی صبح بعد از سحری که میخواید مسواک بزنید هم از خمیر دندان استفاده نکنید...مواد خمیر دندان و حالتی که در دهان ایجاد میکنه خود باعث تشنگی میشه.

ارادتمند/

شرمنده ها...
پس از چی استفاده کنیم؟:33:

bittta

New member
قدم نو رسیده مبارک...وای خیلی خیلی تبریک میگم...:smilies-azardl (113
واقعا خبر خوبی بود...خوشحالم کردی...کاکل زریه یا چادر زری؟
ای کاش عکسشو میذاشتی ببینیم...
انشالله حال خواهرت و نورسیده خوبه؟
منم خوبم خداروشکر...
چادرزری عزیزم ..باشه عزیزم عکسشم میذارم :bunnyearsmiley::heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا