مرسی
منم خوبم
شکست نفسی میفرمایید سرکار خانم
1-میگم این انستیتو که شما و الی عزیز هر روز میرید از دم درش رد میشید اصلا کجا هست؟ میرید بیمارستان رسول توی ستارخان رو نگاه میکنید یا بیمارستان رسول بیمارستانش هست و دانشکده جای دیگه هست؟
2-بعدش کی گفته بچه های وزارت بهداشت باید تکست بخونن و ازش امتحان بدن؟ میدونید مثلا چه کتاب های تکستی معرفی میشه؟
تنکس
والا تا حالا که هر روز نمی رفتم ولی جدیدا مجبورم هر روز برم
منم اول اطلاع نداشتم اما چون شنیده بودم که دانشجوهاشون گفته بودن یک روز در هفته بیمارستانیم حدس می زدم که نزدیک هم باشن, و حضوری که رفتم, بله کنار هم هستن
من همون روزای اول کنکور که می خواستم کتاب تست ها و اتاق و اینا رو جمع و جور کنم از جناب YekRaha در این مورد سوال کردم, که چه کتابهایی رو همیشه لازمه بخونیم و خلاصه تو انستیتو چه خبره؟ امیدوارم که خودشون هم رضایت داشته باشن, اما چون بحث خصوصی ای نبود, پاسخشون رو اینجا می ذارم:
کتاب ها بر اساس رویکرد استاد و نظر استاد انتخاب میشن/ معمولا چیزی از قبل معلوم نیست
مثلا ما توی درس نظریه های شخصیت و روان درمانی نصف ترم نظریه های روابط ابژه رو خوندیم_ منبعمون هم انگلیسی بود- و نصف ترم هم نظریه های شخصیت که از منابع مختلفی بود...
فقط می تونم بگم از زبان غافل نشید/ بدون زبان کارتون خیلی لنگ میشه!!!
کاپلان که همه جا مورد نیازه....
به نظر من کتاب فیست و فیست هر چقدر خونده بشه کمه.../ من خودم فیست و فیست و منابع زبان و کاپلان و مارنات( که اون هم تا آخر نیازه) رو همیشه تو کتابام دارم... البته به همه ی کتاب ها یه جورایی نیاز خواهید داشت... ولی خب کاپلان و مارنات و زبان و آمار معمولا زیاد بهشون رجوع میشه!
البته خیلی بستگی به استادا و رویکرد دانشگاهی داره که توش قبول میشین.... یه جایی مثل انستیتو خوبیش اینه که استادای روانکاوی و سی بی تی تقریبا برابرن و و هر درس معمولا دو تا استاد داره و این باعث میشه تو هر موضوع شما اطلاعاتی از هر دو رویکرد داشته باشین....
بعضی درس ها هم که فقط با یه رویکرد خاص تدریس میشن!( همونجور که می دونین فعلا میدان دست اساتید شناختی-رفتاری هست ولی خب انستیتو هنوز 3 تا استاد روان پویشی هم داره/
موفق باشید