زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
:25r30wi:
بله شمام گویا تجربه دارین
به سلامت
عرضی نیست فقط شمام زیادی دور نشین دیگه اعصاب ندارمااااااااااا :New (6):
:25r30wi:
نه ما هستیم در خدمتتون تا یک سال آینده ایشالا!!!
خدانگهدارتون

fanoosi

New member
فانوسی گرامی:

پیش بینی بازار خودرو در ماه های آینده
افزایش قیمت، کاهش کیفیت؟

فرارو- زمزمه های توقف تولید محصولات رنو در ایران در حالی به گوش می رسد که قطعه سازان از افزایش 40 تا 50 درصدی هزینه واردات قطعه کم کیفیت از چین خبر می دهند.

به گزارش فرارو، یک هفته پیش خبر توقف تولید محصولات شرکت رنو در ایران مسئولین ایران خودرو را بر آن داشت تا به این خبر واکنش نشان دهند. ایران خودرویی ها این خبر را تکذیب کردند و گفتند تنها کاهش تولید در دستور کار است. حالا خبر می رسد که تولید روزانه تندر 90 و مگان به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسد.

«عدم پرداخت پول از طرف ایران خودرو و پارس خودرو» به دلیل محدودیت‌های مربوط به نقل و انتقال پول در اثر تحریم ها مسئله اصلی مطرح شده در نامه شرکت رنو بود که حالا از سوی یک منبع آگاه اعلام شده است که این شرکت فرانسوی از دو شرکت ایرانی چند صد میلیارد تومان طلبکار است و بدهی تنها یکی از دو شرکت ایرانی 400 میلیارد تومان است.

در شرایطی که تولید انواع خودروهای سواری در ایران در یکسال اخیر حدود ۵۷ درصد کاهش و تولید پژو ۲۰۶ فرانسوی نیز به صفر رسیده است اما تیراژ تولید تندر ۹۰ در سال گذشته 20 درصد رشد داشت. در سال 91 حدود 34 هزار و 230 دستگاه تندر در شركت ايران خودرو توليد شده است و شرکت ایران خودرو در سال جاری برنامه تولید 65 هزار دستگاه تندر90 را در دستور کار داشت.

هم اکنون قیمت این دو خودرو به دلیل تیراژ اندک و همچنین بالا رفتن نرخ ارز همچنان بالا است، به نحوی که تندر - 90 فول در حال حاضر حدود 35 میلیون تومان قیمت دارد و مگان نیز خودرویی 88 میلیونی در بازار به حساب می‌آید.

با این حال حميدرضا تقوي نژاد، معاون استراتژي و برنامه ريزي ايران خودرو از ورود محصولات جدید رنو به سبد سبد محصولات ايران خودرو خبر می دهد. وی همچنین گفته است که با ايجاد محدوديت هاي بين المللي، برقراري ارتباط با شركت هاي برتر آسيايي كره،‌ چين، ژاپن و هند نيز در دستور كار قرار دارد.

بر اساس برآوردهای صورت گرفته، تحت تاثیر تحریمهای بی سابقه در صنعت خودرو که از ابتدای ماه جولای به مورد اجرا گذاشته شده و شرکتهای کره ای پیشتاز آن هستند، هزینه تولید در شرکتهای خودروسازی و قطعه سازان تا 40درصد افزایش خواهد یافت. تا پیش از اعمال این تحریم تازه، شرکتهای کره ای تامین کننده حدود 60 قطعه از انواع خودرو برای خودروسازان ایرانی بودند که اکثریت آن را می توان با صرف هزینه بیشتر در داخل کشور تولید کرد.

خودروسازان داخلی در تلاشند شرکتهای چینی را جایگزین طرفهای کره ای خود کنند. رضا رحمانی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به مذاکره خودروسازان ایرانی با خودروسازان چینی گفته است که این توافقات باید دو طرفه و در راستای واردات خودروهای به روز و با کیفیت باشد. در غیراینصورت مجلس به این موضوع ورود پیدا می‌کند. دبیر انجمن قطعه‌سازان نیز هفته پیش گفته بود که مجبوریم با صاحب پایین‌ترین تکنولوژی صنعت خودروجهان مذاکره کنیم.

در همین حال رییس شورای رقابت نیز اعلام کرده است که موضوع تغییر پایه قیمت‌گذاری خودروها در جلسه این شورا بررسی خواهد شد. با این شرایط آیا بازار خودرو در ماه های آینده شاهد افزایش قیمت و کاهش بیشتر کیفیت خواهد بود؟

ممنون جناب مصفا....اطلاعات جالبی بود:rose:

fanoosi

New member
قاصدک پستمو لایک کردی فهمیدم اومدی...
بهتری؟چطور شد؟ خوب شدی؟

fanoosi

New member
بچه ها پرند کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
آیلین چرا پست نمیذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقدر راوی جونم رو اذیت میکنید خو؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
چگونه میشود
که از تنها مسیر قلبت
هیچ گاه به تو نمیرسم؟!
وقتی احتمال به مقصد رسیدن دو راهی هاهم...
حداقل پنجاه درصد است!!!
(میلاد تهرانی)

yazdan

New member
سلام به دوستان عزیز خودم
دوستان کسی ی گفتار درمانگر خیلی خوب سراغ داره؟منظورم توی تهرانه.بچه یکی از اقوام الان یک ماه ونیمه که لکنت گرفته و سیر پیشرونده داشته.لطففآ اگه سرا دارید معرفی کنید ثواب هم داره.بصورت پ خصوصی برام بفرستیدش.

ainazhz

New member
سلام بچه ها خوبین.. سلام فانوسی جون. راویییی عزیز. و قاصدکی . جناب یزدان و مصفا والی و ایلین که نمیاد و.......
خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟
قاصدکی بهتر شدی دوستم؟

به پرند هم اس م اس دادم جواب داد اعلام میکنم ببینم کجاست این دختر.

ghasedak69

New member
سلام بچه ها خوبین.. سلام فانوسی جون. راویییی عزیز. و قاصدکی . جناب یزدان و مصفا والی و ایلین که نمیاد و.......
خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟
قاصدکی بهتر شدی دوستم؟

ممنون آیناز مهربوووون
خداروشکر خیلی بهترم

fanoosi

New member
خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟
قاصدکی بهتر شدی دوستم؟

سلام عزیزم
ممنون....شما خوبی؟
چه خبرا؟
لطف کردی آیناز جان...نگرانشم

yazdan

New member
راوی جان میتونی زیرنویس فیلم جلیقه رو برام آپلود کنی؟فردا تاظهر میبینمش بخدا
ی فیلم دیگم معرفی کن که اونم ببینیم
ی عذریم برا کم کاریم میارم که دلت نیاد نفرین کن

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راوی جان میتونی زیرنویس فیلم جلیقه رو برام آپلود کنی؟فردا تاظهر میبینمش بخدا
ی فیلم دیگم معرفی کن که اونم ببینیم
ی عذریم برا کم کاریم میارم که دلت نیاد نفرین کن

اوووووه یه عاااااااالمه مسئله ایجاد شد
1 موارد مرتبط با فیلم رو تو تاپیک خودش بفرمایید شاید سوال بقیه مون هم باشه و همه بتونیم استفاده کنیم
2 زیرنویس فارسی می خواین یا انگلیسی؟
3 منم از سایتهای دیگه دانلود میکنم چه کاریه که دوباره برم آپلود کنم خب همون آدرسها رو براتون می ذارم اما
4 بستگی داره فیلمی که دارید چی هست که به زیرنویسی که من دارم بخوره یا نه, دی وی دیه, بلوری هست؟ ...
5 یه سایت زیرنویس فارسی هست که معمولا از اینجا زیرنویس فارسی ها رو می گیرم اما متاسفانه ف ی ل ت ر هست
6 زیرنویس انگلیسی هم که همه جا یافت می شه با یه سرچ کوچیک به راحتی در دسترسه
7 نهایتا اگه نتونستید پیداش کنید یه آدرس ایمیل بدید براتون میل کنم
8 چندتا فیلم الان صحبتش هست یکی از اونا رو ببینید
Slumdog Millionaire
127hours
The green mile
Trance
seven

آخرین ویرایش:

rawy

New member
بچه هاااااا بچه هااااااااا یه سایت جالب دیگه پیدا کردم
Mouse Party
آقا موشها پارتی گرفتن, یکی شیشه زده, یکی هرویین زده, یکی الکل خورده, یکی اکس, حشیش, کوکایین, ال اس دی
هر کدومو خواستین بررسی کنید برش می دارید می ذاریدش رو صندلی می ره داخل دستگاه, مغزش بررسی می شه :thumbsupsmileyanim:

fanoosi

New member
بچه هاااااا بچه هااااااااا یه سایت جالب دیگه پیدا کردم
Mouse Party
آقا موشها پارتی گرفتن, یکی شیشه زده, یکی هرویین زده, یکی الکل خورده, یکی اکس, حشیش, کوکایین, ال اس دی
هر کدومو خواستین بررسی کنید برش می دارید می ذاریدش رو صندلی می ره داخل دستگاه, مغزش بررسی می شه :thumbsupsmileyanim:

سلام راوی جونم
وای...محشرههههههههههههههههههههههههه
340219_smileybunny1.gif
.....واقعا عالیه
آدم یه جوری یاد میگره که اگه بخواد هم فراموشش نمیشه
دستت طلاااااااااااااااااا
707619_thankyou.gif

الان اونقدر ذوق زده ام که نگووووووووووووووووووووو
308816_rose149.gif

fanoosi

New member
بچه ها
یه سوالی دارم
لطفا هر کسی میدونه جواب بده
دندان قروچه ربطی به افسردگی داره؟

rawy

New member

سلام راوی جونم
وای...محشرههههههههههههههههههههههههه
340219_smileybunny1.gif
.....واقعا عالیه
آدم یه جوری یاد میگره که اگه بخواد هم فراموشش نمیشه
دستت طلاااااااااااااااااا
707619_thankyou.gif

الان اونقدر ذوق زده ام که نگووووووووووووووووووووو
308816_rose149.gif
سلام گلم خوبی؟ سردردت خوب شد؟
ایشالا که همیشه خوشحال باشی فانوسی جون
راستی نمی گی تو امضات اسم گنگش آوردی من همش می بینم دلم غش می ره :heart:

rawy

New member
بچه ها
یه سوالی دارم
لطفا هر کسی میدونه جواب بده
دندان قروچه ربطی به افسردگی داره؟

ببخشید که من اصلا نمی دونم ولی بازم جواب می دم
ولی فکر می کنم بیشتر با اضطراب مرتبط باشه تا افسردگی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا