زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
خواهش می کنم راوی جان
من عمرا قیچی بگیرم دستم...در دوران بسیار شیرینی خوندن برای ارشد که هیچ استرسی وجود نداشت
اینجاب در یک عملیات انتحاری اقدام به چیدن جلوی موها کردم.چون وقتی سرم رو می نداختم پایین همش می رفت توی چشمم .اذیت می شدم خووو
حالا می دونی چکار کردم موها رو بسیار زیبا و با احتیاط اوردم توی صورتم و گفتم تا ابروهام بچینم دیگه اوکیه
نگو ای دل غافل که هنگام چیدن ابروها رو برده بودم بالا......حالا تصور کن که چی شد....
می گن عدو شود سبب خیر...
و این شاهکار اینجانب موجب شد تا برای حدود 2 ماه خانه نشین شوم و مثل یه دختر خوب بشینم پای درس و مشقمممم
حالا از من گفتن بودااااااااااا....باز هم می خوای ریش و قیچی رو بدی دستم!!!!:smiliess (11):

:25r30wi::25r30wi:واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا ی من....123 جون....رحم کن به موهات!
:25r30wi:

fanoosi

New member
چادرزری عزیزم ..باشه عزیزم عکسشم میذارم :bunnyearsmiley::heart:

خدا حفظش کنه.....عزیزززززززززززززم
دلم خواهر زاده خواست....
خیلی شیرینه...خاله شدن از مادر شدن شیرین تره...
واقعا بهت تبریک میگم..:riz304:

mosaffa7

New member
شرمنده ها...
پس از چی استفاده کنیم؟:33:

توضیح دادم که شب از چی استفاده کنید و صبح از چی؟
صبح اگه نمیتونید مسواک تنها بزنید مقداری نمک روی مسواکتون بپاشید و با اون مسواک کنید...

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
فانوسی گرامی:

پیش بینی بازار خودرو در ماه های آینده
افزایش قیمت، کاهش کیفیت؟

فرارو- زمزمه های توقف تولید محصولات رنو در ایران در حالی به گوش می رسد که قطعه سازان از افزایش 40 تا 50 درصدی هزینه واردات قطعه کم کیفیت از چین خبر می دهند.

به گزارش فرارو، یک هفته پیش خبر توقف تولید محصولات شرکت رنو در ایران مسئولین ایران خودرو را بر آن داشت تا به این خبر واکنش نشان دهند. ایران خودرویی ها این خبر را تکذیب کردند و گفتند تنها کاهش تولید در دستور کار است. حالا خبر می رسد که تولید روزانه تندر 90 و مگان به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسد.

«عدم پرداخت پول از طرف ایران خودرو و پارس خودرو» به دلیل محدودیت‌های مربوط به نقل و انتقال پول در اثر تحریم ها مسئله اصلی مطرح شده در نامه شرکت رنو بود که حالا از سوی یک منبع آگاه اعلام شده است که این شرکت فرانسوی از دو شرکت ایرانی چند صد میلیارد تومان طلبکار است و بدهی تنها یکی از دو شرکت ایرانی 400 میلیارد تومان است.

در شرایطی که تولید انواع خودروهای سواری در ایران در یکسال اخیر حدود ۵۷ درصد کاهش و تولید پژو ۲۰۶ فرانسوی نیز به صفر رسیده است اما تیراژ تولید تندر ۹۰ در سال گذشته 20 درصد رشد داشت. در سال 91 حدود 34 هزار و 230 دستگاه تندر در شركت ايران خودرو توليد شده است و شرکت ایران خودرو در سال جاری برنامه تولید 65 هزار دستگاه تندر90 را در دستور کار داشت.

هم اکنون قیمت این دو خودرو به دلیل تیراژ اندک و همچنین بالا رفتن نرخ ارز همچنان بالا است، به نحوی که تندر - 90 فول در حال حاضر حدود 35 میلیون تومان قیمت دارد و مگان نیز خودرویی 88 میلیونی در بازار به حساب می‌آید.

با این حال حميدرضا تقوي نژاد، معاون استراتژي و برنامه ريزي ايران خودرو از ورود محصولات جدید رنو به سبد سبد محصولات ايران خودرو خبر می دهد. وی همچنین گفته است که با ايجاد محدوديت هاي بين المللي، برقراري ارتباط با شركت هاي برتر آسيايي كره،‌ چين، ژاپن و هند نيز در دستور كار قرار دارد.

بر اساس برآوردهای صورت گرفته، تحت تاثیر تحریمهای بی سابقه در صنعت خودرو که از ابتدای ماه جولای به مورد اجرا گذاشته شده و شرکتهای کره ای پیشتاز آن هستند، هزینه تولید در شرکتهای خودروسازی و قطعه سازان تا 40درصد افزایش خواهد یافت. تا پیش از اعمال این تحریم تازه، شرکتهای کره ای تامین کننده حدود 60 قطعه از انواع خودرو برای خودروسازان ایرانی بودند که اکثریت آن را می توان با صرف هزینه بیشتر در داخل کشور تولید کرد.

خودروسازان داخلی در تلاشند شرکتهای چینی را جایگزین طرفهای کره ای خود کنند. رضا رحمانی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به مذاکره خودروسازان ایرانی با خودروسازان چینی گفته است که این توافقات باید دو طرفه و در راستای واردات خودروهای به روز و با کیفیت باشد. در غیراینصورت مجلس به این موضوع ورود پیدا می‌کند. دبیر انجمن قطعه‌سازان نیز هفته پیش گفته بود که مجبوریم با صاحب پایین‌ترین تکنولوژی صنعت خودروجهان مذاکره کنیم.

در همین حال رییس شورای رقابت نیز اعلام کرده است که موضوع تغییر پایه قیمت‌گذاری خودروها در جلسه این شورا بررسی خواهد شد. با این شرایط آیا بازار خودرو در ماه های آینده شاهد افزایش قیمت و کاهش بیشتر کیفیت خواهد بود؟

ainazhz

New member
آخیییییییی قاصدکی اگه بهت فشار میاد گناه داره روزه بگیری هااااااا :sadsmiley:
من از فانوسی و آیناز یه سوال اساااااااااااسی دارم, علت اینکه این پست قاصدک رو لایک کردید دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :21:
عزیزم لایک فقط به این معنا نیست که خوشمون اومد. یعنی خوندم دیگه.. واسه من که اینطوره. فانوسی و نمیدونم

ghasedak69

New member
رفتم اورژانس ولی دفترچه بیمه ام رو جا گذاشته بودم ...گفت 12 هزار تومان... برگشتم دفترچه بیارم دیگه نرفتیم... اگر خوب نشم صبح باید برم

rawy

New member
سلام فانوسی عزیزم..مرسی خوبم ..خواهر زادم به دنیا اومده بود از اونجایی هم که نوه اولمون حسابی درگیر بودم ..تو خوبی دوست خوبم ؟؟؟ (113

ووووووووو قدم نو رسیده مباااااااااااارک
cancan.gif
dancegirl2.gif

19.gif

2vsj1nm.gif

rawy

New member
رفتم اورژانس ولی دفترچه بیمه ام رو جا گذاشته بودم ...گفت 12 هزار تومان... برگشتم دفترچه بیارم دیگه نرفتیم... اگر خوب نشم صبح باید برم

:sadsmiley: ایشالا که خوب می شی, مراقب خودت باااااااااااش

rawy

New member
سلام راویِ دیکشنری...
خوبی؟
المسئله دارم...بپرسم؟؟؟!!!

سلام
مرسی شما خوبی؟؟؟
من دیکشنری ام؟
والا همه مسئله هاشونو از شما می پرسن, شما می خواین از من بپرسین؟
حالا بفرمایید ببینم چی هست با بچه ها همفکری می کنیم یه پاسخی خدمتتون عرض می کنیم

mosaffa7

New member
مرسی
منم خوبم
شکست نفسی میفرمایید سرکار خانم
1-میگم این انستیتو که شما و الی عزیز هر روز میرید از دم درش رد میشید اصلا کجا هست؟ میرید بیمارستان رسول توی ستارخان رو نگاه میکنید یا بیمارستان رسول بیمارستانش هست و دانشکده جای دیگه هست؟
2-بعدش کی گفته بچه های وزارت بهداشت باید تکست بخونن و ازش امتحان بدن؟ میدونید مثلا چه کتاب های تکستی معرفی میشه؟

تنکس

rawy

New member
مرسی
منم خوبم
شکست نفسی میفرمایید سرکار خانم
1-میگم این انستیتو که شما و الی عزیز هر روز میرید از دم درش رد میشید اصلا کجا هست؟ میرید بیمارستان رسول توی ستارخان رو نگاه میکنید یا بیمارستان رسول بیمارستانش هست و دانشکده جای دیگه هست؟
2-بعدش کی گفته بچه های وزارت بهداشت باید تکست بخونن و ازش امتحان بدن؟ میدونید مثلا چه کتاب های تکستی معرفی میشه؟

تنکس

والا تا حالا که هر روز نمی رفتم ولی جدیدا مجبورم هر روز برم
428920_cray.gif

منم اول اطلاع نداشتم اما چون شنیده بودم که دانشجوهاشون گفته بودن یک روز در هفته بیمارستانیم حدس می زدم که نزدیک هم باشن, و حضوری که رفتم, بله کنار هم هستن
من همون روزای اول کنکور که می خواستم کتاب تست ها و اتاق و اینا رو جمع و جور کنم از جناب YekRaha در این مورد سوال کردم, که چه کتابهایی رو همیشه لازمه بخونیم و خلاصه تو انستیتو چه خبره؟ امیدوارم که خودشون هم رضایت داشته باشن, اما چون بحث خصوصی ای نبود, پاسخشون رو اینجا می ذارم:

کتاب ها بر اساس رویکرد استاد و نظر استاد انتخاب میشن/ معمولا چیزی از قبل معلوم نیست
مثلا ما توی درس نظریه های شخصیت و روان درمانی نصف ترم نظریه های روابط ابژه رو خوندیم_ منبعمون هم انگلیسی بود- و نصف ترم هم نظریه های شخصیت که از منابع مختلفی بود...
فقط می تونم بگم از زبان غافل نشید/ بدون زبان کارتون خیلی لنگ میشه!!!

کاپلان که همه جا مورد نیازه....
به نظر من کتاب فیست و فیست هر چقدر خونده بشه کمه.../ من خودم فیست و فیست و منابع زبان و کاپلان و مارنات( که اون هم تا آخر نیازه) رو همیشه تو کتابام دارم... البته به همه ی کتاب ها یه جورایی نیاز خواهید داشت... ولی خب کاپلان و مارنات و زبان و آمار معمولا زیاد بهشون رجوع میشه!
البته خیلی بستگی به استادا و رویکرد دانشگاهی داره که توش قبول میشین.... یه جایی مثل انستیتو خوبیش اینه که استادای روانکاوی و سی بی تی تقریبا برابرن و و هر درس معمولا دو تا استاد داره و این باعث میشه تو هر موضوع شما اطلاعاتی از هر دو رویکرد داشته باشین....
بعضی درس ها هم که فقط با یه رویکرد خاص تدریس میشن!( همونجور که می دونین فعلا میدان دست اساتید شناختی-رفتاری هست ولی خب انستیتو هنوز 3 تا استاد روان پویشی هم داره/
موفق باشید

mosaffa7

New member
آهااان...خیلی خیلی لطف کردید راوی جان...
یه دنیا تشکر
راستی پرند کجاست؟ صبح ها نمیاد دیگه؟

rawy

New member
آهااان...خیلی خیلی لطف کردید راوی جان...
یه دنیا تشکر
راستی پرند کجاست؟ صبح ها نمیاد دیگه؟

خواهش می کنم
نمی دونم چرا نمیاد, بی خبر هم رفته
این بچه ها دست به دست هم دادن یکی یکی منو دق بدن
آیلین هم چندروزه فقط میاد یه کوچولو لایک می زنه و می ره
:sad:

mosaffa7

New member
آره دیگه....شما مسئولیتت سنگینه...باید دست این بچه ها جونت رو بگیری که گم نشن...دست فانوسی رو گرفتی، حواست از پرند و آیلین پرت شد...

rawy

New member
آره دیگه....شما مسئولیتت سنگینه...باید دست این بچه ها جونت رو بگیری که گم نشن...دست فانوسی رو گرفتی، حواست از پرند و آیلین پرت شد...

بلهههههههههه
پرت که نشد, منتها دستم بهشون نمی رسه که نگهشون دارم
تازه 123 هم هنوز نیومده :sad:
آخر منم سر می ذارم به بیابون
763619_hiker.gif

ایندفه نمی رم برج میلاد که پیدام نکنن :sad:

mosaffa7

New member
پیر میکنن آدم رو این بچه ها راوی جان...سخته...سخت
خدا صبرت بده
خب...حالا که هیشکی نیست ما هم با اجازه بریم
امری نیست سرکار خانم؟

rawy

New member
پیر میکنن آدم رو این بچه ها راوی جان...سخته...سخت
خدا صبرت بده
خب...حالا که هیشکی نیست ما هم با اجازه بریم
امری نیست سرکار خانم؟

:25r30wi:
بله شمام گویا تجربه دارین
به سلامت
عرضی نیست فقط شمام زیادی دور نشین دیگه اعصاب ندارمااااااااااا :New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا