ainazhz
New member
سرگیجه؟ چرا قاصدکی. شاید فشارت پایینه عزیزم. فشارتو اندازه بگیر. و برو دکتر . ایشالله خوب میشی. اگر روزه داری شاید واسه همینه.بچه ها من از ظهر یه سرگیجه شدیدددددددددددددددددی گرفتم تو عمرم سابقه نداشته...:sad::33:
سرگیجه؟ چرا قاصدکی. شاید فشارت پایینه عزیزم. فشارتو اندازه بگیر. و برو دکتر . ایشالله خوب میشی. اگر روزه داری شاید واسه همینه.بچه ها من از ظهر یه سرگیجه شدیدددددددددددددددددی گرفتم تو عمرم سابقه نداشته...:sad::33:
خواهش میکنم فانوسی عزیز
من نمیتونم شعر بگم. گاهی عزیزی باعث بیداری این احساس میشه. این دفه ایناز خانوم
حالا بعدآ تو کتاب زندگینامم میذارمش.بذارید اون تصویری که ازمن با کت و شلوار دارید خراب نشه
این هم برای راوی عزیز:
شنیده ها: تیم اقتصادی آقای روحانی در حال بررسی تک نرخی کردن ارز در محدوده قیمتی 3100 تومان هست.
بیشترین دلیل برای تک نرخی کردن قیمت روی 3100 ، حمایت از صادرات است.
جای پرند خالی هر روز این موقع بود
بیتای عزیزم هرچند همیشه مثله میگ میگ زودی می اومد و می رفت, ولی خیلی وقته نیومده
بهش اس م س میدم خبر میدم بهتونآره....از وقتی اومدم بیتا رو ندیدم...کجا رفته؟ کسی ازش خبر نداره؟
بهش اس م س میدم خبر میدم بهتون
بچه ها من از ظهر یه سرگیجه شدیدددددددددددددددددی گرفتم تو عمرم سابقه نداشته...:sad::33:
سلام فانوسی حونسلام آیناز جونم
خوبی؟
چه خبرا؟
دستت درد نکنه....بی خبرمون نذار
چر ا عزیزم مریض شد خدایی نکرده؟بازم یه ساعتی اومدم که اغلب بچه ها نیستن...:sad:
آیناز اگه نبودی خیلی دلم میگرفت...:28:
از صبح دارم میدوم...هزار تا کار داشتم....به نصفشم نرسیدم
صبح رفتم دکتر تا تونست برام قرص نوشت...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اونقدر که فعالیت داشتم پاهام داره از درد منفجر میشه....
احتمالا به خاطر روزه داریه...البته اگه بعد افطار خوب نشدی لازمه حتما دکتر بری...یا اگه بازم روزهای دیگه تکرار شد یه سر برو دکتر...
علایم دیگه ای نداری؟فقط همین سرگیجه؟!
سلام فانوسی حون
ای بد نیستم.
شما چطوری؟
اره حتما جواب داد بهتون خبر میدم. اخرین بار روز مصاحبه شاهد ازش خبر دارم. که نیومد واسه مصاحبه
چر ا عزیزم مریض شد خدایی نکرده؟
سرگیجه شدید و حالت تهوع البته بعدازظهری به شدت ضعف کرده بودم و بدنم می لرزید و نفسم گرفته بود.... امیدوارم بعد افطار خوب شم:sad:
خبر دریافت شد از بیتا. حالش خوبه. صحیح و سلامت... امشب خودش میاد پیشمون دوستای خوبم