زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
بچه ها من از ظهر یه سرگیجه شدیدددددددددددددددددی گرفتم تو عمرم سابقه نداشته...:sad::33:
سرگیجه؟ چرا قاصدکی. شاید فشارت پایینه عزیزم. فشارتو اندازه بگیر. و برو دکتر . ایشالله خوب میشی. اگر روزه داری شاید واسه همینه.

fanoosi

New member
خواهش میکنم فانوسی عزیز
من نمیتونم شعر بگم. گاهی عزیزی باعث بیداری این احساس میشه. این دفه ایناز خانوم

مگه ممکنه نتونید شعر بگید بعد کسی بتونه این احساس رو در شما بیدار کنه؟
شما شاعری هستید که احساساتتون نیاز به کمی غلغلک داره....و بعد شعر زاده میشود....

fanoosi

New member
حالا بعدآ تو کتاب زندگینامم میذارمش.بذارید اون تصویری که ازمن با کت و شلوار دارید خراب نشه

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
تصورمون با کت و شلوار به قوت خودش باقی می مونده...به هر حال داماد در شرف ازدواج این تاپیک هستید....منتها عکستون با لباس کار هم میره جزو تصویرات ذهنیمون...:auizz3ffy9vla57584x

fanoosi

New member
این هم برای راوی عزیز:

شنیده ها: تیم اقتصادی آقای روحانی در حال بررسی تک نرخی کردن ارز در محدوده قیمتی 3100 تومان هست.

بیشترین دلیل برای تک نرخی کردن قیمت روی 3100 ، حمایت از صادرات است.

سلام جناب مصفا...خوبید؟
تک نرخی کردن یعنی چه؟!!
راستی...شما که اینقدر از جریانات مطلع هستید یه سوال دارم....به نظرتون قیمت ماشین (تولیدات داخل) بالا میره یا پایین میاد؟:33:

fanoosi

New member
جای پرند خالی هر روز این موقع بود

بیتای عزیزم هرچند همیشه مثله میگ میگ زودی می اومد و می رفت, ولی خیلی وقته نیومده

آره....از وقتی اومدم بیتا رو ندیدم...کجا رفته؟ کسی ازش خبر نداره؟

fanoosi

New member
برای قاصدک عزیزم: :whistle: (کاملا اتفاقی دیدمش)

دعا کنید که سوسک حمام منقرض نشود!

:25r30wi::25r30wi:ای خدا!!
"...البته چندان هم جای نگرانی نیست، این حشرات از معدود جاندارانی هستند که به نظر می‌رسد حتی اگر دمای زمین به شدت افزایش یابد و یا خدای ناکرده جنگ سوم جهانی رخ دهد و سلاح‌های اتمی به کار گرفته شوند باز هم خیال انقراض نخواهند داشت!"

fanoosi

New member
بچه ها من از ظهر یه سرگیجه شدیدددددددددددددددددی گرفتم تو عمرم سابقه نداشته...:sad::33:

احتمالا به خاطر روزه داریه...البته اگه بعد افطار خوب نشدی لازمه حتما دکتر بری...یا اگه بازم روزهای دیگه تکرار شد یه سر برو دکتر...
علایم دیگه ای نداری؟فقط همین سرگیجه؟!

fanoosi

New member
بازم یه ساعتی اومدم که اغلب بچه ها نیستن...:sad:
آیناز اگه نبودی خیلی دلم میگرفت...:28:
از صبح دارم میدوم...هزار تا کار داشتم....به نصفشم نرسیدم
صبح رفتم دکتر تا تونست برام قرص نوشت...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اونقدر که فعالیت داشتم پاهام داره از درد منفجر میشه....

ainazhz

New member
سلام آیناز جونم
خوبی؟
چه خبرا؟
دستت درد نکنه....بی خبرمون نذار
سلام فانوسی حون
ای بد نیستم.
شما چطوری؟
اره حتما جواب داد بهتون خبر میدم. اخرین بار روز مصاحبه شاهد ازش خبر دارم. که نیومد واسه مصاحبه

ainazhz

New member
بازم یه ساعتی اومدم که اغلب بچه ها نیستن...:sad:
آیناز اگه نبودی خیلی دلم میگرفت...:28:
از صبح دارم میدوم...هزار تا کار داشتم....به نصفشم نرسیدم
صبح رفتم دکتر تا تونست برام قرص نوشت...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اونقدر که فعالیت داشتم پاهام داره از درد منفجر میشه....
چر ا عزیزم مریض شد خدایی نکرده؟

ghasedak69

New member

احتمالا به خاطر روزه داریه...البته اگه بعد افطار خوب نشدی لازمه حتما دکتر بری...یا اگه بازم روزهای دیگه تکرار شد یه سر برو دکتر...
علایم دیگه ای نداری؟فقط همین سرگیجه؟!

سرگیجه شدید و حالت تهوع البته بعدازظهری به شدت ضعف کرده بودم و بدنم می لرزید و نفسم گرفته بود.... امیدوارم بعد افطار خوب شم:sad:

ainazhz

New member
خبر دریافت شد از بیتا. حالش خوبه. صحیح و سلامت... امشب خودش میاد پیشمون دوستای خوبم

fanoosi

New member
سلام فانوسی حون
ای بد نیستم.
شما چطوری؟
اره حتما جواب داد بهتون خبر میدم. اخرین بار روز مصاحبه شاهد ازش خبر دارم. که نیومد واسه مصاحبه

خوبم خداروشکر
لطف میکنی عزیزم....انشالله هر جا هست خوش و خرم و سلامت باشه
پرند هم از دیشب نیومده....انشالله زودی برگرده پیشمون

fanoosi

New member
سرگیجه شدید و حالت تهوع البته بعدازظهری به شدت ضعف کرده بودم و بدنم می لرزید و نفسم گرفته بود.... امیدوارم بعد افطار خوب شم:sad:

عزیزم.....ضعف کردی...
انشالله خدا بهت سلامتی بده..
بعد افطار خوب میشی...بی خبرمون نذار

eliii

New member
فانوسی فانوسی فانوسی سلاااااااااام عزیزم خوبی؟؟؟ اصلا وقت نکردم زودتر بیام و باهات حرف بزنم چه خبرااااااا؟؟

bittta

New member
سلاااااااام به همه دوستای خوبم ..آیناز جونم ..راوی عزیزم ...فانوسی مهربونم و همه بچه های دوست داشتنی سایت ...ممنون که به یادم بودین ..عذر میخوام که چند وقت نبودم ...امیدوارم همگی حالتون خوب باشه ..روزه نمازاتونم قبول حق :28: :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا