mosaffa7
New member
سلام جناب مصفا
وقت شما هم بخیر و خوشی
طاعاتتون مقبول حق
سلامت باشید....انشالله غم نبینید...
به نظرم حتی اگه اغراق هم کرده باشه واقعا جای تامل داره...به شخصه اگه برنامه ی زندگیم اینقدر دقیق بود و پشتکارم به این شدت....حتما یه چیزی میشدم!!!!:smilies-azardl (181
در مورد کلید هم....نمیخوام آیه ی یاس بخونم ولی....برای این همه در بسته مگه میشه کلید ساخت؟یعنی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟
سلام فانوسی جان
مرسی
میگن محمود گفته این همه قفلی رو که من زدم هیشکی نمیتونه باز کنه، خودم 4 سال دیگه میام و بازشون میکنم...:دی
به نظر من مشکل اصلی ما سیاستمداران ما نیستند بلکه مردم هستند که البته من هم یکی از همان مردم هستم...تا مردم و جهل آنان درست نشوند وینستون چرچیل هم که بیاید کاری از پیش نمی برد...
من هم انتظار کار بزرگی از دکتر روحانی ندارم...واقعا خیلی سخته، خیلی سخت...اون مطلبی که میخواستم برای راوی بزارم مربوط میشد به وضعیت کشاورزی کشور...واقعیت های مربوط به این بخش...واقعا روحانی داره ویرانه تحویل میگیره...چیکار کنه بنده خدا؟ هدفمندی رو ادامه بده مجبوره نقدینگی جامعه رو افزایش بده، نده مواخذه اش میکنن...محمود بودجه رو روی 220 هزار میلیارد بسته ولی به گفته ی اکبر ترکان(مشاور روحانی) حدود 80 هزار میلیارد تومان منابع براش پیش بینی شده و بقیه اش غیر قانونی هست...خب این بنده خدا مجبوره بیاد قیمت های بنزین و گازوییل و ... رو بالا ببره تا کسری منابع تامین بشه...
کلافی درست کرده که نه سر داره نه ته...
بنده امید دارم ولی با انتظارات حداقلی!
حداقلش اینه که عقلانیت به سطح جامعه برگرده...
این هم اون مطلبی که میخواستم بزارم...با جان و دل مطالعه اش کنید خواهشا:
روحانی کشور را با خزانه خالی، بندر خالی و انبار خالی و بانک مرکزی خالی تحويل میگيرد/مردم سيب زمينی ۵ هزار تومانی پاییز را از چشم دولت روح?
ارادتمند