rawy
New member
دقیقا منظورم همینه . چرا ؟؟
الی جان تا جاییکه من میدونم قالب ها توسط یه سری کد نوشته می شن
که اگه یه مقدارش کم یا اضافه بشه اینجوری بهم می ریزه
فکر می کنم یه کم از قالب رو تو حین تغییرات اشتباها پاک کردن
دقیقا منظورم همینه . چرا ؟؟
کلی دعا کردم تا سحری رو دارم درست می کنم بچه ها نرن ولی گویا همه رفتن....
سلااااااااااااااام خدمت تک تک دوستان خوبم
اومد سریع بگم و برم.
یه سفر غیر منتظره پیش اومده و فردا عازمم.
خدانگهدار
دوستان یه هدیه ماه رمضونی دارم :
به این سایت دوست داشتید سر بزنید Tanzil - Quran Navigator | القرآن الكريم
من شنیدم کار یه سری دانشجوی آمریکاییه.
سایت قرآنی که می تونه براتون پخش هم بکنه و با هر تعداد تکرار که شما بخواهید یعنی برای حفظ هم خیلی خوبه.... از نوار سمت چپ می تونید هر قاری که دوست دارید و هر سوره و جزئی که مایل هستید رو براتون بیاره و همچنین تو قسمت ترجمه که می تونید از بین زبان های مختلف (فارسی ، انگلیسی و...) هر ترجمه ای که دوست دارید رو داشته باشید...
که ترجمه انگلیسی اش به تقویت زبان مون هم کمک می کنه.
من خیلی این سایت رو دوست دارم.... اگر خوشتون اومد و استفاده کردید یه دعایی هم برای ما بفرمایید
سلام
رفتم و برگشتم...چشمتون روز بد نبینه...کولر روشن مونده بود...برگشتیم دیدیم سوخته و یه دودی ازش بلند شده که کل خونه رو گرفته...چه بوی بدی هم گرفته بود خونه....اسپند دود کردم بهتر شد....شانس نداریماااااااااا تو این گرما و روزه گی بی کولر موندن سخته....![]()
حالا دو تا کتابی که خوندم معرفی میکنم....
کتاب اول: استاد عشق (زندگی نامه ی پروفسور سید محمود حسابی پدر علم فیزیک و مهندسی نوین ایران)، نویسنده: ایرج حسابی، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
لینک دانلود:دانلود کتاب استاد عشق ( نگاهی به زندگی محمود حسابی ) - مرجع دانلود کتاب الکترونیکی
![]()
کتاب دوم: مریخیها و ونوسیهای واقعی، جان گری، ترجمه مهدی قراچه داغی (یکی از استادهامون توصیه کردند که کتابهای ترجمه شده توسط مهدی قراچه داغی همگی عالی هستند و ارزش خوندن دارند)، نشر پیکان
![]()
این کتاب رو هم دارم تموم میکنم....البته قبل از رفتن نصف بیشترشو خونده بودم...داستانه...ولی خیلی خیلی جالبند...با ذهن آدم بازی میکنه....با اینکه داستان هاش عجیب و غریبند خیلی آشنا به نظر می رسند انگار بارها و بارها تو زندگی خودم پیش اومدن....تو مقدمه اش نوشته ماجراهای این داستان ها را نباید ساده و فقط به خاطر عجیب بودنشان دنبال کرد بلکه باید به دقت در مورد نکات اخلاقی که در آنها نهفته است اندیشید
کتاب:"مدرسه ای که پر از گاو شد" اثر لوییس ساکر، مترجم مهدی باتقوا، انتشارات رسپینا
![]()
داستانش درباره یه مدرسه ی 30 طبقه است که هر طبقه اش یک دارد. خانم جولز به دانش آموزان طبقه ی سی ام درس می دهد. خانم زاروس به دانش آموزان طبقه ی نوزدهم درس میدهد. البته این مدرسه طبقه ی نوزدهم ندارد و بنابراین خانم زاروسی هم وجود ندارد!!!
:25r30wi::25r30wi:واقعاااااا چرا این راوی اینقد حرف می زنه؟؟؟؟؟؟
خجالت بکش دیگه, چندبار باید بهت بگن؟؟؟؟؟؟ :smilies-azardl (12)t0837h0nn8zfqu8ult
:25r30wi::28:
آخیییییییییییی چقد سخخخخخخخخخت
پاشید بیاید خونه ی مااااااااااااا
آفرین که تو مسافرتم انقد فعالیت خوب داشتی
من عاشق پرفسور حسابی و توضیحات پسرشون هستم, مرسی که کتابش رو گذاشتی
مردان مریخی زنان ونوسی رو هم خیلیییییی سال پیش خوندم یادم نمیاد زیاد ازش, اما اینی که گفتی اگه با اون فرق داره رو نه نخوندم
![]()
حالا این شکلکه که "اصلن میرم خونه بابام!"شاید به شوخی و خنده باشه....ولی همسرم رو تهدید کردم که اگه تا فردا ظهر این کولر رو درست نکنه میرم قم!!!!!بهلهههههههههههه!!!:a2d3:
:25r30wi:
نههههههههههههههههه, تازه اومدییییییییی
از این شوخی ها نکنننننن من قلبم ضعیفهههههه
ایشالا که زودی جور می شه
خب چرا حواستونو جمع نکردید خاموشش کنید آخه تو این گرونی کولر از کجا بیارم؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
پس باید صب کنی دلار ارزون بشه
حمیییییییییییییید
نه ببخشید, آقای مصفاااااااااااااااااااااااااا
یا به عبارتی دکتررررررررررررررررر (البته من کاری به دکتر ندارم من آقای مصفا رو می شناسم)
سلام خدمت همه ی دوستان علی الخصوص فانوسی عزیز
وقت همگی بخیر
1- فانوسی عزیز...رسیدن بخیر
متاسفم...ایشالا غم آخرتون باشه و خداوند رحمتشون کنه
2- این کتاب استاد عشق کتاب زیبایی هستش ولی مهندس ایرج بعضی جاها شو واقعا اغراق کرده، بعضی جاهاشو افسانه سازی و اسطوره پردازی کرده و خلاصه از خودش هم یکم بافته و ساخته و پرداخته...ولی در کل کتاب خوبیه
3- راوی جان...دکتر فعلا رفته کلید بسازه...دلار دلار هم نکن که برادر حسین رو صداش میزنم هااااا....:smiliess (8):
من از برادر مرادر اینا نمی ترسمااااااااااا, من کولر می خوام وگرنه کوچولوی تاپیک دوباره می ذاره می ره :New (6):
راوی نذار بگما...بگم؟ بگم؟
شما کولر نمیخوای خانم....شما لف تاف میخوای اونم از اون با هاش...10 ، 12 میلیون که چیزی نیست!!!اونم واسه شما...
بده، خودت رو راحت کن، پای دکتر هم نشین، الکی هم نگو واسه فانوسی کولر میخوای!!!
راستی مدارکشم موجوده هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!:motat:
شما نگی خودم میگم آقا مگه عیبه خب لازم دارم خب
چرااااااااا کولر می خوام الان فانوسی می ره
لف تاف و واسه دانشگاه می خوام امسالم که قبول نمی شم, فعلا لازم ندارم, تا اون موقع هم یه خاکی تو سر دلار می شه دیگه
ولی خدایی فک کنم از عطره نتونم بگذرم و به زودی بخرم :tonguesmiley:
10-12 میلیون؟ یه چی گفتی کلا بیخیالش بشم؟
نه انقدام نیست ولی نصف این شاید, البته اونی که من می خواستمو دارن بهم میگن لولاهاش حساسه زودخراب می شه دارن نظرمو عوض می کنن, من کلی منتظرش بودم :sad:
چی؟؟؟گوچی؟؟؟!!!:دی
ایشالا که وضع بهتر میشه و میخریدش...البته دلار زیر 2500 بعیده بیاد...خیلیییی بعیده...در ضمن وضع خیلی خراب تر از این حرفهاست در تمام زمینه ها؛ اقتصاد، فرهنگ، صنعت، کشاورزی، سیاست خارجی و ...بوی بهبود اوضاع در کوتاه مدت نمیشنوم...اگه حالش رو دارید یه متن براتون بزارم بخونیدش...فقط یکم اعصابتون خرد میشه...بگم...بگم؟؟یعنی بزارم؟ بزارم؟
نه نارسیسو رودریگرز مشکی, (پارسال نه سال قبلش مثلا می خواستم درس بخونم به جای زیر و بم کتابها زیر و بم عطرها رو در آوردم, دچار یه جور مرض شده بودم, الان یکم خوب شدم البته)
ایشالا
نهههههههه نگید تو رو خدا, این تصورات رو به مثبت منو خراب نکنید :sad::13: