زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
سلام جناب مصفا
وقت شما هم بخیر و خوشی
طاعاتتون مقبول حق
سلامت باشید....انشالله غم نبینید...
به نظرم حتی اگه اغراق هم کرده باشه واقعا جای تامل داره...به شخصه اگه برنامه ی زندگیم اینقدر دقیق بود و پشتکارم به این شدت....حتما یه چیزی میشدم!!!!:smilies-azardl (181
در مورد کلید هم....نمیخوام آیه ی یاس بخونم ولی....برای این همه در بسته مگه میشه کلید ساخت؟یعنی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟

سلام فانوسی جان
مرسی
میگن محمود گفته این همه قفلی رو که من زدم هیشکی نمیتونه باز کنه، خودم 4 سال دیگه میام و بازشون میکنم...:دی
به نظر من مشکل اصلی ما سیاستمداران ما نیستند بلکه مردم هستند که البته من هم یکی از همان مردم هستم...تا مردم و جهل آنان درست نشوند وینستون چرچیل هم که بیاید کاری از پیش نمی برد...
من هم انتظار کار بزرگی از دکتر روحانی ندارم...واقعا خیلی سخته، خیلی سخت...اون مطلبی که میخواستم برای راوی بزارم مربوط میشد به وضعیت کشاورزی کشور...واقعیت های مربوط به این بخش...واقعا روحانی داره ویرانه تحویل میگیره...چیکار کنه بنده خدا؟ هدفمندی رو ادامه بده مجبوره نقدینگی جامعه رو افزایش بده، نده مواخذه اش میکنن...محمود بودجه رو روی 220 هزار میلیارد بسته ولی به گفته ی اکبر ترکان(مشاور روحانی) حدود 80 هزار میلیارد تومان منابع براش پیش بینی شده و بقیه اش غیر قانونی هست...خب این بنده خدا مجبوره بیاد قیمت های بنزین و گازوییل و ... رو بالا ببره تا کسری منابع تامین بشه...
کلافی درست کرده که نه سر داره نه ته...
بنده امید دارم ولی با انتظارات حداقلی!
حداقلش اینه که عقلانیت به سطح جامعه برگرده...

این هم اون مطلبی که میخواستم بزارم...با جان و دل مطالعه اش کنید خواهشا:

روحانی کشور را با خزانه خالی، بندر خالی و انبار خالی و بانک مرکزی خالی تحويل می‌گيرد/مردم سيب زمينی ۵ هزار تومانی پاییز را از چشم دولت روح?

ارادتمند

fanoosi

New member
سلام فانوسی جونم
چه خوب شد که برگشتی دلمون برات یه ذره شده بود
ضمنا تسلیت میگم انشالله که غم آخرتون باشه عزیزم.

سلام آیلین جونم
خوبی؟چه خبرا خانمی؟
لطف داری عزیزم....منم واقعا دلتنگ همتون بودم...
شبانه روز به اینجا و دوستای خوبم فکر میکردم...
سلامت باشی....انشالله غم نصیبت نشه...

fanoosi

New member
سلام آیناز جان
خوبید؟ چه خبر؟
از شاهد بگید؟ چطور بود؟ چی پرسیدن؟
من که نرفتم!!!

سلام!
منم بگم؟!!
البته آیناز جان توضیحات مبسوطی ارائه دادند...
مکان دانشگاه خیلی پرته...وسط بیابونه....سرویسشم مناسب نبود...البته شنیدم موقع سال تحصیلی سرویس مرتب و منظمی داره...
رتبه 14، 96، 98 و 109 مون هم اومده بود...رتبه ی 14 امون اونقدر تعریف کرد از استادها و امکانات شاهد که بقیه دوستان که خوارزمی رو بالاتر از شاهد زده بودند حسابی پشیمون شدند(منم این شکلی مونده بودم!!!:5:) آخه حضوری رفته بود و با استادهاش صحبت کرده بود و از چند تا از استید مطرح هم مشورت گرفته بود!!(ببینید دوستم چقدر فعالهههههه ماشالله)
بین ما 5 نفر ( و البته یکی دیگه از دوستای قدیمی که اتفاقی دیدمش) فقط منو خواستن برا مصاحبه که....با وجود مسلط بودن به احکام و...واقعا استرس گرفتم (همین باعث شد نتونم آینازجونم رو ببینم) و تو اون یک ربع مصاحبه چیزی نموند که ازم نپرسه......چند صفحه با خط ریز پر کرد(عجب نامه ی اعمالی بود ها!)میگفتند حتی سابقه مون رو از دبیرستان ها گرفتند!!!
خلاصه ی امر...با این که مصاحبه ام بد نبود...قبولیم بعیده چون فقط 6 نفر میخوان و من هم نه از خانواده ی شهدا هستم و نه جانبازان...این امتیاز مهم رو ندارم...

fanoosi

New member
فانووووووسی جونم عزیزم انشاا... که زودتر خوب بشی نه من نه بچه های سایت دلمون نمیخواد فانوسی چشم و چراغ سایت کم سو بشه . شما باید همیشه پر نور و روشن بمونی این یک دستور از طرف الی

سلام الی جونم
خوبی؟
چقدر دلم برات تنگ شدههههههههههههه....بیا دیگههههههههههه

fanoosi

New member
ببخشید ... چند روز حال روحیم داغونه........... در حد افسردگی ماژور.......حوصله هیچ کاری ندارم.... الان ساعت 3 نیمه شبه و چون خوابم نبرد پاشدم اومدم پای نت گردی و البته اشکی است که از چشمهام روانه.....بی بهونه... شایدم اینقدر بهونه هام زیاد شده که نمی دونم برا کدومشونه.........

الان بهتری قاصدک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:

mosaffa7

New member
سلام!
منم بگم؟!!
البته آیناز جان توضیحات مبسوطی ارائه دادند...
مکان دانشگاه خیلی پرته...وسط بیابونه....سرویسشم مناسب نبود...البته شنیدم موقع سال تحصیلی سرویس مرتب و منظمی داره...
رتبه 14، 96، 98 و 109 مون هم اومده بود...رتبه ی 14 امون اونقدر تعریف کرد از استادها و امکانات شاهد که بقیه دوستان که خوارزمی رو بالاتر از شاهد زده بودند حسابی پشیمون شدند(منم این شکلی مونده بودم!!!:5:) آخه حضوری رفته بود و با استادهاش صحبت کرده بود و از چند تا از استید مطرح هم مشورت گرفته بود!!(ببینید دوستم چقدر فعالهههههه ماشالله)
بین ما 5 نفر ( و البته یکی دیگه از دوستای قدیمی که اتفاقی دیدمش) فقط منو خواستن برا مصاحبه که....با وجود مسلط بودن به احکام و...واقعا استرس گرفتم (همین باعث شد نتونم آینازجونم رو ببینم) و تو اون یک ربع مصاحبه چیزی نموند که ازم نپرسه......چند صفحه با خط ریز پر کرد(عجب نامه ی اعمالی بود ها!)میگفتند حتی سابقه مون رو از دبیرستان ها گرفتند!!!
خلاصه ی امر...با این که مصاحبه ام بد نبود...قبولیم بعیده چون فقط 6 نفر میخوان و من هم نه از خانواده ی شهدا هستم و نه جانبازان...این امتیاز مهم رو ندارم...

مرسی فانوسی جان
یه نفر دیروز میگفت دانشکده روانشناسی خوارزمی اصلا امکانات خوبی نداره و دانشکده قدیمی ای هست و جوّش هم خیلی بده و خلاصه حوزه علمیه ای هست در حد خودش...من خیلی تعجب کردم...گفتم اصلا فکر نمیکنم اینجور باشه...
خواهشا روشنگری کن...ما از اصفهان به دلیل همین مسائلش داریم فرار میکنیم...از چاله نیفتیم توی چاه؟؟؟؟؟؟!

fanoosi

New member
دوستان عزیز من اینروزا از صبح زود تا پاسی از شب سرکارم.حدو5ساعت میخوابم
خلاصه اوضاع خرابه.اگه تلف نشم خدمت میرسم.زندگیم کلآ رو دور تنده.اما نمیدونم چرا هیچ خبری از جهش نیست. این تن بمیره تاپیکو نگه دارید تا ی حرکتی بزنیم.ممنون از الی و پرند که ترکوندن تاپیکو
کاش ی عکس بدون شرح از خودم با لباس کار آپلود کنم که دیگه حرف و حدیثی باقی نمونه

خدا قوت جناب یزدان...
کجا مشغول شدین به سلامتی؟ انشالله عروسی کی هست؟
انشالله همیشه موفق و سلامت باشید

fanoosi

New member
مرسی فانوسی جان
یه نفر دیروز میگفت دانشکده روانشناسی خوارزمی اصلا امکانات خوبی نداره و دانشکده قدیمی ای هست و جوّش هم خیلی بده و خلاصه حوزه علمیه ای هست در حد خودش...من خیلی تعجب کردم...گفتم اصلا فکر نمیکنم اینجور باشه...
خواهشا روشنگری کن...ما از اصفهان به دلیل همین مسائلش داریم فرار میکنیم...از چاله نیفتیم توی چاه؟؟؟؟؟؟!

خواهش می کنم...
امکاناتش که ...بعضی وقتها بد میشه....البته اصلا نگران نباشید مدیر دانشکده دکتر عبداللهی و مدیرگروه جدید دانشکده دکتر حسنی هستند....مطمئنم اوضاعش دگرگون خواهد شد....مطمئنم!!!
دنشکده اش قدیمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وا!!!!!!!!!!!! خیلی هم خوبه....جوّش هم اصلا بد نیست....منظورش از جو بد چیه دقیقا؟
البته نا گفته نماند دارند یه دانشکده روانشناسی دیگه هم داخل دانشگاه می سازند چون دانشکده ای که ما داخلش هستیم در اصل مال بچه های ریاضی و فنی هست....و اصلا هم قدیمی نیست....اون دوستتون احتمالا دانشکده علوم رو دیدند...چون اون قدیمیه و آدم همش داخلش گم میشه!
حوزه ی علمیه؟!تا همین پارسال جشن چارشنبه سوری در دانشگاه با کمال قوت (آتش بازی رقص کردی و......!!!) برگزار میشد....پارسال به دلایلی ممنوع شد....البته ممکنه باز هم راه بیوفته....این در حالیه که دانشگاههای دیگه که آمارشون رو دارم، شب چهارشنبه سوری نمیتونند یه کبریت روشن کنند!!!چه برسه به آتیش و ترقه بازی و....
بازم بگم؟!!!

شفيع

New member
تو زنگ تفريح روانشناسي بگم كدومتون msrt شركت كردين؟تجربيات و منابعي كه ازشون سوال مياد رو ميدونيد؟

fanoosi

New member
بچه ها فعلا تونستم 10 صفحه بخونم....140 صفحه هنوز مونده!!!:wacsmiley:

mosaffa7

New member
خواهش می کنم...
امکاناتش که ...بعضی وقتها بد میشه....البته اصلا نگران نباشید مدیر دانشکده دکتر عبداللهی و مدیرگروه جدید دانشکده دکتر حسنی هستند....مطمئنم اوضاعش دگرگون خواهد شد....مطمئنم!!!
دنشکده اش قدیمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وا!!!!!!!!!!!! خیلی هم خوبه....جوّش هم اصلا بد نیست....منظورش از جو بد چیه دقیقا؟
البته نا گفته نماند دارند یه دانشکده روانشناسی دیگه هم داخل دانشگاه می سازند چون دانشکده ای که ما داخلش هستیم در اصل مال بچه های ریاضی و فنی هست....و اصلا هم قدیمی نیست....اون دوستتون احتمالا دانشکده علوم رو دیدند...چون اون قدیمیه و آدم همش داخلش گم میشه!
حوزه ی علمیه؟!تا همین پارسال جشن چارشنبه سوری در دانشگاه با کمال قوت (آتش بازی رقص کردی و......!!!) برگزار میشد....پارسال به دلایلی ممنوع شد....البته ممکنه باز هم راه بیوفته....این در حالیه که دانشگاههای دیگه که آمارشون رو دارم، شب چهارشنبه سوری نمیتونند یه کبریت روشن کنند!!!چه برسه به آتیش و ترقه بازی و....
بازم بگم؟!!!

نه مرسی...همین قدر کفایت کرد فانوسی جان...گرفتم جریان رو
به طرف گفتم بابا اصلا اشتباه گرفتی دانشگاه رو...میگفت : نههههه!!!
امکاناتش هم منظورتون همون بیمارستان و غیره هست که برخی اوقات مشکل پیش میاد دیگه...درسته؟

شفيع

New member
بچها دانشگاه تبريز رشته روانشناسي باليني در مقطع دكتري داره؟

mosaffa7

New member
بچها دانشگاه تبريز رشته روانشناسي باليني در مقطع دكتري داره؟

فعلا خیر
گفتن میخوان تا سال آینده بزارن...ولی هنوز در حد حرفه!
در وزارت علوم تا الان فقط بهشتی و شاهد دکترای بالینی دارن!

rawy

New member
ببخشید گلم.... تا دو اینترنت بودم ولی سایت های دیگه سر می زدم...
مانیتورش لمسی نیست ها....

خواهش می کنم, کم سعادتی ما بوده
مانیتور کدوم لپ تاپ خودت یا اینی که من عکسشو گذاشتم؟
اگه اینو میگی این هست من از نزدیک دیدم اینا رو سفیدشو دیدم انگده گشنگ بوووووووووود

rawy

New member
سلام فانوسی جان
مرسی
میگن محمود گفته این همه قفلی رو که من زدم هیشکی نمیتونه باز کنه، خودم 4 سال دیگه میام و بازشون میکنم...:دی
به نظر من مشکل اصلی ما سیاستمداران ما نیستند بلکه مردم هستند که البته من هم یکی از همان مردم هستم...تا مردم و جهل آنان درست نشوند وینستون چرچیل هم که بیاید کاری از پیش نمی برد...
من هم انتظار کار بزرگی از دکتر روحانی ندارم...واقعا خیلی سخته، خیلی سخت...اون مطلبی که میخواستم برای راوی بزارم مربوط میشد به وضعیت کشاورزی کشور...واقعیت های مربوط به این بخش...واقعا روحانی داره ویرانه تحویل میگیره...چیکار کنه بنده خدا؟ هدفمندی رو ادامه بده مجبوره نقدینگی جامعه رو افزایش بده، نده مواخذه اش میکنن...محمود بودجه رو روی 220 هزار میلیارد بسته ولی به گفته ی اکبر ترکان(مشاور روحانی) حدود 80 هزار میلیارد تومان منابع براش پیش بینی شده و بقیه اش غیر قانونی هست...خب این بنده خدا مجبوره بیاد قیمت های بنزین و گازوییل و ... رو بالا ببره تا کسری منابع تامین بشه...
کلافی درست کرده که نه سر داره نه ته...
بنده امید دارم ولی با انتظارات حداقلی!
حداقلش اینه که عقلانیت به سطح جامعه برگرده...

این هم اون مطلبی که میخواستم بزارم...با جان و دل مطالعه اش کنید خواهشا:

روحانی کشور را با خزانه خالی، بندر خالی و انبار خالی و بانک مرکزی خالی تحويل می‌گيرد/مردم سيب زمينی ۵ هزار تومانی پاییز را از چشم دولت روح�

ارادتمند

خسته نباشن واقعاااااااا, اتفاقا تنها سوالی که تو دوره ی کل کل های انتخاباتی ذهن من رو مشغول کرده بود این بود که اینایی که اومدن و ادعا می کنن و دارن باهم رقابت می کنن که گوی سبقت رو از یکدیگر بربایند, حقیقتا دنبال چی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واقعا خیلییییییی جرات می خواد کسی بیاد بعد محمودخان مغول مملکت رو تحویل بگیره, چقققققد کاندیداها با اعتماد به نفس بودن که همچین جراتی کردن! یا اینکه کلا شیرینیه قدرته و ...
منم انتظار معجزه ندارم, اما کاش اینا رو نه فقط دکتر که بقیه ی آقایون دکتران و مهندسان, به جای شعارهای انتخاباتیشون می گفتن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا