زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
قاصدک جوونم سلام.:bunnyearsmiley: خوبی؟؟؟؟؟
چخبر؟؟
خیلی وقته باهات حرف نزده بودم دلم برات تنگ شده.......

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
به طور کلی با عموم حرفهاتون کاملا موافقم....
ولی در مورد روانکاوی:
واقعا دوست دارید در آینده تو زمینه روانکاوی کار کنید و درمان رو منطبق با روانکاوی کنید.؟؟؟
من تست های فرافکن و توجه به گذشته رو قبول دارم ولی درمان مبتنی بر روانکاوی رو به شخصه خیلی قبول ندارم.... به خصوص از نوع فرویدی...

اگه فروید بطلبه حتمآ:25r30wi:
البته اینم بگم که خودمو درحال حاضر اصلآ در حدی نمیبینم که بتونم به این زودیا تو این عرصه حتی تو ی محفل دوستانه هم اظهار نظر کنم.
خیلی تبحر میخواد و خیلی مسولیت به همراه میاره.هرکسی نمیتونه تو این راه قدم بذاره.
قاصدک خانوم حدس میزنم این اجتناب شما از روش وانکاوی بی ارتباط با دیدگاه دینی شما نباشه.اینطور نیست؟بنظرم باید برا روانکاو خوب بودن در گام اول سوگیری رو کنار بگذاریم.
ازین گذشته فکر میکنم روانکاوی مثل زیربنای روانشناسیه.و خداییش هیچ رویکردی نیست که پیشگامش اول با روانکاوی شروع نکرده باشه.و رکه هاشو توی سایر رویکردا میشه پیدا کرد.
عمده ترین مشکل روانکاوی بنظرم در ایران پرهزینه بودنشه.خود فرویدم گفته در اینباره جز تاسف خوردن کاری از دستمون برنمیاد.بنظرم اینم مث سایر پدیده های دنیا نمیتونه بین تمام انسانها بطور برابر توزیع بشه.بالاخره عده ای از دریافت خدمات روانشناسی محروم هستن.

yazdan

New member
البته من قطعآ التقاطی عمل میکنم.حتی اینروزا مدام دارم حالتهای مختلف و متصور میشم که فلان اختلال رو در فلان وضعیت با کدام روش میشه بهبود بخشید؟مثلآ باتوجه به سن فرد میشه یکی از مراحل اریکسون رو در بدو ورود مراجع براش متصور شد و ریشه رو حتی قبل از شروع صحبت های فرد در اونجا جست و در ادامه سایر فرضیات از طریق سایر علایم و نشانه ها پیش کشیده میشه.درنهایت با تشخیص درست میشه روش درمانی مناسب رو پیدا کرد.البته این ی مثال بود.و صرفآ نظر منه.قصد جسارت ندارم.چون اصلآ در حد اظهار نظر نیستم اما عوضش تا دلتون بخواد رو دارم

rawy

New member
سلااااااااااااام بچه هاااااااااااااااا
من نیومدم هنوز ولی اومدم

rawy

New member
سلاااااااااام پرند جوووووووووون خوبی؟؟؟؟
دلم تنگ شده بود واسه همتون

ghasedak69

New member
اگه فروید بطلبه حتمآ:25r30wi:
البته اینم بگم که خودمو درحال حاضر اصلآ در حدی نمیبینم که بتونم به این زودیا تو این عرصه حتی تو ی محفل دوستانه هم اظهار نظر کنم.
خیلی تبحر میخواد و خیلی مسولیت به همراه میاره.هرکسی نمیتونه تو این راه قدم بذاره.
قاصدک خانوم حدس میزنم این اجتناب شما از روش وانکاوی بی ارتباط با دیدگاه دینی شما نباشه.اینطور نیست؟بنظرم باید برا روانکاو خوب بودن در گام اول سوگیری رو کنار بگذاریم.
ازین گذشته فکر میکنم روانکاوی مثل زیربنای روانشناسیه.و خداییش هیچ رویکردی نیست که پیشگامش اول با روانکاوی شروع نکرده باشه.و رکه هاشو توی سایر رویکردا میشه پیدا کرد.
عمده ترین مشکل روانکاوی بنظرم در ایران پرهزینه بودنشه.خود فرویدم گفته در اینباره جز تاسف خوردن کاری از دستمون برنمیاد.بنظرم اینم مث سایر پدیده های دنیا نمیتونه بین تمام انسانها بطور برابر توزیع بشه.بالاخره عده ای از دریافت خدمات روانشناسی محروم هستن.

به خاطر سوگیری دینی نمی گم.... فکر می کنم صرفا با تداعی آزاد و تحلیل رویا نمیشه یه فرد مبتلا به اختلال رو درمان کرد...و البته هزینه و وقت گیر بودن.... البته قطعا نیاز به مطالعه بیشتر در این زمینه دارم

ghasedak69

New member
سلااااااااااااام بچه هاااااااااااااااا
من نیومدم هنوز ولی اومدم

سلاااااااااااااااام راوی جووون
سعی کن زود بیای آخه از روزی که شما رفتی بچه ها انگار خیلی دل و دماغ ندارن بیان اینجا
انشالله بهت خیلی خوش بگذره

ainazhz

New member
بچه ها....
خیلی دلم گرفته...:sad:
خیلی ناراحتم.....:sadsmiley:
از طرف یکی از دوستام بدجوری دلم شکسته...اصلا انتظار نداشتم..
دعا کنید حالم خوب بشه...
کاش فردا روز بهتری باشه....

خیلی این حس بده. درکت میکنم. ادم اصلا نمیتونه قبول کنه. اما خوب میشی دوستم
با خدا باش

ainazhz

New member
راستی بچه ها من همین الان فهمیدم که سازمان سنجش اسامی تکمیل ظرفیت بین الملل رو اعلام کرده بوده... من شهید بهشتی برای مصاحبه قبول شدم ولی اصلا نمیدونم که تاریخ مصاحبه رو اعلام کردن، گذشته، چی به چی بوده... کلی استرس دارم الان. این سازمان سنجش هم که با این اطلاعیه هاش... جمله هاش سروته نداره حسابی گیج شدم. تو سایت شهید بشهتی هم چیزی ندیدم. کسی چیزی میدونه؟

بین املل هم زده بودی صنم جان؟ هزینه اش بالا نیست؟

ainazhz

New member
سلام
دوستان عزیز این تاپیک منو یاد ایام بعد از خدمت سربازیم میندازه،اونروزا هم خدمتیا تند تند بهم ز میزدیم که مبادا این دوستی نزدیک که تو خدمت ایجاد شده بود از بین بره:bunnyearsmiley:
اما بالاخره ازبین رفت و فقط خاطرات باقی موند(البته خداییش3 یا 4تاشونو هنوز باهم در ارتباطیم)،علت این قطع رابطه بیش از هرچیز نبود نقاط مشترک و فعالیتای مشترک بود.مثلآ دوتاشون که باهم ی کاری راه انداختن الان دوستان بسیار صمیمی هستن
هدفم ازینحرف اینه که ما باید نقاط مشترکی داشته باشیم که این راه ادامه پیدا کنه
تاپیکای بچه های سالای گذشترو ببینید
دقیقآ همین روندو در پیش گرفتن
حتی ی تاپیک فیلم داشتن،ی جورایی ترسناکه،آدم فکر میکنه درگیر ی بازی ترسناک مث اره شده.
دوستان ما درآینده باهم همکار میشیم و اگه بتونیم این رابطرو بهبود بدیم قطعآ مفید خواهد بود.مثلآ همین تاپیک فیلم عالیه
من از یکی از استادام شنیدم که قول تشخیص ایران که اسمشم یادم نیست و حتی با دیدن عکس میتونه حدس بزنه که فرد چه اختلالی داره در جواب این سوال که چطور به این مهارت رسیده گفته با دیدن فیلم.و گفته تمام فیلمای مرتبطو با دقت بالا و چندین بار دیده
ی فرصتی بذاریم و دوستان برن چندتا فیلمو آماده کن بعد بصورت هماهنگ دربارش نظر بدیم.این عالی میشه.این روزای آخر من بجای راوی خسته میشدم از بس که تلاش میکرد که این تاپیکارو سرپا نگه داره
بازم دارم میگم.دیر بجنبیم بعد اعلام نتایج بابای میشیم(بعضیا میرن سر ارشد،بعضیا سر کار،بعضیا دوباره میخوان بخونن اونم با بچه های ی تاپیک دیگه،بعضیام بخاطر ناامیدی ترجیح میدن اینجارو نبینن)
میتونیم اون کتابای مطالعه ی روانکاوی رو بخریم و مث کتابا ی ارشد با علاقه بخونیم.دربارشون نظر بدیم،هرجارو نفهمیدیم بپرسیم
هرکی هر پیشنهادی داره برا این فعالیت گروهی بگه،تا آخر این ماه مقدماتشو میچینیم.اصلآ تا اواسط ماه آینده.و بعد شروع میکنیم.بچه ها ی سیر مطالعاتی تو این دوره که حقیقتآ همه دانشجوها دارن فقط کتب درسیو میخونن و مارو نخبه وممتاز میکنه.
دنیا خیلی تخصصی شده.به همون اندازه باید گفت بطور نسبی عمر کوتاه شده.باید بجنبیم:riz277:
واییی چقدر حرف زدم(آخه عادت دارم چیزی که مینویسمو با خودم زمزمه کنم،منتظر نظراتتون هستم(چون وقت ندارم تمام صفحاتو بخونم لطفآ جوابتون به این پست رو خصوص به منم بفرستی)
موفق و سربلند باشید

خیلی حرفتون قشنگ بود و منم واقعا نیخوام دوستای خوب این سایت کم کم از دست بدم. دوست دارم بعد از اومدن نتایج چه قبول یا رد بازم باهم باشیم . بزرگترین نقطه مشترک ما رشتمون هست. و باید ازش استفاده کنیم. به قول شما ما باهم همکار میشیم در هر صورت . پس باید تا اخر هوای همو داشته باشیم.

ainazhz

New member
پرند جان سلام
پیشنهاد من اینه که اول هماهنگ بشیم بعد شروع کنیم
مثلآ در زمینه فیلما بعضی از دوستان ممکنه نتونن بسرعت دانلود کنن
اگه فرصت بدیم که فیلم یا کتاب به دست همه برسه بعد شروع کنیم خیلی بهتره

من به شخصه عاشقه قیلم دیدنم. کتاب هم واقعا دوست دارم
الان در حال خوندن کتاب نیروی حال و عشق هرگز کافی نیست هستم...
فیلم هم که هر روز میبینیم. مرتبط با روانشناسی و غیر مرتبط... اگر فیلم و انتخاب کنیم من میزارم واسه دانلود

ainazhz

New member
با این وضعی که داره پیش میره تعطیلی تاپیک قطعیه.چون بمرور اهداف متفاوتپیش میاد و از طرفی دوستان متوجه میشن که این فعالیت کاربردی نیستاما برعکسش اینه که به تلاشمون جهت بدیم.و حتی رقابت کنیم
مثلآ ی جوری مسابقه ایش کنیم.مثلآ برا نفر اولی که بنظر 10 نفر بهترین تحلیل رو از 10تا فیلم اول داشته باشه ی کتاب جایزه بخریم.

با این موافقم

ainazhz

New member
سلام دوستام منم اومدددددددددددددددددددددددددددددممممممممممممممممممممممم .

eliii

New member
سلاااااااام منم امدم ، کلی جای همه خالی بود اصلا ادم میره شمال زنده میشه خیلییییی خوب بود بعد از یکسال همین دو روزم برای روحیم عالی بود هرچند که کلیییییی دلم براتون تنگ شده بود تا رسیدم امدم اینجااااااا

parand

Well-known member
سلاااااااااام پرند جوووووووووون خوبی؟؟؟؟
دلم تنگ شده بود واسه همتون

سلام راوی جوونم. خوبی عزیزدلم...؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده دیر جواب میدم :riz513:اتقد تایپک اومده پایین واقعا دیگه حوصلم نمیشه بیام اینجا چون هیچکس نیست. معلوم نیست کجا رفتین.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا