سلام
دوستان عزیز این تاپیک منو یاد ایام بعد از خدمت سربازیم میندازه،اونروزا هم خدمتیا تند تند بهم ز میزدیم که مبادا این دوستی نزدیک که تو خدمت ایجاد شده بود از بین بره:bunnyearsmiley:
اما بالاخره ازبین رفت و فقط خاطرات باقی موند(البته خداییش3 یا 4تاشونو هنوز باهم در ارتباطیم)،علت این قطع رابطه بیش از هرچیز نبود نقاط مشترک و فعالیتای مشترک بود.مثلآ دوتاشون که باهم ی کاری راه انداختن الان دوستان بسیار صمیمی هستن
هدفم ازینحرف اینه که ما باید نقاط مشترکی داشته باشیم که این راه ادامه پیدا کنه
تاپیکای بچه های سالای گذشترو ببینید
دقیقآ همین روندو در پیش گرفتن
حتی ی تاپیک فیلم داشتن،ی جورایی ترسناکه،آدم فکر میکنه درگیر ی بازی ترسناک مث اره شده.
دوستان ما درآینده باهم همکار میشیم و اگه بتونیم این رابطرو بهبود بدیم قطعآ مفید خواهد بود.مثلآ همین تاپیک فیلم عالیه
من از یکی از استادام شنیدم که قول تشخیص ایران که اسمشم یادم نیست و حتی با دیدن عکس میتونه حدس بزنه که فرد چه اختلالی داره در جواب این سوال که چطور به این مهارت رسیده گفته با دیدن فیلم.و گفته تمام فیلمای مرتبطو با دقت بالا و چندین بار دیده
ی فرصتی بذاریم و دوستان برن چندتا فیلمو آماده کن بعد بصورت هماهنگ دربارش نظر بدیم.این عالی میشه.این روزای آخر من بجای راوی خسته میشدم از بس که تلاش میکرد که این تاپیکارو سرپا نگه داره
بازم دارم میگم.دیر بجنبیم بعد اعلام نتایج بابای میشیم(بعضیا میرن سر ارشد،بعضیا سر کار،بعضیا دوباره میخوان بخونن اونم با بچه های ی تاپیک دیگه،بعضیام بخاطر ناامیدی ترجیح میدن اینجارو نبینن)
میتونیم اون کتابای مطالعه ی روانکاوی رو بخریم و مث کتابا ی ارشد با علاقه بخونیم.دربارشون نظر بدیم،هرجارو نفهمیدیم بپرسیم
هرکی هر پیشنهادی داره برا این فعالیت گروهی بگه،تا آخر این ماه مقدماتشو میچینیم.اصلآ تا اواسط ماه آینده.و بعد شروع میکنیم.بچه ها ی سیر مطالعاتی تو این دوره که حقیقتآ همه دانشجوها دارن فقط کتب درسیو میخونن و مارو نخبه وممتاز میکنه.
دنیا خیلی تخصصی شده.به همون اندازه باید گفت بطور نسبی عمر کوتاه شده.باید بجنبیم:riz277:
واییی چقدر حرف زدم(آخه عادت دارم چیزی که مینویسمو با خودم زمزمه کنم،منتظر نظراتتون هستم(چون وقت ندارم تمام صفحاتو بخونم لطفآ جوابتون به این پست رو خصوص به منم بفرستی)
موفق و سربلند باشید